Pozdrav žene, trebala bi malu pomoć. Danas je 11 dpo i od jučer sam uradila par HCG trakica i na svakoj imam ovu sjenu, doduše ova od maloprije najtamnija do sada al opet jedva vidljiva pa pitanje glasi-jel samo ja to vidim od silne želje ili stvarno postoji!? Unaprijed hvala svima 😘
Vidim sjenu. Joooooo 🤗🤗🤗🤗. Sam ponovi opet i pocet ce tamniti....cestitam na ➕ i zelim da bude skolsa a bit ce ❤❤❤❤
Kuc kuc koke drage, dobro veče! Niste mi pobigle, još čekamo vlak 😀
Čestitam plusićima i pikovima.
Martina napokon ozbiljni koraci poduzeti, neka izađu na +
Bile ste mi u mislima i ovo je bilo ugodnih 40 stranica za čitati.
Ovaj mj nisam pratila ništa, dvojila hoću li popiti macu do kraja ili ne i ipak jesam. Danas mi je 18dc, ne bi znala al danas pogledala. Imala bolove prije 2 do 3 dana i rastezljiv iscjedak, nisam mogla ne uočiti pa sam svako drugi dan i trakicu radila. Pik nisam vidjela al High da. Sexa je bilo al nisam bilježila kada.
Dolazim u napast mjerit temp. Iako znam da nema smisla na pola ciklusa.
Sada san u odbrojavanju.
Fino sam ohladila, odmorila i falile ste mi da zajedno ludujemo 😀 sad ćemo i nastaviti. Zasićenje je prošlo!
Jejjjjjjj superrrrrrrr.....👍👍👍👍👍😎😎😎😎😎😁😁😁😁
Dakle,curke imam pitanje sto iz znatizelje,sto iz zabrinutosti.Danas sam doslovno prosla sito i reseto,od zivcsnog sloma,soka i tuge,do ekstremnog umora. Ali ono sto me strasno zabrinulo je to sto sam nakon prozivljenog soka i zivcanog sloma osjetila da me u donjem dijelu trbuha nesto jako presjeklo i kad sam isla na wc,primijetila sam bijeli iscjedak s par kapi krvi,sada maloprije sam opet isla na wc i nema nikakve krvi,a grudi malo bole pa ne bole,jajnik mi je lijevi “treperio” nesto kao pulsiranje iako sam ja to osjetila kao treperenje i najvise me zabrinulo tih par kapi krvi. Je li moguce ukoliko je mozda doslo do rane trudnoce da nakon takvog stresa,soka i zivcanog sloma,tijelo ipak odbaci plod? Ako koja zna,bila bi jako zahvalna ☺️ Inace,trebala bi dobiti u utorak,do sad nije bilo nikakvih tipicnih simptoma pms-a i nadolazece,ali ovo me malo zabrinulo…Hvala vam unaprijed na odgovoru i drzim fige svima za plus 🤞🏻😁
Gle ja bi ti rekla da se ne brines jer tako i tako ne mos utjecat na nista sta je bilo. Ali da se tokom velikog stresa moze trudnoca izgubiti moze. To te necu lagati. Ali najbolje ne donositi zakljuckr unaprijed i pricekaj koji dan. Ako ne dode uradi test. Iako mislim da bi ga mogla vec uraditi ako trebas u utorak dobiti. Zelim sve najbolje i drzim 🤞🤞 i saljem 🤗🤗🤗
Evo j druga trakica danas😊🙏
Super. Probaj jos danas. Ak blijedi to je to. Ak bude isto tamna nije cudno jer zna biti 2 dana tamna. Glavno da pokrite ove dane pa sta bude. Zelim ➕ na kraju i drzim ➕❤🤗
Ovaj mj nisam pratila ništa, dvojila hoću li popiti macu do kraja ili ne i ipak jesam. Danas mi je 18dc, ne bi znala al danas pogledala. Imala bolove prije 2 do 3 dana i rastezljiv iscjedak, nisam mogla ne uočiti pa sam svako drugi dan i trakicu radila. Pik nisam vidjela al High da. Sexa je bilo al nisam bilježila kada.
Sada san u odbrojavanju.
Fino sam ohladila, odmorila i falile ste mi da zajedno ludujemo 😀 sad ćemo i nastaviti. Zasićenje je prošlo!
Kad ne treba stici. Da odmas pisemo 🤭🤭🤭🤭
Sada san u odbrojavanju.
A joj ☺️ sad vidla da si u odbrojavanju 🤦♀️....hebi ga...ima nas sad dosta sta mi je drago pa ne pamtim sva imena 🤭☺️🙈🙊
Ispravka, vještica trebala doći 10.07., ali nema je još, svi simptomi su tu, ali ako je bio anovulacijski… Ostaje da se vidi :)
Hhhh i tebi puno 😘😘😘. Mislis da bi bio ano?…Ma ne vjerujem…posto kasni oces raditi testic?☺️
Moja vještica nije još došla, ali stomak boli kao da će svakog trena. Ovulaciju sam čekala do 17dc i ni traga joj, obično bude 13-14 dc, tad se naljutila prestala sve pratit i trakice i temp… Samo taj 17dc bila akcija (bez zaštite) jer sutradan se muž užasno nahladio a i meni javili da sam definitivno primljena na posao i tada smo obustavili sve pokušaje :D Tak da zbog svega navedenog mislim da nema šanse ovaj ciklus, do danas se nije pojavio ni jedan znak O, pa zbog toga mislim da je anovulacijski. Ali eto ako ne dođe vještica do 15.7. (to će bit da kasni 5 dana) uradit ću test, za svaki slučaj 😊 😘😘😘😘
Hhhhh cekamo rezultat. 🤭. Znas da smo mi nestrljpljivi. Zelim da bude ➕. A ostalo ce se sve rijesiti. 😉😎❤🤗
Ivana tako je i meni bilo…jako jako jedva vidljivo… i onda tamnila… mada meni su tako svijetle bile cjeli tjedan pa sam za potvrdu napravila i clear blue ..
Bit ce plusic 😍
Javi nam kako je bilo na pregledu danas ☺️❤🤗
IV ODBROJAVANJE
Lady_E - ...dana - 15.7.2019♡
MIKICA13 - ... dana -15.7.2019♡
Crnerupe - 0 dan -16.7.2019♡
Monalisa - 2 dana -18.7.2019.♡
LALLA - 2 dana -18.7.2019♡
IVANA1810 - 3 dana -19.7.2019♡➕
ZVJEZDICA37- 4 dana-20.07.2019♡
Martina1982- 4 dana-20.07.2019♡
Malla - 11 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 12 dana - 28.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 18 dana ♡
baby javi nam danas kako je proslo sa betom. Zelim ti da se uduplala i da je sve u redu. 🙏❤🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji