Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Lipanj 2019. 10:35

Raštika

Držite fige cure da ju ne dobijem. Danas je taj dan!

🤞❤🥰

ribi1234
    29. Lipanj 2019. 12:58

Raštika

Držite fige cure da ju ne dobijem. Danas je taj dan! 

Drzimoo! Sve javljaj 

• Gea123
    29. Lipanj 2019. 13:07

Zvjezdice- hvala na detaljnom opisu, kako si danas?

Gea123

zvjezdica37
    29. Lipanj 2019. 14:49

Gea123

Zvjezdice- hvala na detaljnom opisu, kako si danas?

Nema na cemu danas sam dobro i manje osjecam napetost u trbuhu jedino jos krvarim malo i neki iscjedak .ostalo sve 5!

Raštika
    29. Lipanj 2019. 14:56

Nema menge jos ali osjecaj da ce doci je tu nazalost. Lako moguce da ce sutra ako je odlicila vec doci. Ja inace mengu dobijem cim ustanem iz kreveta ili najkasnije do podneva. Bas ne pamtim kad je dosla u poslije podnevnim satima. 🤷🏼‍♂️🙈

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• rita7
    29. Lipanj 2019. 15:34

Zvjezdica hvala na info!
    Raštika sretno kroz dan!

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• anaid
    29. Lipanj 2019. 15:52

Rastika drzim fige :)
    Ja ju sutra cekam .. boli me u lumbalnon djelu vec par dana ali kontam da zbog klime..
    Ujutro piskim na test skokne 1 crta... blejim u to 3 min i nis stavim u vrecku aj bok..
    Dodem s posla ocu to bacit i ispadne mi test i ja neznam dal sam luda ali bome izgleda ko da se nesto vidi...e sad jel to uopce vrijedi gledat nemam pojma 🤔

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

29. Lipanj 2019. 16:06

anaid

Rastika drzim fige :)
    Ja ju sutra cekam .. boli me u lumbalnon djelu vec par dana ali kontam da zbog klime..
    Ujutro piskim na test skokne 1 crta… blejim u to 3 min i nis stavim u vrecku aj bok..
    Dodem s posla ocu to bacit i ispadne mi test i ja neznam dal sam luda ali bome izgleda ko da se nesto vidi…e sad jel to uopce vrijedi gledat nemam pojma 🤔

Hm...kazu da treba u vremenu koji pise na testu. Daj nabaci slikicu. Ja jos nisam piskila test. Bum sutra ujutro. 

• anaid
    29. Lipanj 2019. 16:08
    Ovo je usporedba od prije par dana... i vec nekoliko dana smrcam i kisem... (opet klima) a sad citam da su i to simptomi...
    Ovo je usporedba od prije par dana... i vec nekoliko dana smrcam i kisem... (opet klima) a sad citam da su i to simptomi...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

29. Lipanj 2019. 16:31

Anaid ja tu vidim crticu. Blijedu al je tu. To je id danaa jel?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.