Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    01. Lipanj 2019. 22:57

Cureee mi to stvarno imamo plus konačno?Suuuuuper! Jupiii! Znači sezona je počela 😁 
    Klara od srca čestitam, da ti trudnoća prođe što ljepše i što brže ❤ Kažeš radila si test na dan NEočekivane vještice, samo mi još kaži koliko ti ciklus traje? 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    01. Lipanj 2019. 23:01

mikica13

Klara45 iskrene čestitke 😊 drage moje dali je ovo danas pik? Gornja trakica oko 9 ujutro, donja oko 19? Nažalost sinoć nije bilo akcije ali danas već je.

Mikica, mislim da je pik bio negdje između ove dvije trakice. Ova prva mi se čini pozitivna, skoro pa pik, a ova druga već počela svjetli, ali kao što kaže Coco sutra kad budeš piškila znat ćeš sugurnije.

10/2020 biohemijska

LjubičicaX
    01. Lipanj 2019. 23:05

TiNa

Curke moze pitanje. 10ti dan ciklusa piskila sam na trakicu poslala bi sliku da vidite

Tina, dobrodošla, čini mi se da je ovo pik bio, ali mislim da je još rano za hcg test, bolje se strpit još par dana ;)

10/2020 biohemijska

TiNa
    01. Lipanj 2019. 23:21

LjubičicaX

TiNa

Curke moze pitanje. 10ti dan ciklusa piskila sam na trakicu poslala bi sliku da vidite

Tina, dobrodošla, čini mi se da je ovo pik bio, ali mislim da je još rano za hcg test, bolje se strpit još par dana ;)

Hvala probat cu se strpiti jako stalno razmisljam da bar bude + Al hvala na podrsci 🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 06:48

Bas mi je čudan graf. Mislim čak da nisam imala O bez obzira na pik.Inace mi poslije ovulacije temp. bude 37 i preko.
    Bas sam 🙁

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    02. Lipanj 2019. 07:11

Sunčice zašto čudan? Ok je, skok se vidi jasno.  30og bio pad i onda porast. Nekad FF označi na dan pada a nekad dan iza. On ti kasni s označavanjem jer nema dovoljno podataka ili jer mu nešto nije skroz jasno ali označit će. Po ovome što sad vidim ja bi računala O 30.5. I temp. Ti može još porast, ne znači da neće. Meni je prošli mj bila neobjašnjivo niska

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Lipanj 2019. 07:12

Označi u grafu ksd ti je pik bio! 

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 07:27

Ma znam nego sam ja ocekivala da ce mi jutros oznaciti O 🙈😂 a tempice su mi stvarno niske.
    Dosta dugo sam mjerila bazalnu i uvijek su isle preko 37 poslije O ali sve nesto cudno pa i temp.
    Kad oznacim kad je bio pik stavi crtu na 10dc i ja mislim da je tad bila O. 

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    02. Lipanj 2019. 07:44

E pa to je onda to. On ti uzima u obzir sve što upišeš. A temp će možda još i rast. Očito je takav neki misec.
    Ja kad se vraćam unazad s grafovima i dođem na onaj kad sam zatrudnila 4dpo je temp skočila na 36.9 i nije padala ispod nego rasla do 37. 3 pod rukom. 
    Ovo kako je tvoja temp. Sada kod mene su to standardne temp. Ali prošli mj je jedva 36.3 hvatalo, tako da opet kažem može bit da je ovaj mj malo drugačiji što ne znači da neće doći do T... Ostaje dalje za očekivati. 
    Kod mene zaključak, Maca mi probudi jajnike i cijelo tijelo. Faza ciklusa kada je pijem je stalno osjećanje jajnika, bujnije grudi i povećan libido. Probat ću je ovaj ciklus piti skroz do O tj. Do pika. Prošli sam stala dosta prije iz straha da šta ne zafrknem. 

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 08:53

A vidjeti cemo razvoj dogadaja 😊
    Ja bi mozda mogla krenuti s vrkutom i maruljom sljedeci ciklus.

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.