Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:43

Mallla

Bit će cure bit će, samo strpljenja. Mene su isto prije ta pitanja ubijala, dolazilo je i do maženja mog praznog stomaka i pokušaja uvjeravanja mene da sam trudna a nisam bila, pa do toga da su svi imali potrebu ispričat mi kako lako zatrudne. Ma svašta nešto, a onda sam napokon zatrudnila i rodila ali razna pitanja nisu prestala samo sam ja naučila ili ih ne čuti ili odgovoriti tako da začepim onog tko je pitao, a nekad se znan praviti glupa. Uglavnom ne dira me više, znam da će doći onda kada bude vrijeme. Zanimljivo mi je kako ljudi misle da danas možemo poželit a sutra već bit trudne izabrati spol i roditi tako da jednom kihnemo 😂🙄
    Uglavnom nema predaje, tu smo kao podrška jedne drugima a sve ćemo uskoro nunati mali smotuljak sreće.

Ja vecinom odgivorim kratko i smijem se pa onda druga strana nezna vise ni sta reci...kazem hahah da da trebalo bi ili bit ce...vecinom na to stanu komentari.
    Ako das vaznost njihovim izjavama onda ni oni ne prestanu.

28. Svibanj 2019. 09:45

zvjezdica37

Martina1982

Meni danas 10DC. Trakica ne tamni. Jedino sta me pocelo probadati dolje. Al nis znacajno. Sa lijeve i desne strane. Iscjedak postaje vodenkast a tem.mi 36.1…..🤷‍♀️

Ma imas jos vremena Martina…no sikiriki💗

zvjezdica37
    28. Svibanj 2019. 09:47

Cure moje ovako sam se nabrzinu javila gdje sam stigla.Pratim vas al nukako odgovoriti i javiti se😊
    Danas moram kod opce prakse potrazit pomoc,zaredalo se moje stanje sa nesvjesticom i mucninom pa sam odlucilanprovjeriti krv mozda stitnjacu...hahah valhda nisam postala anksiozna od silnih pokusavanja i tema😀😀😀
    Ma nesto se slabo osjecam,pripisivala sam mengi ali evo menga prosla a ja i dalje podocnjake imam.
    Javim se cim stignem a mozda do tad i neki plus osvane😀😀😀

28. Svibanj 2019. 09:48

Ma ta pitanja nikad prestat sta god mi napravili. Fala Bogu nas ne pitaju vise. Valjda im svima neugodno nakon svega sta se desilo. Al to je kod svih isto. Kad su zaruke, kad je zenidba, kad je beba, kad je krstenje, kad je druga, kad je treca, kad ce unuci...kad bus umrl itd....ja sam samo znala protupitanjem odgovoriti. 🤦‍♀️

28. Svibanj 2019. 09:49

zvjezdica37

Cure moje ovako sam se nabrzinu javila gdje sam stigla.Pratim vas al nukako odgovoriti i javiti se😊
    Danas moram kod opce prakse potrazit pomoc,zaredalo se moje stanje sa nesvjesticom i mucninom pa sam odlucilanprovjeriti krv mozda stitnjacu…hahah valhda nisam postala anksiozna od silnih pokusavanja i tema😀😀😀
    Ma nesto se slabo osjecam,pripisivala sam mengi ali evo menga prosla a ja i dalje podocnjake imam.

Oooo pa sta je sad to. Samo se ti nama opusti. Nekad covjeku treba i odmor od svega. Bit ce to sve dobro. Svakako nam javi sta je bilo kod doktora. ❤💋

28. Svibanj 2019. 09:50

tera_

E zene sad me ova pitanja posjete kad su me na pocetku braka pitali kad ce beba, a tada je nismo odmah planirali, ja sam svima odgovorila ima ih jos troje u obitelji koji trebaju prije mene pa cu ja i da dvije bebace su se rodile a treca je na puti..pa nek se ispune moje rijeci do kraja :)
    Eto htjela sam to podjelit s vama :)

Neka se stvarno ispune 💋💋🤞🤞

28. Svibanj 2019. 09:50

Elenicaa20

tera_ jao akobogda da se ispuni da tako bude!🤗
    Pa da se svima nama ispuni
    Samo cekat moramo i svakako sta god nam je odredeno ne mozemo promijenit ali cemo se uvijek i stalno pitat zasto?
    Od muza sestra ima troje i vec prica od cetvrtom a mi ne mozemo ni jedno…
    I to sve olahko se dese te trudnoce…
    A kod nas nista eto
    Hvala Bogu ima ovaj sajt ja se nikom ne zalim jer za to nemam snage uzivo iskreno

🤗🤗🤗🤗🤗

tera_
    28. Svibanj 2019. 09:53

zvjezdica37

Danas moram kod opce prakse potrazit pomoc,zaredalo se moje stanje sa nesvjesticom i mucninom pa sam odlucilanprovjeriti krv mozda stitnjacu…hahah valhda nisam postala anksiozna od silnih pokusavanja i tema😀😀😀

Drzi nam se i da se sto prije oporavis :) :*

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

28. Svibanj 2019. 09:55

Elenicaa20

U mene je malo situacija zeznuta muz radi u drugoj drzavi pa jos gore onda to bude sto vise pokusavamo da uhvatimo slobodno vrijeme..
    Ali kao sto kazem postoje te godine iza nas 5god pa sve vise razmisljam…
    Jos kad pogledam svi oko mene trudne uh😔

Poznato mi je to. Ja i moj M od 24.6 nakon 6 godina veze i 6 mj braka po prvi put i zivotu pocinjemo zivjeti skupa svaki dan jer on pocinjr raditi u gradu koji je 50 km udaljen od nas pa moze svaki dan kuci dolaziti. Ginica kad je cula da mi muz radi na terenu i da je odsutan rekla je sljedece: "ja ne znam kako vi mislite ostati trudni. Normalnim ljudima je potrebno i do godine dana a vama koji imate manjih problema treba npr.2 a sad kad uzmemo u obzir da niste skupa svaki dan treba vam i dvostruko vise. A i djeca se ne prave preko skypa." Tako da. Samo polako. Ostvariti ce se. Treba biti uporan. 💋

28. Svibanj 2019. 09:56

III ODBROJAVANJE 
    ALISA - 0 dana - 29.5.2019 ♡
    CLIO35 - 1 dan - 30.5.2019 ♡
    KLARA45 - 3 dana - 1.6.2019♡
    LELA - 3 dana - 1.6.2019♡
    VUKY - 5 dana - 3.6.2019♡
    LALAAA - 13 dana - 11.6.2019♡
    LJUBICICAX -16 dana- 14.6.2019♡
    MIKICA13- 16 dana - 14.6.2019♡
    SUNCICA5 - 19 dana - 17.6.2019♡
    ZVJEZDICA37 - 23 dana - 21.6.2019♡
    MARTINA1982 -26 dana-24.6.2019♡
    TERA_ - 27 dana - 25.6.2019♡
    MALLLA- 28 dana- 26.6.2019♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.