Kakvo je more? Hladno?
Joj to tebe baš muči, hoće-neće, to su mi najgori dani. Ono kad se nadaš al ti stalno stižu znakovi da će doć M, al se opet nadaš.. To nas valjda drži.
url=https://lilypie.com]
Kakvo je more? Hladno?
Joj to tebe baš muči, hoće-neće, to su mi najgori dani. Ono kad se nadaš al ti stalno stižu znakovi da će doć M, al se opet nadaš.. To nas valjda drži.
Meni je more supeeeer,taman za rashladiti se kad je vani preko 30 stupnjeva,sjedne mi ko budali samar 😂
Evo curke da vam se ja javim da svojim "simptomima" vec par dana imam iscjedak da imam osjecaj da sam stalno mokra i onako je kao mlijeko, osjecaj pikanja u jajniku prisutan od subote, od danas ujutro cice bole kao da me neko premlatio i to me ujutro probudilo, a nikad takve bolove nisam imala, boli me u krizima i trne mi desna noga haha malo glupo ali da, inace ne pratim temp, ali dns ujutro izmjerim tako iz gluposti i bila 37.1 stvarno ne znam kaj da mislim 🤔
Monalisa, dobri znaci su to. Sretno da je to to? Ja isto imam neke cudne simptome. Osjecaj pojacane temperature, vruce su mi grudi i napete, dole me boli a nije jos krenula. Grcevi u predjelu jajnika. Mucnina. Vrti mi se u glavi. Napuhnutost. Valjda ce svaki tren jer se stvarno ovaj mjesec ne nadam.
Hej cure, ja sam neki dan slala sliku HCG testa s nekom sjenom pa izgleda da je ta sjena jača svaki dan😆 tako da nadam se najboljem al još je prerano za išta reći. Od simptoma imam bolove kao da ću dobiti i neka probadanje čudna, plus ono što me iznenadilo je da grudi osim što me užasno bole već su drugačije dosta, od boje do oblika. Valjda to tako nekome bude, šta da kažem. Veliki pozdrav svima i sretno s pikovima i nadam se da će bar još koja ugledati plusić ubrzo😘
Evo ja radim i mijenjam kolegicu pa radim duplo. Al inace ok. Nemam bolova, grceva, stezanja. Jutarnja danas 36.2. (Iako ju bezveze mjerim al dobro) Istekla.mi pretplata na FF pa sad kontam dal da ju produzim ili ne. 🙄 Jedino su mi cicke malo vece nego inace al ostalo nis nis. Sve me strah kak ce biti kad prestanem progic piti 🤦♀️🙈 pa krene M.
Hej cure, ja sam neki dan slala sliku HCG testa s nekom sjenom pa izgleda da je ta sjena jača svaki dan😆 tako da nadam se najboljem al još je prerano za išta reći. Od simptoma imam bolove kao da ću dobiti i neka probadanje čudna, plus ono što me iznenadilo je da grudi osim što me užasno bole već su drugačije dosta, od boje do oblika. Valjda to tako nekome bude, šta da kažem. Veliki pozdrav svima i sretno s pikovima i nadam se da će bar još koja ugledati plusić ubrzo😘
Hej superrr sam nek tamni. Neka je skolska. I javljaj nam se da vidimo kako ste dalje ❤❤❤🤗🤗
Kakvo je more? Hladno?
Meni je more supeeeer,taman za rashladiti se kad je vani preko 30 stupnjeva,sjedne mi ko budali samar 😂
Sam ti uzivaj i okupaj se i za mene. Opusteno 😎😎😎😎
Ola ženskice kako ste danas?
Mene rasturaju leđa - jajnici - noge ni sama ne znam procjeniti što i kada me muči. Rekla bih da su to ove stalne promjene vremena. Malo sam na godišnjem pa nastojim dan ispuniti raznim aktivnostima iako omiljene nema jer je ružno vrime.
Čime se vi bavite ovih dana
Uzivaj onda na godisnjem. Ja imam jos ovaj i sljedeci tjedan za odraditi pa onda na godisnji. Jedva cekam. 😎😎😎
Sortiraj odgovore
Najstariji