Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    02. Lipanj 2019. 13:03

Zvjezdice bude ti vidjela veličinu folikula pa će ti procjeniti nadolazeću O kako su i cure rekle, meni je tako pred 2mj, ali se nismo pogodili taj mjesec dragi i ja...

zvjezdica37
    02. Lipanj 2019. 13:56

Hvala cure na odgovorima,tako sam otprilike i mislila da bi se moglo vidjeti pa sam nekako uzbudjena oko toga,i evo bas pratim i trakice pa cu vam sve prenijeti dali se podudara,s tim da mi je danas lh negativna,tj ni ne vidim drugu crtu a jucer je bilo malo.Iako imam jos par dana vremena,opet je uzv tocniji od bilo koje trakice,osjecam vec da sam u plodnim danima i sluz se pomalo mijenja.eto cekamo😉
    A do cetvrtka ako se ne varam bi nas neke cure mogle obradovati sa jos plusica
    Weeeee🦋🦋🤩🤩🙃🙃🙃

coco
    02. Lipanj 2019. 15:26

Martina1982 ja sam pila svako jutro u smoothieju maca prah, uz svo fino voće ne osjeti se ni malo. Sada ću ipak napraviti pauzu do M, ako je dobijem. Možeš i druge stvari izblendati u smoothie, ako voliš to piti

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 17:01

Zvjezdice naravno da ce vidjeti stanje.
    Super su mi pregledi oko ovulacije, ja ih uvijek nekako tako stimam 😉

Kako lista super izgleda sa tim prvim plusicem 🥰🥰

Cure di kupite tablete mace?!

“Nebo strpljive voli.”

02. Lipanj 2019. 17:03

Sunčica5

Zvjezdice naravno da ce vidjeti stanje.
    Super su mi pregledi oko ovulacije, ja ih uvijek nekako tako stimam 😉

Kako lista super izgleda sa tim prvim plusicem 🥰🥰

Cure di kupite tablete mace?!

Daaa super izgleda. Meni je frendica donjela iz Srbije. 

Sunčica5
    02. Lipanj 2019. 17:04

A jel ima kod nas kupiti?

“Nebo strpljive voli.”

• anaid
    02. Lipanj 2019. 17:11

Pozz svima... evo jos jedne nove clanice :) pratim vase objave i evo odlucili smo i mi da bi krenuli na bebicu. Lh trakice spremne i druzenje sa vama :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

02. Lipanj 2019. 17:29

Sunčica5

A jel ima kod nas kupiti?

Ima. Vidla sam od Enciana. Daj si upisi na google pa ce ti izbaciti. Mislim da ima i u DMu.

02. Lipanj 2019. 17:30

anaid

Pozz svima… evo jos jedne nove clanice :) pratim vase objave i evo odlucili smo i mi da bi krenuli na bebicu. Lh trakice spremne i druzenje sa vama :)

Dobro dosla 😁 sretno onda..prvo u lovljenju pika pa onda na ➕..zelim vam da bude brzo 🥰

02. Lipanj 2019. 17:31

coco

Martina1982ja sam pila svako jutro u smoothieju maca prah, uz svo fino voće ne osjeti se ni malo. Sada ću ipak napraviti pauzu do M, ako je dobijem. Možeš i druge stvari izblendati u smoothie, ako voliš to piti

Da mozda se manje osjeti. Ja nisam mogla nikako. Doduse nisam probala u smoothiju. Al stvarno je okus 🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.