Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Srpanj 2019. 05:59

Anastazija136Dobro dosla 🤗. Crnerupe ti je sve dobro objasnila. Folnu je dobro piti i prije trudnoce da. Pitaj ginica da ti prepise. Trakice piskis svaki dan dok ne bude crtica kao kontrolna ili jaca. Tada jos jedan dan da vids jel blijedi. Kad krene blijediti to je to.Imas odnose te dane.Nitko ne garantira da ce se O desiti ako trakica bude pozitivna.Ali u vecini slucajeva bude.Da istina nije sam tak zatrudniti.Ima dosta cimbenika koji se moraju poklopiti.Sto se tice tem.Obicno se mjeri u isto vrijeme prije nego se dignes iz kreveta.Ona prije M bude niza pa se desi jedan pad i skok (u vrijeme O) i nakon O bi trebala ostati povisena.Ukoliko je doslo do zaceca ona ce ostat povisena ukoliko nije spustit ce se i nastupiti ce M.Postoje aplikacije koje imaju opciju unosa tem pa time nastaju grafovi eto cisto da se vidi tijek tem i ne bi li mozda aplikacija primjetila da je O nastupila.To su samo neka pomagala koja mogu posluziti. Nadam se da ce ti se uskoro ➕ ostvariti.A do tada se eto mozemo lijepo podruziti. Imamo i malo odbrojavanje do kad M ne treba stici. Pa se mozes i ti pridruziti. ☺️ Do sada samo u jednom ciklusu (cini mi se) nismo imali ➕.Ali obicno bar jedna dobije ➕.Tu smo da smo si podrska jedna drugoj jer prolazimo sve isto.Pa kad pomislis da si luda..dodes ovdje i vidis da ima ludih. 🤭😉🤭🤭. Salim se.Sve u pozitivnom smislu 👍🤣

17. Srpanj 2019. 06:01

coco

Ja sam danas dobila terapiju za upalu tako da se svi planovi prebacuju tek za iduci mjesec, nakon lijecenja i pape 😢
    Iako mi nije jasno, meni je dala za bakteriju, a za partnera canesten, odnosno za gljivice. Nije mi bas jasno, ali eto.
    Zvjezdice javljaj nam se kako sve ide, zelim ti svu srecu! Taman godisnji za napunit baterije prije svega

A misa mu. Al desava se. Ma mislim da je za njega dovoljno da se maze. Imali smo i mi tak jednom. Ja pila teblete on se mazo. Sve ok poslje. Proc ce mjesec za cas 👍🤗🥰

17. Srpanj 2019. 06:04

točkicaa

Drage moje, pridružujem vam se i ja
    Evo radimo na bebi otprilike 5mj i još nista 😔
    Uzela sam si lh trakice za ovulaciju, ovaj ciklus počinjem i nadam se da će uspjeti ☺️
    Sutra je zadnji dan menge, pa krećem polako da pratim ovulaciju.
    I da počela sam piti macu od prošlog ciklusa

Ej dobro dosla.🤗. Super za trakice. U cajeve se ne kuzim bas jer ih ne pijem🙄 ali ima ovdje zenica koje ih piju.Govorim da cu krenuti ali nikako. 🙈. Nadam se da ces uskoro ugledati svoj ➕. 5 mj po doktorima je nista. Sam odmahuje rukom osim ako nemas neku dijagnozu. 😘

17. Srpanj 2019. 06:07

Mallla

Ooo super svima uskoro godišnji. Ja ću ispucati sve sad kroz ljeto jer zimi ne mogu, takav mi posao. Bit će vremena za tipkanja.
    Zvjezdice super da krećeš, ta me tema jako zanima i vjerujem da će uspješno završiti. Muslim da je to nešto što bih prihvatila čim se ponudi. Ovako se nekada osjećam kao da apsolutno ništa nema smisla, al dobro ta misao dođe i prođe.
    Martina meni je isto FF za 2 dana gotov i nešto se mislim, bi ne bi.
    Inače temp sam mjerila onako iz ludila u sred dana, pa pod pazuh 37.1, vafinalno 37. 3 i rektalno 37.6. A što reći ljeto je i jednostavno mi temp govori da ne mirim do zime jer očito nema smisla.
    Imam napadanje gladi, cili dan gledam šta jest… Katastrofa. Ima. 80kg što je 🙄 al dobro, umisto da smanjim jest ja povećavam.
    Cili dan imam čudna zbivanja po tijelu, grudi su veće i žicaju povremeno. Jajnici bockaju povremeno. Očito mi ovaj mj prigesteron dobro radi. Inače ovaj ciklus sam popila zadnju macu, a prošli vrkutu.

