Curee citam ja vas redovito ali nista nova kod mene, menga je stigla tocna kao sat 🙄
Pokusavam se opustiti preko ljeta jer stvarno sam postala preopterecena zeljom za bebom 😔
Sve ste mi u mislima i od srca vam zelim svima plusice 💞💞
A misa joj njenog...al aj dobro bar je tocna pa.dode....al nek se ti nama opustis i uzivas i odmoris od svega i ostalo ce doci samo. Uzivaj i saljem 😘 i 🤗.
Ispravka, vještica trebala doći 10.07., ali nema je još, svi simptomi su tu, ali ako je bio anovulacijski… Ostaje da se vidi :)
Hhhh i tebi puno 😘😘😘. Mislis da bi bio ano?…Ma ne vjerujem…posto kasni oces raditi testic?☺️
Moja vještica nije još došla, ali stomak boli kao da će svakog trena. Ovulaciju sam čekala do 17dc i ni traga joj, obično bude 13-14 dc, tad se naljutila prestala sve pratit i trakice i temp… Samo taj 17dc bila akcija (bez zaštite) jer sutradan se muž užasno nahladio a i meni javili da sam definitivno primljena na posao i tada smo obustavili sve pokušaje :D Tak da zbog svega navedenog mislim da nema šanse ovaj ciklus, do danas se nije pojavio ni jedan znak O, pa zbog toga mislim da je anovulacijski. Ali eto ako ne dođe vještica do 15.7. (to će bit da kasni 5 dana) uradit ću test, za svaki slučaj 😊 😘😘😘😘
Hhhhh cekamo rezultat. 🤭. Znas da smo mi nestrljpljivi. Zelim da bude ➕. A ostalo ce se sve rijesiti. 😉😎❤🤗
Martina hvala :* ali nije bilo potrebe da radim test 😔 Vještica došla sinoć nekad u toku noći 😔 I eto službeno, moj oproštaj od odbrojavanja na nekih 10-12 mjeseci, ali bit ću tu i bodriti vas i veselit se sa vama.
Mallla super da si se javila, nadam se da su baterije napunjene i sad još hrabrije idemo dalje :*
Ivana, vidi se vrtica baš lijepo, čestitam 😘💜❤❤
Svim curama sretno u bilo kojoj fazi ciklusa da ste ❤💜🚼💝💙💓❤💓
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Dakle,curke imam pitanje sto iz znatizelje,sto iz zabrinutosti.Danas sam doslovno prosla sito i reseto,od zivcsnog sloma,soka i tuge,do ekstremnog umora. Ali ono sto me strasno zabrinulo je to sto sam nakon prozivljenog soka i zivcanog sloma osjetila da me u donjem dijelu trbuha nesto jako presjeklo i kad sam isla na wc,primijetila sam bijeli iscjedak s par kapi krvi,sada maloprije sam opet isla na wc i nema nikakve krvi,a grudi malo bole pa ne bole,jajnik mi je lijevi “treperio” nesto kao pulsiranje iako sam ja to osjetila kao treperenje i najvise me zabrinulo tih par kapi krvi. Je li moguce ukoliko je mozda doslo do rane trudnoce da nakon takvog stresa,soka i zivcanog sloma,tijelo ipak odbaci plod? Ako koja zna,bila bi jako zahvalna ☺️ Inace,trebala bi dobiti u utorak,do sad nije bilo nikakvih tipicnih simptoma pms-a i nadolazece,ali ovo me malo zabrinulo…Hvala vam unaprijed na odgovoru i drzim fige svima za plus 🤞🏻😁
Napravi test cisto da se smiris nemas vise sta cekati.Ako je takva situacija bila barem da znas jesi li trudna ili ne.Ako si trudna nastoj da se vise ne zivciras i sacuvas se za ubuduce🤞
Kuc kuc koke drage, dobro veče! Niste mi pobigle, još čekamo vlak 😀
Čestitam plusićima i pikovima.
Martina napokon ozbiljni koraci poduzeti, neka izađu na +
Bile ste mi u mislima i ovo je bilo ugodnih 40 stranica za čitati.
Ovaj mj nisam pratila ništa, dvojila hoću li popiti macu do kraja ili ne i ipak jesam. Danas mi je 18dc, ne bi znala al danas pogledala. Imala bolove prije 2 do 3 dana i rastezljiv iscjedak, nisam mogla ne uočiti pa sam svako drugi dan i trakicu radila. Pik nisam vidjela al High da. Sexa je bilo al nisam bilježila kada.
Dolazim u napast mjerit temp. Iako znam da nema smisla na pola ciklusa.
Sada san u odbrojavanju.
Fino sam ohladila, odmorila i falile ste mi da zajedno ludujemo 😀 sad ćemo i nastaviti. Zasićenje je prošlo!
Pa ko nam se to vratio🙋♀️🙋♀️😘
Mislim da ti je dovoljno da si ovaj ciklus samo na odbrojavanju-sta ti sad temp.moze reci...jedino ako ostane povisena pa da pratis iz tog razloga.
Za picetak nek si se ti nama vratila 👍🤞
baby javi nam danas kako je proslo sa betom. Zelim ti da se uduplala i da je sve u redu. 🙏❤🤗😘
Ovo mi je dosad najteze cekanje u zivotu, hvala ti na lijepim zeljama, nadam se da bude dobra, nekak se najvise bojim posljedica lose ali pokusavam ne razmisljati o tome, trudim se..
Kuc kuc koke drage, dobro veče! Niste mi pobigle, još čekamo vlak 😀
Čestitam plusićima i pikovima.
Martina napokon ozbiljni koraci poduzeti, neka izađu na +
Bile ste mi u mislima i ovo je bilo ugodnih 40 stranica za čitati.
Ovaj mj nisam pratila ništa, dvojila hoću li popiti macu do kraja ili ne i ipak jesam. Danas mi je 18dc, ne bi znala al danas pogledala. Imala bolove prije 2 do 3 dana i rastezljiv iscjedak, nisam mogla ne uočiti pa sam svako drugi dan i trakicu radila. Pik nisam vidjela al High da. Sexa je bilo al nisam bilježila kada.
Dolazim u napast mjerit temp. Iako znam da nema smisla na pola ciklusa.
Sada san u odbrojavanju.
Fino sam ohladila, odmorila i falile ste mi da zajedno ludujemo 😀 sad ćemo i nastaviti. Zasićenje je prošlo!
A joj ☺️ sad vidla da si u odbrojavanju 🤦♀️….hebi ga…ima nas sad dosta sta mi je drago pa ne pamtim sva imena 🤭☺️🙈🙊
Je je odmah sam se ja zabilježila čim sam dobila zadnji put. Iako sam dosta odmarala ipak sam razmišljala o T i zaključila da je to ono što definitivno želim ostvariti kroz nadokazeću godinu. Sad u kolovozu ću do gin. Pa ću joj pripomenit to da pokušavamo. Ugl. Gazimo dalje opušteno.
Jutros sam izmirila temp. I po njoj O nije bila još. Al tu sam negdje oko nje.
url=https://lilypie.com]
Dakle,curke imam pitanje sto iz znatizelje,sto iz zabrinutosti.Danas sam doslovno prosla sito i reseto,od zivcsnog sloma,soka i tuge,do ekstremnog umora. Ali ono sto me strasno zabrinulo je to sto sam nakon prozivljenog soka i zivcanog sloma osjetila da me u donjem dijelu trbuha nesto jako presjeklo i kad sam isla na wc,primijetila sam bijeli iscjedak s par kapi krvi,sada maloprije sam opet isla na wc i nema nikakve krvi,a grudi malo bole pa ne bole,jajnik mi je lijevi “treperio” nesto kao pulsiranje iako sam ja to osjetila kao treperenje i najvise me zabrinulo tih par kapi krvi. Je li moguce ukoliko je mozda doslo do rane trudnoce da nakon takvog stresa,soka i zivcanog sloma,tijelo ipak odbaci plod? Ako koja zna,bila bi jako zahvalna ☺️ Inace,trebala bi dobiti u utorak,do sad nije bilo nikakvih tipicnih simptoma pms-a i nadolazece,ali ovo me malo zabrinulo…Hvala vam unaprijed na odgovoru i drzim fige svima za plus 🤞🏻😁
Nesto slicno se meni dogodilo prije dva tjedna... nasikirala sam se oko necega bas momacki i odmah mi je krenulo ko neko vibriranje u lijevom jajniku. A to je bilo taman nekako nakon zavrsetka menge. 🤷🏾♂️ Kad su neki dan krenuli ovulacijski bolovi, boljo me bas lijevi jajnik. Ne znam da li je to povezano ni trebam li se uopce brinuti oko toga...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Nesto slicno se meni dogodilo prije dva tjedna… nasikirala sam se oko necega bas momacki i odmah mi je krenulo ko neko vibriranje u lijevom jajniku. A to je bilo taman nekako nakon zavrsetka menge. 🤷🏾♂️ Kad su neki dan krenuli ovulacijski bolovi, boljo me bas lijevi jajnik. Ne znam da li je to povezano ni trebam li se uopce brinuti oko toga…
Nije me boljo nego me bolio. 🤨😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja bi trebala dobiti subotu..ali već me dva dana sjecka u jajnicima i tu i tamo boli donji dio kičme.. mislim da ni ovaj mjesec ništa😪😪😪😪
Nesto slicno se meni dogodilo prije dva tjedna… nasikirala sam se oko necega bas momacki i odmah mi je krenulo ko neko vibriranje u lijevom jajniku. A to je bilo taman nekako nakon zavrsetka menge. 🤷🏾♂️ Kad su neki dan krenuli ovulacijski bolovi, boljo me bas lijevi jajnik. Ne znam da li je to povezano ni trebam li se uopce brinuti oko toga…
Ja trebam dobiti sutra,a to je bilo jucer popodne pa sam zato malo uplasena 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji