Martina -graf je bas simpatican ,haha ,malo gore vise dolje-hehe s tobom nikad dosadno,ti si kao mali kanarinac💗slatko malo bice sa tolikim ljepotama..kroz tebe covijek moze gledati ti u dusu jer si prenjezna..i presimpa!!!!
Klaraaa ooo daaa pozitivan test 😍😘🥳
Cestitam i neka bude sretno 💞
Krenuli su plusici ili II crtice 😊
Koje si simptome imala odnosno imas 😉
Jesi mjerila bazalnu?
Hvala Sunčica5 ❤
Sad dok se poredaju.. plusic za plusicemm😍😘💪
Nisamm mjerila bazalnu..samo ovulacijske trakice, od simptoma; nakon ovulacije pocele lagano boljeti grudi, ovaj tjedan sve jacee..i u srijedu sam osjetila laganu bol na kojih sat vremena s lijeve strane(valjda implantacija).. dan/dva kasnije navecer sam osjetila neku mucninu i slabinu..i to je sve🤭
Sad osjecamm neke lagane "grceve"..ubiti ni ne moze se nazvati to grcevima 🤪 mozda sad previse osluskujem tijelo🤭.. ipak, vi koje imate iskustva, jel to ok?
Jesi mjerila bazalnu?
Hvala Sunčica5 ❤
Nisamm mjerila bazalnu..samo ovulacijske trakice, od simptoma; nakon ovulacije pocele lagano boljeti grudi, ovaj tjedan sve jacee..i u srijedu sam osjetila laganu bol na kojih sat vremena s lijeve strane(valjda implantacija).. dan/dva kasnije navecer sam osjetila neku mucninu i slabinu..i to je sve🤭
Sad osjecamm neke lagane "grceve"..ubiti ni ne moze se nazvati to grcevima 🤪 mozda sad previse osluskujem tijelo🤭.. ipak, vi koje imate iskustva, jel to ok?
Sve ok simptomi,maternica se siri pa osjetis to sirenje.Meni su ubrzo u 6tjednu krenule mucnine a prije testa nikakvih simptoma nisam imala osim jako bolnih grudi i temperature.
Uzivaj u svojoj bebici i sto manje brigaj vise odmaraj i sve ce bit👌👍
Ja sam od simptoma imala bas propisne men.bolove.
Grudi nula bodova, uopce me nisu boljele.
Oko 6tt malo mucnine i to navecer.
I nesanica a preko dana bi samo spavala.
“Nebo strpljive voli.”
Jesi mjerila bazalnu?
Hvala Sunčica5 ❤
Sve ok simptomi,maternica se siri pa osjetis to sirenje.Meni su ubrzo u 6tjednu krenule mucnine a prije testa nikakvih simptoma nisam imala osim jako bolnih grudi i temperature.
Uzivaj u svojoj bebici i sto manje brigaj vise odmaraj i sve ce bit👌👍
Uredu..sad mi je lakse😊 23 mi je i prvi put pa nemam iskustva🤭 hocuuuu..i u cetanju s vama👄❤
Ja sam od simptoma imala bas propisne men.bolove.
Grudi nula bodova, uopce me nisu boljele.
Oko 6tt malo mucnine i to navecer.
I nesanica a preko dana bi samo spavala.
Znaci kako koja, razliciti simptomi🙂 😘
E daa,zaboravih🤭..mene je sinoc nesanica uhvatila..i uzasno sam bila zedna oko 2 ujutro😀
Klara45 iskrene čestitke 😊 drage moje dali je ovo danas pik? Gornja trakica oko 9 ujutro, donja oko 19? Nažalost sinoć nije bilo akcije ali danas već je.
Mikica napravi i sutra pa usporedi, tako je najsigurnije znati. Po meni je pik 👍
Meni danas 21 dc i ne mogu docekati taj testic.. inace sam strpljivo cekala da kasni barem 3 dana prije testa, jer sam uvijek imala osjecaj da nije to to.. nesto me ovaj mjesec kopka 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji