Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Srpanj 2019. 11:09

vuky

Jutro…. sve smo se nešto razbježale odavde… meni m dolazi sutra ili prekosutra, ne znam kako to ide kad nema O, užasno me bole cice i drugo ništa… čekam… pa pretrage sve…. možda ću ipak ovaj mjesec testirati još lh iako to kod mene ništa ne znaci… ne znam… :(

anaid… koliko sam skužila najprije ti se crtica pojavila tek naknadno, pa ako je jutros odmah ta blijeda je super… javi…

Kad nema O onda ju ne dobijes pa ti preskoci ili moras posjetiti ginicu da ju izazove ili ak ju dobijes bude totalno drugacija od inace. Bolna. Obilna itd. Tako je bilo kod mene. 

01. Srpanj 2019. 11:11

vuky

Bio je, njemu je umjereno usporena sperma tako da uz moje godine i to je doktor odmah preporučio potpomognutu … moram sad skupiti snage za sve to prolaziti… a onda pročitam toliko neuspjeha i pokušaja i u potpomognutoj pa se pitam otkud tim ženama toliko hrabrosti, snage… i divim im se sve do jednoj…

Sve mi to imamo u sebi i mozemo to. Treba ustrajati i nadati se. Vjerovati u bolje sutra i da ce sutra biti bolje nego danas a da je danas bolje nego jucer. Ja vjerujem da imas i ti u sebi to. Nisi ni svjesna. A postat ces kad budes drzala svoj smotuljak na grudima. Samo se treba strpiti. Neke stvari kako ih mi zelimo nr mogu biti. ❤❤❤❤

01. Srpanj 2019. 11:12

zvjezdica37

Cure sve smo mi otprilike u istim fazama sa istim razmisljanjem-nekad nije lose isplakat se i odustat od svega…al ono…vazno je i vratit se poslije toga na pravi put i nastaviti tamo gdje smo stale.
    Ja cekam da mi stignu lh trakice pa da se zabavljam,iako svaki mjesec kazem da necu-opet krenem i tako u krug🥴🙃

Hhhhhh 👍🤣

01. Srpanj 2019. 11:13

LELA

Za dva dana trebam dobit 🙄 i on isto vidi nesto pa onda opet nije ni on siguran pa smo zakljucili da je test neispravan,pokusavamo od 9 mjeseca prosle godine 🙄🙄🙄

Ja isto ne vidim nista 😔. Probaj za koji dan opet ako ne stigne. 🤞

• anaid
    01. Srpanj 2019. 11:31

Uhhhh sad ste mi dale nadu..
    Hodam na wc svakih pola sata, ne piskit nek provjeravat jel se kaj desava...
    Cure sve bude, za sve nas 😍
    Vama koje cekate M nek dode i prode sto prije .
    Imam ja doma cijeli paket lh trakica s alija, nisu koristene... tj imam 2 paketa po 50 komada... ako bog da mi nece trebati...
    Zelene  :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

01. Srpanj 2019. 11:52

anaid

Uhhhh sad ste mi dale nadu..
    Hodam na wc svakih pola sata, ne piskit nek provjeravat jel se kaj desava…
    Cure sve bude, za sve nas 😍
    Vama koje cekate M nek dode i prode sto prije .
    Imam ja doma cijeli paket lh trakica s alija, nisu koristene… tj imam 2 paketa po 50 komada… ako bog da mi nece trebati…
    Zelene :)

🤭 Superiska...bit ce to sve super ❤❤❤❤

mikica13
    01. Srpanj 2019. 12:02

Pozdrav cure. Trebalo mi je skoro sat vremena da procitam sve postove unazad 10-ak dana koliko me nije bilo. Prvo sam si uzela odmor od svega, previse mi se nakupilo a kao kap na sve posao koji sam silno zeljela nisam dobila. Jucer me kopkalo pa sam na kraju ipak pisnila trakicu i bila je pozitivna tako da smo jucer i danas odradili posao. Trebam ne dobiti 15.7. pa cemo vidjeti. Cure koje su u iscekivanju zelim im plusice😊

zvjezdica37
    01. Srpanj 2019. 12:44

mikica13

Pozdrav cure. Trebalo mi je skoro sat vremena da procitam sve postove unazad 10-ak dana koliko me nije bilo. Prvo sam si uzela odmor od svega, previse mi se nakupilo a kao kap na sve posao koji sam silno zeljela nisam dobila. Jucer me kopkalo pa sam na kraju ipak pisnila trakicu i bila je pozitivna tako da smo jucer i danas odradili posao. Trebam ne dobiti 15.7. pa cemo vidjeti. Cure koje su u iscekivanju zelim im plusice😊

Super tako i trebas raditi po svom osjecaju.ja ne ocekujem 20.7

01. Srpanj 2019. 13:20

mikica13

Kad se jedna vrata zatvore druga se otvore. Zao mi je da nisi dobila posao koji si silno zelila. Ali mozda je sa razlogom. Super za pik. Nadam se da ce ti ovaj mjesec biti ➕ i da ce to biti ta druga vrata koja se otvaraju. Stavimo te na odbrojavanje? ☺️

tera_
    01. Srpanj 2019. 13:46

Bok zenice, nije me bilo par dana, kad stignem procitam ja vas sta se desava, malo odmaram od svega i super se zato osjecam...
    Zvjezdice drago mi je da je dobro prosao pregled i zelim ti da pomogne da ne dode vjestica bar godinu dana :)
    Martina ako mora doci nek sto prije dode i prode pa u nove pobjede :) Mene isto stavi u odbrojavanje 28.7, nekako mi zao da nisam na listi :D
    Na forum ulazim samo kad je molitva i sve ste mi tada u mislima  

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.