Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Svibanj 2019. 23:42

tera_

E zene, oprostite al moram pitati danas mi jeje 4dc i umjerno mi ode kao i obicno tog dana ciklusa al 2 puta tokom brisanja danas sad primjetila bas velik ugrusak, to nikad takve velicine nisam vidjela, mozda promjera 2-3cm…dali je to normalno?
    A ova mi je vjestica i svjetlije boje :/

Me brini. Moji periodi su takvi svaki mjesec. I to vec godinama. Po par dana. To su ti ugrusci. Mozes napomenuti ginici na pregledu.

tera_
    28. Svibanj 2019. 23:45

Coco i martina znam da su ugrusci uvjek ih imam ali nikad nisu bili ovako veliki,pa me malo zamislilo.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

28. Svibanj 2019. 23:47

Elenicaa20

Martina1982 sve okej papa nalaz uredan skroz ona kaze da se opustim🙄Nije mi nista bise govorila vjer do god dana pokusavanja…A uskoro cu je opet posjetit hah
    Kao sto sam nap kontala sam da muz ide na pretrage al sve se nadam nesto bit ce pa sve nesto cekam..

Da najbolje tako. Da da do godine dana onda salju dalje, ako. Jer meni je tek nakon 4 godine ginica htjela M poslat da napravi spermiogram. Doduse nije ista ginica. Ta zadnja kod nje sam 2 godine i ona ga je htjela poslat ako kao ne ostanem trudna. Ali jesam tako da nije. I nece zato sto imamo 2 trudnoce ostvarene prirodnim putem. Nebitno kako su zavrsile. Jedino ako zavrsimo na potpomognutoj. Promjenila sam ih tri zbog seljenja. Al svaki je reko isto.

28. Svibanj 2019. 23:50

tera_

Coco i martina znam da su ugrusci uvjek ih imam ali nikad nisu bili ovako veliki,pa me malo zamislilo.

Aha. Ja sam mislila da ih nisi imala do sada. Meni znaju jedino varirat od ciklusa do ciklusa. Mozda i tebi tako. Gle svakako ako potraje vise od 7 dana javi joj se. 

Lady_E
    29. Svibanj 2019. 07:22

Jutro zenice, ja prijavljujem dolazak M. Bas me namucila ovaj mjesec. Al neka nje, idem i ja s vama u III. odbrojavanje po taj plus 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

• Alisa
    29. Svibanj 2019. 07:30

Jutro cure,i ja prijavljujem dolazak M mada je gin rekla da je nema na vidiku..dosla je na vrijeme.
    Puno srece svima dalje!

Sunčica5
    29. Svibanj 2019. 08:36

Cure zao mi je  ali nema predaje. Idemo sve skupa u nove pobjede 💪🏻

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    29. Svibanj 2019. 08:51

Evo moje trakice.
    Po meni je ovo pozitivno.
    Sto vi kazete?

“Nebo strpljive voli.”

• klara45
    29. Svibanj 2019. 09:17

Sunčica5

Evo moje trakice.
    Po meni je ovo pozitivno.
    Sto vi kazete?

Daa, krenite u akciju!! 
    Sretnoo💪😘

vuky
    29. Svibanj 2019. 09:44

Cure, zao mi je... sad novi ciklus, nova akcija... sretno! 
    Sunčica pozitivna je trakica, krenite 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.