Pozdrav cure. Trebalo mi je skoro sat vremena da procitam sve postove unazad 10-ak dana koliko me nije bilo. Prvo sam si uzela odmor od svega, previse mi se nakupilo a kao kap na sve posao koji sam silno zeljela nisam dobila. Jucer me kopkalo pa sam na kraju ipak pisnila trakicu i bila je pozitivna tako da smo jucer i danas odradili posao. Trebam ne dobiti 15.7. pa cemo vidjeti. Cure koje su u iscekivanju zelim im plusice😊
Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore. Zao mi je da nisi dobila posao koji si silno zelila. Ali mozda je sa razlogom. Super za pik. Nadam se da ce ti ovaj mjesec biti ➕ i da ce to biti ta druga vrata koja se otvaraju. Stavimo te na odbrojavanje? ☺️
Bit ce da se sve dogadja sa razlogom. Sto se tice posla nekada bude i nepravda ali nismo u mogucnosti nista napraviti. Doci ce nova prilika i za posao. Stavi me na odbrojavanje. Novi pik donosi vjetar u ledja 😊
Bok zenice, nije me bilo par dana, kad stignem procitam ja vas sta se desava, malo odmaram od svega i super se zato osjecam…
Zvjezdice drago mi je da je dobro prosao pregled i zelim ti da pomogne da ne dode vjestica bar godinu dana :)
Martina ako mora doci nek sto prije dode i prode pa u nove pobjede :) Mene isto stavi u odbrojavanje 28.7, nekako mi zao da nisam na listi :D
Na forum ulazim samo kad je molitva i sve ste mi tada u mislima
Vazi stavim....ma bas da. Evo bas poceli i bolovi dolje. Ma nek dode. Kak je dosla tak je osla. Ali ako i dode odo ja do ginice svejedno. Samo ti odmaraj i uzivaj. Opusteno ❤
Pozdrav cure. Trebalo mi je skoro sat vremena da procitam sve postove unazad 10-ak dana koliko me nije bilo. Prvo sam si uzela odmor od svega, previse mi se nakupilo a kao kap na sve posao koji sam silno zeljela nisam dobila. Jucer me kopkalo pa sam na kraju ipak pisnila trakicu i bila je pozitivna tako da smo jucer i danas odradili posao. Trebam ne dobiti 15.7. pa cemo vidjeti. Cure koje su u iscekivanju zelim im plusice😊
Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore. Zao mi je da nisi dobila posao koji si silno zelila. Ali mozda je sa razlogom. Super za pik. Nadam se da ce ti ovaj mjesec biti ➕ i da ce to biti ta druga vrata koja se otvaraju. Stavimo te na odbrojavanje? ☺️
Bit ce da se sve dogadja sa razlogom. Sto se tice posla nekada bude i nepravda ali nismo u mogucnosti nista napraviti. Doci ce nova prilika i za posao. Stavi me na odbrojavanje. Novi pik donosi vjetar u ledja 😊
👍👍👍
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
MARTINA1982 kasni 24.6.2019♡
IV ODBROJAVANJE
TiNA - 0 dana - 2.7.2019♡
COCO - 1 dan - 3.7.2019 ♡
Sunčica - 9 dana - 11.7.2019.♡
MIKICA13 - 13 dana - 15.7.2019♡
Monalisa - 16 dana - 18.7.2019.♡
LALLA - 16 dana - 18.7.2019♡
Lady_E
ZVJEZDICA37 - 18 dana - 20.07.2019
IVANA1810
Malla - 25 dana - 27.7.2019♡
Tera - 26 dana - 28.7.2019♡
Jutro…. sve smo se nešto razbježale odavde… meni m dolazi sutra ili prekosutra, ne znam kako to ide kad nema O, užasno me bole cice i drugo ništa… čekam… pa pretrage sve…. možda ću ipak ovaj mjesec testirati još lh iako to kod mene ništa ne znaci… ne znam… :(
anaid… koliko sam skužila najprije ti se crtica pojavila tek naknadno, pa ako je jutros odmah ta blijeda je super… javi…
Kad nema O onda ju ne dobijes pa ti preskoci ili moras posjetiti ginicu da ju izazove ili ak ju dobijes bude totalno drugacija od inace. Bolna. Obilna itd. Tako je bilo kod mene.
Meni sve ko da ću dobiti uskoro, svi simptomi... trebala bi sutra ... a tako se i osjećam... ako sve bude isto, ko zna koliko sam se anovulacijskih ciklusa i nadala T ... moram popustiti i prestati sa tim nadanjem... dragi uvjeren da ćemo prirodno... a ja ne znam sad dal da forsiram uopće potpomognutu... danas nisam otišla gin, nebi podnesla još nekih loših vijesti... pojela hrpu sladoleda, drugo mi se ne jede i isplakala se ful... izgledam si očajno i mislim da mi ništa ne stoji :/ od kad mislim o T, PMS sve gori... inače ga nisam ni kuzila...
Jutro…. sve smo se nešto razbježale odavde… meni m dolazi sutra ili prekosutra, ne znam kako to ide kad nema O, užasno me bole cice i drugo ništa… čekam… pa pretrage sve…. možda ću ipak ovaj mjesec testirati još lh iako to kod mene ništa ne znaci… ne znam… :(
anaid… koliko sam skužila najprije ti se crtica pojavila tek naknadno, pa ako je jutros odmah ta blijeda je super… javi…
Kad nema O onda ju ne dobijes pa ti preskoci ili moras posjetiti ginicu da ju izazove ili ak ju dobijes bude totalno drugacija od inace. Bolna. Obilna itd. Tako je bilo kod mene.
Meni sve ko da ću dobiti uskoro, svi simptomi… trebala bi sutra … a tako se i osjećam… ako sve bude isto, ko zna koliko sam se anovulacijskih ciklusa i nadala T … moram popustiti i prestati sa tim nadanjem… dragi uvjeren da ćemo prirodno… a ja ne znam sad dal da forsiram uopće potpomognutu… danas nisam otišla gin, nebi podnesla još nekih loših vijesti… pojela hrpu sladoleda, drugo mi se ne jede i isplakala se ful… izgledam si očajno i mislim da mi ništa ne stoji :/ od kad mislim o T, PMS sve gori… inače ga nisam ni kuzila…
A misa mu. Gle sigurna sam da cete uspijete rijesiti to. Trebala si otici ginici. Sta ti kaze ona na sve to? Jel ti probala dat sta za O i jesi li bila na folikulometriji. Nemoj se bedirati. Sve se moze rijesiti. Svaki problem ima rjesenje. Nekad treba malo duze da se rijesi ali bit ce. Ne posuataj. ❤
Bok zenice, nije me bilo par dana, kad stignem procitam ja vas sta se desava, malo odmaram od svega i super se zato osjecam…
Zvjezdice drago mi je da je dobro prosao pregled i zelim ti da pomogne da ne dode vjestica bar godinu dana :)
Martina ako mora doci nek sto prije dode i prode pa u nove pobjede :) Mene isto stavi u odbrojavanje 28.7, nekako mi zao da nisam na listi :D
Na forum ulazim samo kad je molitva i sve ste mi tada u mislima
Ajde uzivaj pa nam se prikljuci kad budes spremna da ponovo analiziramo i divanimo🙋♀️🙋♀️🤪
Bila sam na privatno uzv pregledu, jer je muž išao raditi spermiogram, a ja taman mislila nek mi potvrdi ovulaciju pa se naručila na pregled...
moja soc mi je na to kad sam rekla da bi voljela ostati trudna hladno rekla sretno ako uspijete sa endometrioticnom cistom, drugo ništa... na poliklinici u Ri je bila divna doktorica mojih godina i ona mi je rekla da mi ovulacije budu točne i da je ok ova cista jer ne raste, i nemam drugdje endometriozu te da ćemo je pratiti... sad bi promjenila soc ginekologicu jer želim nekog kom će biti bar toliko stalo da ne bude hladan ...
Vuky odmah mjenjaj doktora... ja bi to poslala da ne velim kamo... nema goreg dok si ovako neraspolozen i onda se jos nadu takvi biseri..
Jesi mozda trazila misljenje kod privatnika?
Nekad sam misljenja da se ti socijalni ni ne pokusavaju truditi vec da nas rijesavaju po traci 😤
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Pozdrav cure...Pisem prvi puta jer sam nakon skoro godinu i pol braka pricala sa suprugom da cemo od zadnjeg ciklusa krenuti sa pokusajem bebe. Ova trakica na slici (nadam se da se vidi i da je ucitalo) je napravljena danas oko 18:30 pa me zanima je li O u toku ili tek treba uslijediti po ovome? Ako se ne varam boja je ok,ali ne znam je li trenutno ovuliram ili to tek treba uslijediti pa ako mi koja moze dati odgovor bila bih vam zahvalna :) sretno svima koji pokusavaju i koji se trude i nadam se da ce nam se svima ubrzo dogoditi plusic 🤞🏻☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji