Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Srpanj 2019. 05:32

crnerupe

Pozdrav cure…Pisem prvi puta jer sam nakon skoro godinu i pol braka pricala sa suprugom da cemo od zadnjeg ciklusa krenuti sa pokusajem bebe. Ova trakica na slici (nadam se da se vidi i da je ucitalo) je napravljena danas oko 18:30 pa me zanima je li O u toku ili tek treba uslijediti po ovome? Ako se ne varam boja je ok,ali ne znam je li trenutno ovuliram ili to tek treba uslijediti pa ako mi koja moze dati odgovor bila bih vam zahvalna :) sretno svima koji pokusavaju i koji se trude i nadam se da ce nam se svima ubrzo dogoditi plusic 🤞🏻☺️☺️

Dobri dosla 🤗. O ce ti nastupiti u roki dan dva. Dobro je da pokrijete te dane prije, za vrijeme i nakon ulovljenog pika ( odnosno pozitivne LH trakice) . Trakicu nakon ulovljenog pika piski jos koji put cisto da vidis dal je pocela blijediti. 

02. Srpanj 2019. 05:34

vuky

Bila sam na privatno uzv pregledu, jer je muž išao raditi spermiogram, a ja taman mislila nek mi potvrdi ovulaciju pa se naručila na pregled…
    moja soc mi je na to kad sam rekla da bi voljela ostati trudna hladno rekla sretno ako uspijete sa endometrioticnom cistom, drugo ništa… na poliklinici u Ri je bila divna doktorica mojih godina i ona mi je rekla da mi ovulacije budu točne i da je ok ova cista jer ne raste, i nemam drugdje endometriozu te da ćemo je pratiti… sad bi promjenila soc ginekologicu jer želim nekog kom će biti bar toliko stalo da ne bude hladan …

Da ako je takav onda ga mijenjaj. To je tvoje pravo. Imas pravo da ides tamo gdje ces se osjecat u sigurnim rukama. Jest da je njima to sve isto i da se susrecu sa mnogo zena alo treba biti i covjek. Tako da mijenjaj ako imas potrebu. 

02. Srpanj 2019. 05:36

IV ODBROJAVANJE 
    TiNA - ... - 2.7.2019♡
    COCO - 0 dana  - 3.7.2019 ♡
    Sunčica - 8 dana - 11.7.2019.♡
    MIKICA13 - 12 dana - 15.7.2019♡
    Monalisa - 15 dana - 18.7.2019.♡
    LALLA - 15 dana - 18.7.2019♡
    Lady_E
    ZVJEZDICA37 - 17 dana - 20.07.2019
    IVANA1810
    Malla - 24 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 25 dana - 28.7.2019♡

• Leptiric27
    02. Srpanj 2019. 06:01
    🙄 ja vidim neku sjenu
    🙄 ja vidim neku sjenu
  • anaid
    02. Srpanj 2019. 07:32

Lela jel ti kasni ili ? 
    Pa bome i men se cini kao nesto...
    Ja idem sad piskit... nisam spavala cjelu noc

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

02. Srpanj 2019. 07:46

Martina1982

crnerupe

Pozdrav cure…Pisem prvi puta jer sam nakon skoro godinu i pol braka pricala sa suprugom da cemo od zadnjeg ciklusa krenuti sa pokusajem bebe. Ova trakica na slici (nadam se da se vidi i da je ucitalo) je napravljena danas oko 18:30 pa me zanima je li O u toku ili tek treba uslijediti po ovome? Ako se ne varam boja je ok,ali ne znam je li trenutno ovuliram ili to tek treba uslijediti pa ako mi koja moze dati odgovor bila bih vam zahvalna :) sretno svima koji pokusavaju i koji se trude i nadam se da ce nam se svima ubrzo dogoditi plusic 🤞🏻☺️☺️

Dobri dosla 🤗. O ce ti nastupiti u roki dan dva. Dobro je da pokrijete te dane prije, za vrijeme i nakon ulovljenog pika ( odnosno pozitivne LH trakice) . Trakicu nakon ulovljenog pika piski jos koji put cisto da vidis dal je pocela blijediti.

Hvala ti na informaciji da znam za ubuduce 🤗 pa pokrili smo nedjelju,jucer i mozda budemo danas navecer ili sutra ujutro ako ga uspijem probuditi jer imam nesto neobicno veliki libido zadnjih dana pa se nadam da bude nesto kada ciljamo i planiramo,kada se vec nije ostvarilo neplanirano 😁😁

02. Srpanj 2019. 07:48

Lela,ja vidim neku sjenovitu crticu al mozda je bolje da pricekas do sutra ako ti kasni ili eventualno pricekas sam dan kada ti treba doci...Nisam upucena kada je termin za baba rogu pa eto 😁 ali nadam se da je plusic u pitanjuuu 🤗🤗🤗

• Leptiric27
    02. Srpanj 2019. 08:00

Da budem iskrena nisam pratila plodne dane jer se uvijek razocaram kad M dođe i jucer bezveze napravim test i vidim kao nesto i isto nisam cijeku noc mogla spavat u 5 sam pravila test jutros 🙊 i kao da tamni polako druga crtica,ali za 3 do 4 dana bi M trebala nedoći 🙄

• anaid
    02. Srpanj 2019. 08:00
    Evo mene... trakica i dalje blijeda ali mi se cini da je zato plusic tu... nemogu doc sebi, jos nikom nisam rekla osim vama jer jednostavno ne vjerujem 😍
    Evo mene... trakica i dalje blijeda ali mi se cini da je zato plusic tu... nemogu doc sebi, jos nikom nisam rekla osim vama jer jednostavno ne vjerujem 😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

zvjezdica37
    02. Srpanj 2019. 08:02

Draga Anaid ovo je plus !Imat ces bebu zelim ti svu srecu narednih 9mj pa na dalje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.