Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    27. Svibanj 2019. 17:48

Curke drage,citam vas uredno svaki dan ali nemam sto prijaviti jos tako da nisam pisala nista ali vas uredno pratim da vidim kakvo je stanje.mene grudi ubijaju,a danas me i stomak poceo boluckati tako da izgleda vjestica najavljuje dolazak 😢

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sunčica5
    27. Svibanj 2019. 18:48

Stiglee mojee trakicee i lh i hcg 🥳🥳🥳
    Toliko ih je da bi najradije popisala i jednu i drugu 7 dc 

“Nebo strpljive voli.”

27. Svibanj 2019. 19:17

Sunčica5

Stiglee mojee trakicee i lh i hcg 🥳🥳🥳
    Toliko ih je da bi najradije popisala i jednu i drugu 7 dc

Hhahaha a jesi luda 🥴🥴🥴

27. Svibanj 2019. 19:19

Clio35

Curke drage,citam vas uredno svaki dan ali nemam sto prijaviti jos tako da nisam pisala nista ali vas uredno pratim da vidim kakvo je stanje.mene grudi ubijaju,a danas me i stomak poceo boluckati tako da izgleda vjestica najavljuje dolazak 😢

A mozda je to najavljivanje necega drugoga 🤞💋❤

27. Svibanj 2019. 19:20

Mallla

Tera kod mene ovaj put školski pad temp. Na dan kad sam dobila. I mene je iznenadilo. Mislim da su možda tomr kumovali maca i vrkuta. Isto bi najradje nastavila s temp. A trakice malo pustila ali znam ja sebe neću moći odoliti 😊

Hhhhhh cuj ako ih imas doma tesko da ces im odoljeti 🙃..ja znam da ja ne bi mogla.😊

27. Svibanj 2019. 19:23

tera_

Zenice, kao sto kazete mallla i martina, s vama svima bolje i lakse dani idu..ovdje se najbolje razumijemo.
    Kod mene kao i uvjek 3.dc najludji s izljevima, temp mi je ostala malo visa nego inace i pocela sam pisati u ff graf vec pred kraj proslog ciklusa pa cu vidit kako to ide tamo :)
    Mislim da cu ovaj put samo mjerit temp, jos se mialim za trakice, nekako mi se cini da sa svim tim previse rqzmisljam o svemu :/ mozda je to ipqk samo faza ovog kisnog dana :@

Uf znam kako ti je. Najgori su mi ti 3,4 i 5 dan. 😔 al proc ce pa onda u nove akcije 💪💪. Ti najbolje znas kako mozes i kako ti je najlakse. Ja piskim trakice cisto da vidim jel se desava sta jer znam da ipak ni to nije garancija da ce se O zapravo i desiti. Ali svakako sam puno mirnija jer sam vidla da se nes desava.

27. Svibanj 2019. 19:26

Meni danas 10DC. Trakica ne tamni. Jedino sta me pocelo probadati dolje. Al nis znacajno. Sa lijeve i desne strane. Iscjedak postaje vodenkast a tem.mi 36.1.....🤷‍♀️

vuky
    27. Svibanj 2019. 20:26

Kod mene nikakvih simptoma, ali eto, bar sam opuštenija i ne analiziram sve...
    Neka bude puno plusica ovaj mjesec....

coco
    27. Svibanj 2019. 20:31

Meni tamna trakica na 14 dc, pokrili 14dc i 15 dc i sada čekanje 

Sunčica5
    27. Svibanj 2019. 20:48

Ja bi mogla mjeriti tempicu ovaj ciklus..eto cisto iz razonode 😁

“Nebo strpljive voli.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.