Orva je od prije 3 dana a ova druga od danas ujutro.. i isla sam radit bezveze nije mi na kraju pameti bilo.. valda zato jer smo prvi put imali hopsic na sam dan ovulacije... ni par dana prije ni par dana poslije... ma reko nemoguce da se od prve nesto primi 🤔🤔🤗🤗
Bome cu pisnut jos jedan ujutro 😁😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Definitivno ponovi ujutro... bude plusic sigurno :) imaš koje simptome?
zvjezdice nisam znala da je to tako zeznut pregled, drago mi je da si danas bolje, i sigurno će biti uskoro plusic, pa se sve to isplati... odmori se i danas...
Ja isto vidim crticu!izgleda kao da ce sutra jaca biti pa poslusaj cure i pisni pa nam javi
Vuky gle kazu da je sve individualno.Mada je doktor meni naglasio par puta da sam super izdrzala sto znaci da vecinom boli.Objasnio mi je da tu pretragu ne vrijedi raditi bez analgetika jer onda se pusta manje kontrasta i manje su sanse da se ociste jajovodi i maternica-a sve zato jer nije lako izdrzati bez lijekova.A znam da ima i klinika gdje samo tabletu popijes kod kuce.Joj Normabel venski mi je puno pomogao da se opustim jer Analgin venski nisam mogla dobiti zbog moguce reakcije.Tako da sam prakticki prezivjela i ovako.Kazem lidokain injekciju dolje pa nisam osjetila taj kateter al mozda nekog drugog nebi uopce bolilo.Neznam...ja takvu zenu nisam srela -osim sto sam citala po forumima.
Martina!!!!daj piski vise i da vidimo sta se tu zbiva😊
Zvjezdice neka je i to iza tebe i da ti vise ne treba takvih pregleda, neka sljedeći bude uzv da potvrdiš trudnoću...
Ja sam danas bas nikakva, tužna, pa sretna, smijem se, pa suze od tuge... dođe mi da pustim sve... i sto bude, bude...
Jutro cure, Vuky dopusti si slobodno takav dan, dva pa cak i pet ak treba al budi svjesna da je to samo prolazno, privremenom stanje. 😉 moramo nekad bit i ‘dole’ da bi se mogli popet gore. ❤️❤️ Drzi se, sve prodje...
kod mene je osvanulo jutro bez menge... pa idemo dalje. Vidit cemo 🤞🏼
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika navijam da ni ne dođe... 🤞🏻Test nećeš raditi još? Ne sjećam se jesi li ponovila nakon onog uranjenog...
A očito previše toga držim u sebi i samo tu pokažem da me ovo sve muci i brine... danas ću imati dan za sebe, kupanje i sunčanje i uživanje.... sutra kod ginekologice da vidim sto mi preporuča za dalje.... hvala na podršci ... valjda sve imamo te dane....
Nakon onog nisam vise radila. A evo mislila sam kao kupit danas pa ujutro al maloprije momku to govorim a on ce na to: moras li ga uvijek kupit. Aj da uzivamo malo. A bogec mali bas mi ga zao. 😂😂😂 e tako sa cu i na danas fino na plazu i to cijeli dan. Lagano knjiga, suncanje, nosim casicu u slucaju da dodje menga i eto... a ak se ne pojavi ni sutra uzimam test prije posla pa piskim navecer jer radim popodne ovaj tjedan. 😉
Nista se ne brini Vuky, ja sam imala crnih dana toliko da sam ih valjda magistrirala. 😂😂 samo se fino spremi danas na kupanje i gustaj. Evo ti jedan trik: kad zaplivas, prije nego zaronis samo vizualiziraj nekako crnjake i zamisli da onaj tren kad gurnes glavu pod vodu oni svi ostaju na povrsini. Vidjet ces kako pomaze. More je lijek i za tijelo i dusu. 😁❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika drzim fige :)
Ja ju sutra cekam .. boli me u lumbalnon djelu vec par dana ali kontam da zbog klime..
Ujutro piskim na test skokne 1 crta… blejim u to 3 min i nis stavim u vrecku aj bok..
Dodem s posla ocu to bacit i ispadne mi test i ja neznam dal sam luda ali bome izgleda ko da se nesto vidi…e sad jel to uopce vrijedi gledat nemam pojma 🤔
Hm…kazu da treba u vremenu koji pise na testu. Daj nabaci slikicu. Ja jos nisam piskila test. Bum sutra ujutro.
Ima li novosti?
Ma jok... sad ujutro bila jos blijeda crtica nek jucer... imam filing da nis s toga...
Nemam nikve simptome osim kaj me kriza bole vec 10 dana... danas trebala dobit M al bome ni za to nema nikakvih simptoma .
Jel jos ko piskio danas ? 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji