E zene sad me ova pitanja posjete kad su me na pocetku braka pitali kad ce beba, a tada je nismo odmah planirali, ja sam svima odgovorila ima ih jos troje u obitelji koji trebaju prije mene pa cu ja i da dvije bebace su se rodile a treca je na puti..pa nek se ispune moje rijeci do kraja :)
Eto htjela sam to podjelit s vama :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
tera_ jao akobogda da se ispuni da tako bude!🤗
Pa da se svima nama ispuni
Samo cekat moramo i svakako sta god nam je odredeno ne mozemo promijenit ali cemo se uvijek i stalno pitat zasto?
Od muza sestra ima troje i vec prica od cetvrtom a mi ne mozemo ni jedno...
I to sve olahko se dese te trudnoce...
A kod nas nista eto
Hvala Bogu ima ovaj sajt ja se nikom ne zalim jer za to nemam snage uzivo iskreno
Bit će cure bit će, samo strpljenja. Mene su isto prije ta pitanja ubijala, dolazilo je i do maženja mog praznog stomaka i pokušaja uvjeravanja mene da sam trudna a nisam bila, pa do toga da su svi imali potrebu ispričat mi kako lako zatrudne. Ma svašta nešto, a onda sam napokon zatrudnila i rodila ali razna pitanja nisu prestala samo sam ja naučila ili ih ne čuti ili odgovoriti tako da začepim onog tko je pitao, a nekad se znan praviti glupa. Uglavnom ne dira me više, znam da će doći onda kada bude vrijeme. Zanimljivo mi je kako ljudi misle da danas možemo poželit a sutra već bit trudne izabrati spol i roditi tako da jednom kihnemo 😂🙄
Uglavnom nema predaje, tu smo kao podrška jedne drugima a sve ćemo uskoro nunati mali smotuljak sreće.
url=https://lilypie.com]
Jutro curke drage kako ste mi?
evo meni upravo stigle trakice . nrucila sam minus plus lh trakice , osjetljivosti 20 MIU/ML, 25 kom. dali ih je mozda neka vec koristila?
a sto se tice moje nadolazece jos uvijek me grudi ubijaju, mjerila sam temp. jutros 36,6 a ostaloh simptoma nema
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Meni danas 10DC. Trakica ne tamni. Jedino sta me pocelo probadati dolje. Al nis znacajno. Sa lijeve i desne strane. Iscjedak postaje vodenkast a tem.mi 36.1…..🤷♀️
Ma imas jos vremena Martina...no sikiriki💗
Meni tamna trakica na 14 dc, pokrili 14dc i 15 dc i sada čekanje
Superrr meni je nekad najsladje to iscekivanje😊😊
Malla a danas poslijepodne pokazuje 35,5 temp
Po kalendaru plodni dani pocinju 30.5 pa me zanima da li ja s ovim digitalnim topl.mogu mjerit temp i u ustima?
Nisam se do sad susretala s tim odlucila sam ovaj mjesec pratit posto muz i ja radimo na bebi 8mj i nista😔😔
Mozes u ustima ali citam da je stabilnije rektalno ili vaginalno
Kako god odlucis drzi se jedne metode
Vecer curke! 😘
Meni bi trebala doci u subotu M (nadam se da nece).Jel znate mozda, da li sve koje su trudne imaju implantacijsko krvarenje? I dal da probam napraviti testicc ili da sacekamm subotu?🤔
Super i nek ne dodje...
Nemaju svi implatac.krv.
To se rjedje desava.vecinom samo izostane M.mada sam ja imala u vrijeme m smeckasto krvarenje i ostala T
tera_ nadat nam je se
Jesil obavila neke pretrage ti i muz?
Ja sam obavila kazu da je uredu pa sam kontala jos neko vrijeme pokusavat pa onda neka muz ide😔
Jesil koristila sta na svoju ruku da li pijes nesto i slicno?
Ma joj mene ubise pitanja kad ce?Nekad mi dode da im kaze ev sad ce kao da ja ne bih voljela…
Elenica ja sam svaki put ostala T kad sam toboze isla na pregled za obradu jer nam neide.
I tako sam nesvjesno valjda pritisak smanjila u glavi te nisam ni znala a bila trudna pa odgodila daljnje preglede.😊
Jutro curke drage kako ste mi?
evo meni upravo stigle trakice. nrucila sam minus plus lh trakice , osjetljivosti 20 MIU/ML, 25 kom. dali ih je mozda neka vec koristila?
a sto se tice moje nadolazece jos uvijek me grudi ubijaju, mjerila sam temp. jutros 36,6 a ostaloh simptoma nema
Ja isto koristim takve osjetljive i ok su mi.Mislim da je to jedino problem kod pcos jer jace osjetljive trakice su stalno pozitivne.najbolje isprobaj i mjeri svaki dan pa ces vidjeti kako reagiras
Sortiraj odgovore
Najstariji