Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Lipanj 2019. 17:38

TiNa

Curke moze pitanje. 10ti dan ciklusa piskila sam na trakicu poslala bi sliku da vidite

Mislim da je pozitivna. Probaj jos koju piskiti. Ak krene biti slabija onda je to bio pik. Dobro nam dosla 😁. Sada akcijanjeeee...🤭Nadam se da ces uskoro imati i ➕

01. Lipanj 2019. 17:46

Mallla

Klara aaaaa čestitammm. Pre dobbrooo… Hvala na otvorenoj sezoni plusića i nemoj nam sad odma otić 😁
    TiNA dobrodošla. Kad si ulovila pik? Koji dpo ti je danas?
    Sunčice moj graf nije zanimljiv tek sam 7dc. E al već 7 dana imam 🙄 danas crni iscjedak, valjda vrkuta i maca čine svoje. Trakice mi još nisu stigle al evo M je u odlasku ako ništa drugo.

Hhhhh dobar je graf. Sad ces vidit na sta lici moj. S tim da sam danas zaboravila mjeriti tem 🤷‍♀️🤦‍♀️ taj crni iscjedak bi ja rekla ostaci M.

01. Lipanj 2019. 17:47
    01. Lipanj 2019. 17:47

klara45

Mallla

Klara aaaaa čestitammm. Pre dobbrooo… Hvala na otvorenoj sezoni plusića i nemoj nam sad odma otić 😁
    Sunčice moj graf nije zanimljiv tek sam 7dc. E al već 7 dana imam 🙄 danas crni iscjedak, valjda vrkuta i maca čine svoje. Trakice mi još nisu stigle al evo M je u odlasku ako ništa drugo.

Hvalaa Mallla💖
    Necuuu, uz vas sammm i pratimo see da cimprije odemo na drugu temicu😘

👍👍💋💋💋❤❤❤

TiNa
    01. Lipanj 2019. 18:03

zvjezdica37

TiNa

Hvala znam da nas je puno samo pokusavam steci dobre ljude i ja nekom pomoc ako mogu. Hvala na odgovoru.

Ovdje smo svi jedni drugima na raspolaganju,tesko da ce te netko izostaviti.Svaki dan drukcije teme a sve opet se vrti oko istog.Puno puno druzenja🤗

Hvala 🤗🤗🤗

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    01. Lipanj 2019. 18:03

Martina1982

TiNa

Curke moze pitanje. 10ti dan ciklusa piskila sam na trakicu poslala bi sliku da vidite

Mislim da je pozitivna. Probaj jos koju piskiti. Ak krene biti slabija onda je to bio pik. Dobro nam dosla 😁. Sada akcijanjeeee…🤭Nadam se da ces uskoro imati i ➕

Drzim fige 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

Ivo& Ivana💙♥️
    01. Lipanj 2019. 18:12

Klara45 cestitam od ❤!Sretno 😘😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

TiNa
    01. Lipanj 2019. 18:22

Hvala 😘

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• Leptiric27
    01. Lipanj 2019. 19:54

Klara45     🙊🙊🙊🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️❤❤❤❤❤ cestitam draga 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ 

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 19:56

Mallla

Ja sam imala crno pred kraj ovaj ciklus a ne pijem caj jedno dva tjedna...ali da...moguce od mace i vrkute

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.