Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elenicaa20
    27. Svibanj 2019. 20:57

Malla a danas poslijepodne pokazuje 35,5 temp
    Po kalendaru plodni dani pocinju 30.5 pa me zanima da li ja s ovim digitalnim topl.mogu mjerit temp i u ustima?
    Nisam se do sad susretala s tim odlucila sam ovaj mjesec pratit posto muz i ja radimo na bebi 8mj i nista😔😔

• klara45
    27. Svibanj 2019. 21:02

Vecer curke! 😘

Meni bi trebala doci u subotu M (nadam se da nece).Jel znate mozda, da li sve koje su trudne imaju implantacijsko krvarenje? I dal da probam napraviti testicc ili da sacekamm subotu?🤔

Sunčica5
    27. Svibanj 2019. 21:05

klara45

Vecer curke! 😘

Meni bi trebala doci u subotu M (nadam se da nece).Jel znate mozda, da li sve koje su trudne imaju implantacijsko krvarenje? I dal da probam napraviti testicc ili da sacekamm subotu?🤔

Nemaju. U biti je impl.krvarenje rijetkost.
    Ja mislim da ti je jos rani za test.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    27. Svibanj 2019. 21:07

Elenicaa20

Po kalendaru plodni dani pocinju 30.5 pa me zanima da li ja s ovim digitalnim topl.mogu mjerit temp i u ustima?
    Nisam se do sad susretala s tim odlucila sam ovaj mjesec pratit posto muz i ja radimo na bebi 8mj i nista😔😔

Nije ti bas najbolji izbor mjeriti u ustima.
    Biti ce. Ne se bedirati 💞

“Nebo strpljive voli.”

• klara45
    27. Svibanj 2019. 21:11

Sunčica5

klara45

Vecer curke! 😘

Nemaju. U biti je impl.krvarenje rijetkost.
    Ja mislim da ti je jos rani za test.

Oke, nemam neka iskustva pa ne znam😁. Onda cu jos pricekati💪

27. Svibanj 2019. 21:23

klara45

Vecer curke! 😘

Ne moraju imati sve implantacijsko krvarenje. Bolje sacekaj subotu za svaki slucaj. Drzim 🤞 za plusic ❤

27. Svibanj 2019. 21:26

Sunčica5

Elenicaa20

Nije ti bas najbolji izbor mjeriti u ustima.
    Biti ce. Ne se bedirati 💞

Mozes. Ja imam taj digitalni s kojim se moze pod pazuhom i oralno.. al slazem se da nije najbolji izbor za mjeriti oralno. Ja mjerim jer sam tako pocela pa necu prekidati sada. Samo polako. Strpljen spasen 😉. Bit ce plusic. Znam da je tesko za cekat i docekat ali isplati se definitvno. Zelim ti uskoro jedan velikiii plusic 💋❤🤞

27. Svibanj 2019. 21:29

vuky

Kod mene nikakvih simptoma, ali eto, bar sam opuštenija i ne analiziram sve…
    Neka bude puno plusica ovaj mjesec….

Tako i treba. Samo opusteno.❤❤💋💋. Ovo III odbrojavanje ima da bude pola plusica. Tako da nadoknadimo II odbrojavanje. 😉 Sto me zapravo jako iznenadilo da se bas niti jednoj nije desio plusic. 🤔 

27. Svibanj 2019. 21:30

coco

Meni tamna trakica na 14 dc, pokrili 14dc i 15 dc i sada čekanje

Wuhuuuuu superiskaaaa....zelim onda uskoro jedan velikiiiii plusic 😉🤞❤

• Elenicaa20
    27. Svibanj 2019. 21:54

Sunčica5 eh draga ipak imamo iza sebe vezu od 5 god tako da sve vise vjerujem da necemo uspjeti😔😔😔
    A svaki dan neko trudan od poznanica i sta god otvorim o trudnoci
    Svaki mjesec novo razocarenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.