Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    01. Srpanj 2019. 06:22

Jutro.... sve smo se nešto razbježale odavde... meni m dolazi sutra ili prekosutra, ne znam kako to ide kad nema O, užasno me bole cice i drugo ništa... čekam... pa pretrage sve.... možda ću ipak ovaj mjesec testirati još lh iako to kod mene ništa ne znaci... ne znam... :(

anaid... koliko sam skužila najprije ti se crtica pojavila tek naknadno, pa ako je jutros odmah ta blijeda je super... javi... 

• anaid
    01. Srpanj 2019. 08:16

Jutro... evo vrag mi neda mira.... pa sam i sad pisnula i opet blijeda crta, nista jaca od one jucer... ostavila test pa pogledala nakon 3,4  min i vidi se... sad me pocele i (.)(.) Bolit... ma neznam... danas ako ne dode do 16 sati idem kupim neki normalan test... ovi su od kineza 😂😂🤣🤣
    Vuky jel ti potvrdeno od ginica da nije bilo ovulacije ?
    Koliko dugo pokusavas ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Leptiric27
    01. Srpanj 2019. 08:57
    Curke.pomoc,jel vidite drugu blijedu crticu ili ja umisljam 🙄?
    Curke.pomoc,jel vidite drugu blijedu crticu ili ja umisljam 🙄?
    vuky
    01. Srpanj 2019. 09:05

gibekolog mi je rekao na dan kad mi je bio pik da mi je folikul prevelik - cista i da neće biti O... drugi dan mi je po mom osjećaju to puklo... pokušavamo od 2 mj intenzivno - ciljano, do tad se nismo pazili... ali imam 37 godina i nisam rađala, tako da... nije da mogu čekati puno... iako su mi svi gin prije rekli da imam O i da je ok.. ali eto on nam je preporučio potpomognutu! Mislila danas ići kod soc. gin, ali nemam snage za to danas :/ 

Mislim da si ti trudna, još ti ne kasni M ili? 

vuky
    01. Srpanj 2019. 09:10

Lela, ja ne vidim, ali je teško dobiti fotku na mob kako vidiš okom, barem meni, kad fotkam lh trakice ispadne svjetlije nego sto ja vidim... da pitaš dragog da li on vidi? Koliko ti kasni?

• anaid
    01. Srpanj 2019. 09:11

Ako je i on preporucio onda s obzirom na godine, definitivno da... ja cu 30 uskoro i mi smo zapravo tek ovaj ciklus imali odnos "do kraja" u plodnim danima... tj u nedjelju kad mi je bilo jako sliksko i mokro, a u ponedjeljak odjednom sve suho. Tako da i prema tome i trakicama mislim da smo na sam dan ovulacije... ali dok citan tu vas mi je ono "ma nemoguce" da s prve..jucer sam trebala dobit, tako da cu jos danas pricekat..  ma samo cim prije kreni na sve sto treba... a ciklusi ti inace redoviti ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• anaid
    01. Srpanj 2019. 09:13

Lela slazem se s vuky.. ni ja bas ne vidim..
    Kasni ti ili tek trebas dobit ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

vuky
    01. Srpanj 2019. 09:20

Uvijek redovito, 29 dana ciklus,sa svim simptomima, i sluz i sve... no očito nešto drugo steka... godine biti će... 
    ne brini se, puno cura koje znam su iz prve ostale trudne, tako da... najlakše je kada si opušten i ne misliš...
    Bas sam sa frendicom pričala kako možda dok se opustim će to krenuti, ali se ja ne mogu opustiti uopće... ne znam kako se opustiti kad nešto toliko želiš...? 

• Leptiric27
    01. Srpanj 2019. 09:24

Za dva dana trebam dobit 🙄 i on isto vidi nesto pa onda opet nije ni on siguran pa smo zakljucili da je test neispravan,pokusavamo od 9 mjeseca prosle godine 🙄🙄🙄

zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 09:25

vuky

Zvjezdice neka je i to iza tebe i da ti vise ne treba takvih pregleda, neka sljedeći bude uzv da potvrdiš trudnoću…

Ja sam danas bas nikakva, tužna, pa sretna, smijem se, pa suze od tuge… dođe mi da pustim sve… i sto bude, bude…

I onda kad prodje to kukanje dobijes neku novu snagu i priča krece ispicetka🥰🌝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.