Držite fige cure da ju ne dobijem. Danas je taj dan!
Drzimoo! Sve javljaj
Zvjezdice- hvala na detaljnom opisu, kako si danas?
Nema na cemu danas sam dobro i manje osjecam napetost u trbuhu jedino jos krvarim malo i neki iscjedak .ostalo sve 5!
Nema menge jos ali osjecaj da ce doci je tu nazalost. Lako moguce da ce sutra ako je odlicila vec doci. Ja inace mengu dobijem cim ustanem iz kreveta ili najkasnije do podneva. Bas ne pamtim kad je dosla u poslije podnevnim satima. 🤷🏼♂️🙈
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Zvjezdica hvala na info!
Raštika sretno kroz dan!
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Rastika drzim fige :)
Ja ju sutra cekam .. boli me u lumbalnon djelu vec par dana ali kontam da zbog klime..
Ujutro piskim na test skokne 1 crta... blejim u to 3 min i nis stavim u vrecku aj bok..
Dodem s posla ocu to bacit i ispadne mi test i ja neznam dal sam luda ali bome izgleda ko da se nesto vidi...e sad jel to uopce vrijedi gledat nemam pojma 🤔
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Rastika drzim fige :)
Ja ju sutra cekam .. boli me u lumbalnon djelu vec par dana ali kontam da zbog klime..
Ujutro piskim na test skokne 1 crta… blejim u to 3 min i nis stavim u vrecku aj bok..
Dodem s posla ocu to bacit i ispadne mi test i ja neznam dal sam luda ali bome izgleda ko da se nesto vidi…e sad jel to uopce vrijedi gledat nemam pojma 🤔
Hm...kazu da treba u vremenu koji pise na testu. Daj nabaci slikicu. Ja jos nisam piskila test. Bum sutra ujutro.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji