Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Lipanj 2019. 17:09

Klara aaaaa čestitammm. Pre dobbrooo... Hvala na otvorenoj sezoni plusića i nemoj nam sad odma otić 😁
    TiNA dobrodošla. Kad si ulovila pik? Koji dpo ti je danas?
    Sunčice moj graf nije zanimljiv tek sam 7dc. E al već 7 dana imam 🙄 danas crni iscjedak, valjda vrkuta i maca čine svoje. Trakice mi još nisu stigle al evo M je u odlasku ako ništa drugo. 

url=https://lilypie.com]

• klara45
    01. Lipanj 2019. 17:10

TiNa

I moze jos jedan savjet? Dali mislite da napravim uranječi clear blue test ili da pricekam? Cice cu mi bolne natecene trbuh takodjer

Mozess :D ja sam danas na dan kada trebala dobiti..i meni su jos uvijek bolne🤭

Mallla
    01. Lipanj 2019. 17:10

url=https://lilypie.com]

TiNa
    01. Lipanj 2019. 17:16

Pišala sam trakicu 9dan nista bila je neg ponovila sam 10dan jer mi je prema menstr. Kalendaru pisalo da je ovulacija, ajd reko idem se popiskit sad sam ih kupila prvi put i prvi put ih iskoristila pa se ufuravam. Pisala sam u popodnevnim satima mislim da je bilo oko 17,17-30...nismo se tad odmah "pohvatali" nismo mogli nego kasnije oko 23, pa sad jel bu kaj ili ne neznam 😁😁😁skupe su trakice pa sam sad narucila preko wisha a i na njuškalu ima jeftinije nego u ljekarni, 3kn je 1trakica a u dm-u je 105 kn 5komada. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

TiNa
    01. Lipanj 2019. 17:18

Mislim da nema pravila i da kalendar nije uvijek tocan moja prijateljica je sad trudna 2mjeseca, ovulacija joj je bila 3 dana prije nek je trebala dobit pa nije dobila. Curke ja se nadam da nam budu plusevi skakali posvuda, samo pozitivno moramo. 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

• klara45
    01. Lipanj 2019. 17:19

Mallla

Klara aaaaa čestitammm. Pre dobbrooo… Hvala na otvorenoj sezoni plusića i nemoj nam sad odma otić 😁
    TiNA dobrodošla. Kad si ulovila pik? Koji dpo ti je danas?
    Sunčice moj graf nije zanimljiv tek sam 7dc. E al već 7 dana imam 🙄 danas crni iscjedak, valjda vrkuta i maca čine svoje. Trakice mi još nisu stigle al evo M je u odlasku ako ništa drugo.

Hvalaa Mallla💖
    Necuuu, uz vas sammm i pratimo see da cimprije odemo na drugu temicu😘

TiNa
    01. Lipanj 2019. 17:20

klara45

TiNa

I moze jos jedan savjet? Dali mislite da napravim uranječi clear blue test ili da pricekam? Cice cu mi bolne natecene trbuh takodjer

Bojim se neg rezultata, he he. Koji test si koristila? Imam neki iz wisha a trebam dobit tek za 6 dana pa mozda mi jos rano 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

TiNa
    01. Lipanj 2019. 17:22

Hvala na dobrodošlici 😁

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Termin 19.03.2022.

zvjezdica37
    01. Lipanj 2019. 17:27

TiNa

Hvala znam da nas je puno samo pokusavam steci dobre ljude i ja nekom pomoc ako mogu. Hvala na odgovoru.

Ovdje smo svi jedni drugima na raspolaganju,tesko da ce te netko izostaviti.Svaki dan drukcije teme a sve opet se vrti oko istog.Puno puno druzenja🤗

• klara45
    01. Lipanj 2019. 17:35

TiNa

klara45

TiNa

Bojim se neg rezultata, he he. Koji test si koristila? Imam neki iz wisha a trebam dobit tek za 6 dana pa mozda mi jos rano

Nemoj. Sta je tu je, samo opusteno😘 Iz DM- a first sign.
    Jos malo pricekaj💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.