Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 18:41

Cure ja mislim ici na konzultacije za mpo!

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    02. Lipanj 2019. 18:42

regi

Meni je ovaj ciklus pregled bio bas na dan ovulacije,vidio je folikul velicine 24mm i rekao mi da taj dan te prekosutra imam odnose. Za 3 dana mi treba menga doci,nadam se da nece🤣Proslu trudnocu sam isto isla na pregled oko ovulacije i upalilo odmah taj mjesec..

E da vidimo sta ce biti.Nadamo se ++++++🤩

vuky
    02. Lipanj 2019. 18:48

Sunčica koliko pokušavate? 
    Ja ću isto ako kroz 2 mjeseca ne uspijemo, nadam se da ipak neće doći sada i da bude +... malo me danas glava počela i cice bole vise nego inače... mislim da me inače red m skroz prestanu boliti, sada jednako bole... pa se probudila neka nada....

02. Lipanj 2019. 19:04

Sunčica5

Mi cemo isto ako ne bude nista do 10 mj. Moja sestra je ostala trudna pomocu MPO. Od prvog puta im je uspilo. Tako da sam upucena u cijeli postupak. Prije i poslje. Ja sam za to ako parovi ne uspiju nakon nekog vremena i ne vidim nista lose u tome kako neki govore. Tako da te defonitivno podrzavam u tome ukoliko ce biti potrebno 🥰👍

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 19:04

Nekoliko godina s tim da sam kroz to vrijeme imala spontane. Ostanem ja prirodno trudna ali nisam bas ni mladica vise a godine idu.
    Nadam se da ni ti ni ja necemo doci do toga 🤞🏻💞

“Nebo strpljive voli.”

02. Lipanj 2019. 19:05

vuky

Sunčica koliko pokušavate?
    Ja ću isto ako kroz 2 mjeseca ne uspijemo, nadam se da ipak neće doći sada i da bude +… malo me danas glava počela i cice bole vise nego inače… mislim da me inače red m skroz prestanu boliti, sada jednako bole… pa se probudila neka nada….

Vuky drzim 🤞 da je uspilo ovaj put. Saljem pozitivne vibre 😍😘🥰

TiNa
    02. Lipanj 2019. 19:11

Martina1982

Sunčica5

Mi cemo isto ako ne bude nista do 10 mj. Moja sestra je ostala trudna pomocu MPO. Od prvog puta im je uspilo. Tako da sam upucena u cijeli postupak. Prije i poslje. Ja sam za to ako parovi ne uspiju nakon nekog vremena i ne vidim nista lose u tome kako neki govore. Tako da te defonitivno podrzavam u tome ukoliko ce biti potrebno 🥰👍

Suncica, ja te isto podržavam kao i Martina1982. Ako nejde cemu gubiti vrijeme, nije to nikakva sramota a i znam dosta ljudi koji su isli s tim da su 2g pokusavali prirodno, ja npr nebi tako dugo cekala mozda odmah nakon pola godine da se krene na potpomognutu. Cemu cekat. Ugl podrska sam ti kako god odlucis

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

vuky
    02. Lipanj 2019. 19:19

Ne mjerim inače temperaturu, no pitanje, u ranoj trudnoći je uvijek povišena ili ne mora biti? 
    Nadajmo se sa nam ni jednoj neće trebati pomoć, no ako da, dobro ne sto danas postoji ta mogućnost.... 

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 19:25

Martina di ti je seka bila na potpomognutoj?

Tina hvala ti ❤️

Ma da ako treba medicinski potpomoci zasto ne.
    Bilo bi super da ide prirodno ali eto ako je to nas put hvala Bogu.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 19:26

Meni je bila povisena. 
    Ali nema pravila koliko sam skuzila jer nekim curama ne bude. 

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.