A cuj mozda je dobitan ovaj ciklus i mozda se nes desava unutra 🤗🤗🤗🤗. Pa ja ne znam....mislim da budem al tek kad mi M stigne. Onda opet ispocetka. Ne znam samo sta mislis da ga narihtam da prati od zadnjeg ciklusa ili da ostavim ovak kak je. Sad imam negdje oko 9 mj unosenja ciklusa. I on sebi racuna neki tamo prosjek koji nema veze s vezom. 

17. Srpanj 2019. 06:13

Anastazija136 i da sto se tice lezanja i ja muku mucim. Ali nije da ako ustanes neces zatrudniti. U tom trenu odu spermici kamo trebaju. Nije na odmet lezati. 😎

Mallla
    17. Srpanj 2019. 07:33

Anastazija dobro došla i nadam se da ćeš ostati početnik i da ništa nećeš naučiti 😀 to bi značilo da si trudna ovaj ciklus. 
    Ovo ostalo sve se može i ne mora. Npr. Folnu je dobro piti bar 3mj prije trudnoće ali se ništa neće dogoditi ako je počmeš piti od pozitivnog testa ili sad. I tu je bolje piti folatnu nego folnu. Folna je u glavnom bez recepta a folat prepiše dr. Razlika je u apsorpciji u organizam. Ostati ležati isto tako ako ležiš ok ako ne ležiš opet ok, nije garancija da ćeš ležanjem lakše zatrudniti. Ali npr. Žene sa zavaljanom maternicom moraju ostat ležat, pa sad opet je i to individualno. 
    Simptomi O su od žene do žene različiti i nikad 100% ne znamo jel bila. Trakice su super stvar jer ti okvirno daju ideju u kojoj si fazi ciklusa. 
    I da nema glupih pitanja, sve mi to nekad nismo znale. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    17. Srpanj 2019. 07:39

Martina1982

Mallla

Ooo super svima uskoro godišnji. Ja ću ispucati sve sad kroz ljeto jer zimi ne mogu, takav mi posao. Bit će vremena za tipkanja.
    Zvjezdice super da krećeš, ta me tema jako zanima i vjerujem da će uspješno završiti. Muslim da je to nešto što bih prihvatila čim se ponudi. Ovako se nekada osjećam kao da apsolutno ništa nema smisla, al dobro ta misao dođe i prođe.
    Martina meni je isto FF za 2 dana gotov i nešto se mislim, bi ne bi.
    Inače temp sam mjerila onako iz ludila u sred dana, pa pod pazuh 37.1, vafinalno 37. 3 i rektalno 37.6. A što reći ljeto je i jednostavno mi temp govori da ne mirim do zime jer očito nema smisla.
    Imam napadanje gladi, cili dan gledam šta jest… Katastrofa. Ima. 80kg što je 🙄 al dobro, umisto da smanjim jest ja povećavam.
    Cili dan imam čudna zbivanja po tijelu, grudi su veće i žicaju povremeno. Jajnici bockaju povremeno. Očito mi ovaj mj prigesteron dobro radi. Inače ovaj ciklus sam popila zadnju macu, a prošli vrkutu.

A cuj mozda je dobitan ovaj ciklus i mozda se nes desava unutra 🤗🤗🤗🤗. Pa ja ne znam….mislim da budem al tek kad mi M stigne. Onda opet ispocetka. Ne znam samo sta mislis da ga narihtam da prati od zadnjeg ciklusa ili da ostavim ovak kak je. Sad imam negdje oko 9 mj unosenja ciklusa. I on sebi racuna neki tamo prosjek koji nema veze s vezom.

Obzirom da su ti ciklusi bili svakakvi bolje krenit od 0. Uvijek možeš pogledati što je bilo prije. 
    Ovo sad je ona faza ciklusa kad si luđi od luđeg. Sve neko osluškivanje, najradje prespavat 2 tjedna.
    Još sam sinoć katastrofa spavala, jedva

• anaid
    17. Srpanj 2019. 07:53

Dobrodosle nove cure i sretno 😍😍
    Ah Malla i ja sam lose spavala, tolko se bojim dal ce sutra bit sve ok na pregledu da stvarno neznam kak budem danas na poslu.. valda budem se samo premjestala sa jedne stolice ne drugu...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    17. Srpanj 2019. 08:28

Anaid nema razloga da ne bude sve dobro. Samo misli pozitivno. 

17. Srpanj 2019. 08:34

Stigla je 😞 javljam samo da me se izbaci s popisa 😂😂 tuzna sam ko pas jer se ne mogu kupati jos ova dva dana 😭😭😭 ostalim curkama zelim plus 🤞🏻😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.