Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 20:02

Martina -graf je bas simpatican ,haha ,malo gore vise dolje-hehe s tobom nikad dosadno,ti si kao mali kanarinac💗slatko malo bice sa tolikim ljepotama..kroz tebe covijek moze gledati ti u dusu jer si prenjezna..i presimpa!!!!

• klara45
    01. Lipanj 2019. 20:06

Sunčica5

Klaraaa ooo daaa pozitivan test 😍😘🥳
    Cestitam i neka bude sretno 💞

Krenuli su plusici ili II crtice 😊
    Koje si simptome imala odnosno imas 😉
    Jesi mjerila bazalnu?

Hvala Sunčica5 ❤ 
    Sad dok se poredaju.. plusic za plusicemm😍😘💪
    Nisamm mjerila bazalnu..samo ovulacijske trakice, od simptoma; nakon ovulacije pocele lagano boljeti grudi, ovaj tjedan sve jacee..i u srijedu sam osjetila laganu bol na kojih sat vremena s lijeve strane(valjda implantacija).. dan/dva kasnije navecer sam osjetila neku mucninu i slabinu..i to je sve🤭 
    Sad osjecamm neke lagane "grceve"..ubiti ni ne moze se nazvati to grcevima 🤪 mozda sad previse osluskujem tijelo🤭.. ipak, vi koje imate iskustva, jel to ok?

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 20:49

klara45

Sunčica5

Jesi mjerila bazalnu?

Hvala Sunčica5 ❤
    Nisamm mjerila bazalnu..samo ovulacijske trakice, od simptoma; nakon ovulacije pocele lagano boljeti grudi, ovaj tjedan sve jacee..i u srijedu sam osjetila laganu bol na kojih sat vremena s lijeve strane(valjda implantacija).. dan/dva kasnije navecer sam osjetila neku mucninu i slabinu..i to je sve🤭
    Sad osjecamm neke lagane "grceve"..ubiti ni ne moze se nazvati to grcevima 🤪 mozda sad previse osluskujem tijelo🤭.. ipak, vi koje imate iskustva, jel to ok?

Sve ok simptomi,maternica se siri pa osjetis to sirenje.Meni su ubrzo u 6tjednu krenule mucnine a prije testa nikakvih simptoma nisam imala osim jako bolnih grudi i temperature.
    Uzivaj u svojoj bebici i sto manje brigaj vise odmaraj i sve ce bit👌👍

Sunčica5
    01. Lipanj 2019. 20:59

Ja sam od simptoma imala bas propisne men.bolove. 
    Grudi nula bodova, uopce me nisu boljele.
    Oko 6tt malo mucnine i to navecer.
    I nesanica a preko dana bi samo spavala.

“Nebo strpljive voli.”

• klara45
    01. Lipanj 2019. 21:03

zvjezdica37

klara45

Sunčica5

Jesi mjerila bazalnu?

Hvala Sunčica5 ❤

Sve ok simptomi,maternica se siri pa osjetis to sirenje.Meni su ubrzo u 6tjednu krenule mucnine a prije testa nikakvih simptoma nisam imala osim jako bolnih grudi i temperature.
    Uzivaj u svojoj bebici i sto manje brigaj vise odmaraj i sve ce bit👌👍

Uredu..sad mi je lakse😊 23 mi je i prvi put pa nemam iskustva🤭 hocuuuu..i u cetanju s vama👄❤

• klara45
    01. Lipanj 2019. 21:05

Sunčica5

Ja sam od simptoma imala bas propisne men.bolove.
    Grudi nula bodova, uopce me nisu boljele.
    Oko 6tt malo mucnine i to navecer.
    I nesanica a preko dana bi samo spavala.

Znaci kako koja, razliciti simptomi🙂 😘
    E daa,zaboravih🤭..mene je sinoc nesanica uhvatila..i uzasno sam bila zedna oko 2 ujutro😀

mikica13
    01. Lipanj 2019. 21:23

Klara45 iskrene čestitke 😊 drage moje dali je ovo danas pik? Gornja trakica oko 9 ujutro, donja oko 19? Nažalost sinoć nije bilo akcije ali danas već je.

coco
    01. Lipanj 2019. 21:28

Mikica napravi i sutra pa usporedi, tako je najsigurnije znati. Po meni je pik 👍

coco
    01. Lipanj 2019. 21:32

Meni danas 21 dc i ne mogu docekati taj testic.. inace sam strpljivo cekala da kasni barem 3 dana prije testa, jer sam uvijek imala osjecaj da nije to to.. nesto me ovaj mjesec kopka 😂

vuky
    01. Lipanj 2019. 22:30

Klara čestitam ❤️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.