Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 09:26

anaid

Ma jok… sad ujutro bila jos blijeda crtica nek jucer… imam filing da nis s toga…
    Nemam nikve simptome osim kaj me kriza bole vec 10 dana… danas trebala dobit M al bome ni za to nema nikakvih simptoma .
    Jel jos ko piskio danas ? 😁

Jel se stogod novog dogodilo kod tebe u medjuvremenu

vuky

Lela probaj se opustiti sačekaj još do kašnjenja, pa ponovi test, ako je i sjena potamniti će za 2 dana... sretno i želim ti pozitivan test...

• anaid

Ma tesko se opustit, gotovo nemoguce... jos kad si svjestan da te stizu godine odmah i psiha radi svoje, tako da ko got veli opusti se, lako njemu... i jos kad se razocaras iz mjeseca u mjesec... a muzic bio na pregledu ? Ma ne brini, sad ce doktori to malo pogurat, vidit ces ;) 
    Ja nisam opterecena za sad, al bome zadnjih tjedan dana samo o tome razmisljam, em me svako malo nesto probada... obicno me menga pocela bolit tek kad bi dosla, prije ne...
    A jutros me muzic poceo nes u krevetu a ja se pravim da spavam... mislim si nemoj me "štohat" da ne procurim.. a nis mu nisam rekla

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 09:27

anaid

Jutro… evo vrag mi neda mira…. pa sam i sad pisnula i opet blijeda crta, nista jaca od one jucer… ostavila test pa pogledala nakon 3,4 min i vidi se… sad me pocele i (.)(.) Bolit… ma neznam… danas ako ne dode do 16 sati idem kupim neki normalan test… ovi su od kineza 😂😂🤣🤣
    Vuky jel ti potvrdeno od ginica da nije bilo ovulacije ?
    Koliko dugo pokusavas ?

Ima nade svakako daj piski ovaj nas test pa nam javi

• anaid
    01. Srpanj 2019. 09:29
    Ovo slika od jutros... ma neznam kaj misliti... velim kupit cu danas popodne ako ne dobim M neki kao bolji testic .pa cu sutra ujutro probat
    Ovo slika od jutros... ma neznam kaj misliti... velim kupit cu danas popodne ako ne dobim M neki kao bolji testic .pa cu sutra ujutro probat

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 09:30

vuky

Uvijek redovito, 29 dana ciklus,sa svim simptomima, i sluz i sve… no očito nešto drugo steka… godine biti će…
    ne brini se, puno cura koje znam su iz prve ostale trudne, tako da… najlakše je kada si opušten i ne misliš…
    Bas sam sa frendicom pričala kako možda dok se opustim će to krenuti, ali se ja ne mogu opustiti uopće… ne znam kako se opustiti kad nešto toliko želiš…?

Tako ti je kod mene isto...jedino sto sam ja rodila.nateze je natjerat se krenut.poslije ces vec biti opustenija.37 godina-nemas sto cekati🤞👍

vuky
    01. Srpanj 2019. 09:30

zvjezdica37

vuky

Zvjezdice neka je i to iza tebe i da ti vise ne treba takvih pregleda, neka sljedeći bude uzv da potvrdiš trudnoću…

Ja sam danas bas nikakva, tužna, pa sretna, smijem se, pa suze od tuge… dođe mi da pustim sve… i sto bude, bude…

I onda kad prodje to kukanje dobijes neku novu snagu i priča krece ispicetka🥰🌝

Istina, samo je sada bas već danima kukanje i tuga, dosadna sam sama sebi i najradje bi se zatvorila nekamo sama i plakala... ne želim rastuzivati i dragoga...a onda sa kim god pričam, opusti se, ne misli... radi na sebi i za sebe... neće beba dok se brineš..... 

vuky
    01. Srpanj 2019. 09:31

Anaid to je pozitivan test ❤️

vuky
    01. Srpanj 2019. 09:34

Bio je, njemu je umjereno usporena sperma tako da uz moje godine i to je doktor odmah preporučio potpomognutu ... moram sad skupiti snage za sve to prolaziti... a onda pročitam toliko neuspjeha i pokušaja i u potpomognutoj pa se pitam otkud tim ženama toliko hrabrosti, snage... i divim im se sve do jednoj... 

zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 09:37

vuky

Bio je, njemu je umjereno usporena sperma tako da uz moje godine i to je doktor odmah preporučio potpomognutu … moram sad skupiti snage za sve to prolaziti… a onda pročitam toliko neuspjeha i pokušaja i u potpomognutoj pa se pitam otkud tim ženama toliko hrabrosti, snage… i divim im se sve do jednoj…

Neces znati dali imas snage sve dok si na pucini...kaf jednom uplivas u to more svega onda ides u naprijed ...nema u nazad...to samo mislis da nemas.bolje trosi energiju na konkretno rijesavanje problema nego na tugu...i ostvart ce se i ta zelja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.