Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    27. Svibanj 2019. 22:28

E zene sad me ova pitanja posjete kad su me na pocetku braka pitali kad ce beba, a tada je nismo odmah planirali, ja sam svima odgovorila ima ih jos troje u obitelji koji trebaju prije mene pa cu ja i da dvije bebace su se rodile a treca je na puti..pa nek se ispune moje rijeci do kraja :) 
    Eto htjela sam to podjelit s vama :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Elenicaa20
    27. Svibanj 2019. 22:52

tera_ jao akobogda da se ispuni da tako bude!🤗
    Pa da se svima nama ispuni
    Samo cekat moramo i svakako sta god nam je odredeno ne mozemo promijenit ali cemo se uvijek i stalno pitat zasto?
    Od muza sestra ima troje i vec prica od cetvrtom a mi ne mozemo ni jedno...
    I to sve olahko se dese te trudnoce...
    A kod nas nista eto 
    Hvala Bogu ima ovaj sajt ja se nikom ne zalim jer za to nemam snage uzivo iskreno

Mallla
    27. Svibanj 2019. 23:15

Bit će cure bit će, samo strpljenja. Mene su isto prije ta pitanja ubijala, dolazilo je i do maženja mog praznog stomaka i pokušaja uvjeravanja mene da sam trudna a nisam bila, pa do toga da su svi imali potrebu ispričat mi kako lako zatrudne. Ma svašta nešto, a onda sam napokon zatrudnila i rodila ali razna pitanja nisu prestala samo sam ja naučila ili ih ne čuti ili odgovoriti tako da začepim onog tko je pitao, a nekad se znan praviti glupa. Uglavnom ne dira me više, znam da će doći onda kada bude vrijeme. Zanimljivo mi je kako ljudi misle da danas možemo poželit a sutra već bit trudne izabrati spol i roditi tako da jednom kihnemo 😂🙄
    Uglavnom nema predaje, tu smo kao podrška jedne drugima a sve ćemo uskoro nunati mali smotuljak sreće. 

url=https://lilypie.com]

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Svibanj 2019. 09:12

Jutro curke drage kako ste mi?
    evo meni upravo stigle trakice . nrucila sam minus plus lh trakice , osjetljivosti 20 MIU/ML, 25 kom. dali ih je mozda neka vec koristila? 
    a sto se tice moje nadolazece jos uvijek me grudi ubijaju, mjerila sam temp. jutros 36,6 a ostaloh simptoma nema 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:25

Martina1982

Meni danas 10DC. Trakica ne tamni. Jedino sta me pocelo probadati dolje. Al nis znacajno. Sa lijeve i desne strane. Iscjedak postaje vodenkast a tem.mi 36.1…..🤷‍♀️

Ma imas jos vremena Martina...no sikiriki💗

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:26

coco

Meni tamna trakica na 14 dc, pokrili 14dc i 15 dc i sada čekanje

Superrr meni je nekad najsladje to iscekivanje😊😊

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:28

Elenicaa20

Malla a danas poslijepodne pokazuje 35,5 temp
    Po kalendaru plodni dani pocinju 30.5 pa me zanima da li ja s ovim digitalnim topl.mogu mjerit temp i u ustima?
    Nisam se do sad susretala s tim odlucila sam ovaj mjesec pratit posto muz i ja radimo na bebi 8mj i nista😔😔

Mozes u ustima ali citam da je stabilnije rektalno ili vaginalno
    Kako god odlucis drzi se jedne metode

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:29

klara45

Vecer curke! 😘

Meni bi trebala doci u subotu M (nadam se da nece).Jel znate mozda, da li sve koje su trudne imaju implantacijsko krvarenje? I dal da probam napraviti testicc ili da sacekamm subotu?🤔

Super i nek ne dodje...
    Nemaju svi implatac.krv.
    To se rjedje desava.vecinom samo izostane M.mada sam ja imala u vrijeme m smeckasto krvarenje i ostala T

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:33

Elenicaa20

tera_ nadat nam je se
    Jesil obavila neke pretrage ti i muz?
    Ja sam obavila kazu da je uredu pa sam kontala jos neko vrijeme pokusavat pa onda neka muz ide😔
    Jesil koristila sta na svoju ruku da li pijes nesto i slicno?
    Ma joj mene ubise pitanja kad ce?Nekad mi dode da im kaze ev sad ce kao da ja ne bih voljela…

Elenica ja sam svaki put ostala T kad sam toboze isla na pregled za obradu jer nam neide.
    I tako sam nesvjesno valjda pritisak smanjila u glavi te nisam ni znala a bila trudna pa odgodila daljnje preglede.😊

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:41

Clio35

Jutro curke drage kako ste mi?
    evo meni upravo stigle trakice. nrucila sam minus plus lh trakice , osjetljivosti 20 MIU/ML, 25 kom. dali ih je mozda neka vec koristila?
    a sto se tice moje nadolazece jos uvijek me grudi ubijaju, mjerila sam temp. jutros 36,6 a ostaloh simptoma nema

Ja isto koristim takve osjetljive i ok su mi.Mislim da je to jedino problem kod pcos jer jace osjetljive trakice su stalno pozitivne.najbolje isprobaj i mjeri svaki dan pa ces vidjeti kako reagiras

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.