U mene je malo situacija zeznuta muz radi u drugoj drzavi pa jos gore onda to bude sto vise pokusavamo da uhvatimo slobodno vrijeme..
Ali kao sto kazem postoje te godine iza nas 5god pa sve vise razmisljam…
Jos kad pogledam svi oko mene trudne uh😔
Poznato mi je to. Ja i moj M od 24.6 nakon 6 godina veze i 6 mj braka po prvi put i zivotu pocinjemo zivjeti skupa svaki dan jer on pocinjr raditi u gradu koji je 50 km udaljen od nas pa moze svaki dan kuci dolaziti. Ginica kad je cula da mi muz radi na terenu i da je odsutan rekla je sljedece: "ja ne znam kako vi mislite ostati trudni. Normalnim ljudima je potrebno i do godine dana a vama koji imate manjih problema treba npr.2 a sad kad uzmemo u obzir da niste skupa svaki dan treba vam i dvostruko vise. A i djeca se ne prave preko skypa." Tako da. Samo polako. Ostvariti ce se. Treba biti uporan. 💋
Bas tako martina je i meni gin rekao "nema pravljenja djece kad se on vrati sa terena, to zaboravi":D moj je ispocetka znao ic na teren sad vec rjede :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Evo cure da vam javim ovako..trebala bi sutra dobiti,a jucer sam bila na pregledu i kaze gin da ne vidi jos dolazak M jer je endometrij dosta zadebljan a na lijevom jajniku vidi neku cistu za koju ne zna jel zuto tijelo..test je danas uglavnom negativan..ne znam sta da mislim..
Evo cure da vam javim ovako..trebala bi sutra dobiti,a jucer sam bila na pregledu i kaze gin da ne vidi jos dolazak M jer je endometrij dosta zadebljan a na lijevom jajniku vidi neku cistu za koju ne zna jel zuto tijelo..test je danas uglavnom negativan..ne znam sta da mislim..
Mislim da je definitivno prerano da se vidi ista ultrazvukom. Bar tako ja mislim. Nista morat ces pricekati jos koji dan definitvno. Probaj da ne mislis o tome . Znam da je to tesko i gotovo nemoguce. Neizvjesnost ubija ali nazalost tako mora biti. Drzim 🤞❤
Mislim da je definitivno prerano da se vidi ista ultrazvukom. Bar tako ja mislim. Nista morat ces pricekati jos koji dan definitvno. Probaj da ne mislis o tome . Znam da je to tesko i gotovo nemoguce. Neizvjesnost ubija ali nazalost tako mora biti. Drzim 🤞❤
Slazem se da,pricekati cu jos koji dan pa ponoviti test ako ne stigne M.
Martina1982 jao daj boze da je tako kao sto ti kazes hah pa da bude nekada🙏
A znas sta kad vidim koliko ih ostane u dr stanju odmah kako oni to kazu hah meni onda jos vise dode da se pitam i samo razmiljam...
Uzas pogotovo sto ce brzo godina dana braka pa ce slijedit jos vise pitanja🙄
Ja sve vise mislim da nije peoblem u muzu jer kao dijete je imao neki problema s bubrezima i jetrom ali to se popravilo jos kao dijete kad je bio..
Kad god to pretrazujem po int kao moguce da bude uzrok..
Ne znam pokusavat cemo
Da vas pitam jel neka koristila folnu kiselinu ja sam pocela sa folacinom tako se zove cula sam da je jako dobro koriistit jer ima neke vitamine u sebi
Martina1982 jao daj boze da je tako kao sto ti kazes hah pa da bude nekada🙏
A znas sta kad vidim koliko ih ostane u dr stanju odmah kako oni to kazu hah meni onda jos vise dode da se pitam i samo razmiljam…
Uzas pogotovo sto ce brzo godina dana braka pa ce slijedit jos vise pitanja🙄
Ja sve vise mislim da nije peoblem u muzu jer kao dijete je imao neki problema s bubrezima i jetrom ali to se popravilo jos kao dijete kad je bio..
Kad god to pretrazujem po int kao moguce da bude uzrok..
Ne znam pokusavat cemo
Da vas pitam jel neka koristila folnu kiselinu ja sam pocela sa folacinom tako se zove cula sam da je jako dobro koriistit jer ima neke vitamine u sebi
Draga, stres najvise radi protiv nas, treba se pokusat opustit, znam da je lako reci ali treba pokusati bit opusten sto je vise moguce... nemoj puno citati po netu i ja sam tako i samo se vise unervozim...pila sam i folnu 3mjeseca pa sipak, odustala sam od svega tog pracenja osim mjerenja temp.
Kbc St
tera_ meni jucer ujutro temp 34,5
Jutros 34,4 hahaha ovaj moj toplomjer pukao kao i ja🤣
Sta da radim?Od 31 pokazuje pocetak plodnih dana a kalendar pokazuje 4.6 najplodniji dan
Zasto toplomjer pokazuje tako nisku temp??
Ups 35,4**
Trebao bi biti pad temp i onda nakon ovulacije porast, za sada je to u redu :)
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji