Suncice Mallla je sve fino objasnila i slozila bih se ,ja sam prosli mjesec odustala skoro sa grafom misleci da nece oznaciti O no medjutim sam je detektirao iako je to bilo jos koji dan do M.Nisam stavila na OPK vec sam na preporucene postavke vratila i samo sam unijela pozitivne pikove u kalendar.E sad dali je zbog tog oznacio ili prema temp.neznam.Mislim da je prema Lh trakici .
Probam ovih dana kapsule mace naci pa cu poceti piti.Ako mi ne budu prejake.Ja bas mogu svasta pit al ovaj caj je za umrijet🤢
‼Cure moze pitanje-idem kod privatnog gin.u cetvrtak kad ce mi biti 15dan ciklusa.Inace lh oko16dana crveni.Hoce li moci vec tada vidjeti O?
Tek mi lagano trakica crveni od jucer.
Bas sam nestrpljiva da cujem kakvo je stanje kod mene🤗🤗
A kod vas??
Zvjezdice gin bi ti tada trebao reci koliko je folikul velik i prema velicini procjeniti kada ce biti O
Kod mene O prosla, cekam da zakasni pa radim testic 🤞
Meni je ovaj ciklus pregled bio bas na dan ovulacije,vidio je folikul velicine 24mm i rekao mi da taj dan te prekosutra imam odnose. Za 3 dana mi treba menga doci,nadam se da nece🤣Proslu trudnocu sam isto isla na pregled oko ovulacije i upalilo odmah taj mjesec..
Regi onda cekamo i tvoj plusic 🤞 kada radis testic? Sad moramo nastaviti s pozitivnim testovima kad je krenulo!
Mislim da cu test radit u cetvrtak ako ne dodje menga..al imam bolove ko pred mengu al opet tako mi je bilo i u prvoj truenoci..ko ce ga znati
Navijam cure za plusiće. Zvjezdice ja isto mislim da će moći vidjeti O.
Što se kapsula Mace tiče uz branu nisu problem uz uvjet da ih ne mirišeš prije i ne zadržavaš u ustima jer su ko neka kiselina
url=https://lilypie.com]
III ODBROJAVANJE
KLARA45 - 1.6.2019 ➕
LELA - …dana - 1.6.2019♡
VUKY - 0 dana - 3.6.2019♡
REGI - 2 dana - 5.6.2019♡
COCO- 7 dana - 10.06.2019-♡
LALAAA - 8 dana - 11.6.2019♡
LJUBICICAX -11 dana- 14.6.2019♡
MIKICA13- 11 dana - 14.6.2019♡
SUNCICA5 - 14 dana - 17.6.2019♡
ZVJEZDICA37 - 18 dana - 21.6.2019♡
MARTINA1982 -21 dana-24.6.2019♡
TERA_ - 22 dana - 25.6.2019♡
MALLLA- 23 dana- 26.6.2019♡
Martina -graf je bas simpatican ,haha ,malo gore vise dolje-hehe s tobom nikad dosadno,ti si kao mali kanarinac💗slatko malo bice sa tolikim ljepotama..kroz tebe covijek moze gledati ti u dusu jer si prenjezna..i presimpa!!!!
A jojjjjj..🥰 bas ti hvala 🤗
Suncice Mallla je sve fino objasnila i slozila bih se ,ja sam prosli mjesec odustala skoro sa grafom misleci da nece oznaciti O no medjutim sam je detektirao iako je to bilo jos koji dan do M.Nisam stavila na OPK vec sam na preporucene postavke vratila i samo sam unijela pozitivne pikove u kalendar.E sad dali je zbog tog oznacio ili prema temp.neznam.Mislim da je prema Lh trakici .
Probam ovih dana kapsule mace naci pa cu poceti piti.Ako mi ne budu prejake.Ja bas mogu svasta pit al ovaj caj je za umrijet🤢
‼Cure moze pitanje-idem kod privatnog gin.u cetvrtak kad ce mi biti 15dan ciklusa.Inace lh oko16dana crveni.Hoce li moci vec tada vidjeti O?
Tek mi lagano trakica crveni od jucer.
Bas sam nestrpljiva da cujem kakvo je stanje kod mene🤗🤗
A kod vas??
Mislim da oce. Meni je onda na 10 dan vidla 1.8 folikul tako da definitivno mislim da oce. Maca prah ili caj uzas. Kapsule imam i isto smrde ali ih ne pijem.
Mene već 2 dana ful cice bole, navečer pogotovo... preko dana malo manje... drugo ništa... čekati ću sa testom kašnjenje... sutra je očekivana M... Bo... prošle mjesece sam 100 simptoma našla, ovaj ništa...
Sortiraj odgovore
Najstariji