Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Svibanj 2019. 09:24

Zvjezdice kvaka s LH je ta što LH i HCG imaju dio lanca jednakog onda LH trakica može detektirat kad je prisutan hcg. Lh se ne preporuča testirat s prvim jutarnjim urinom jer ga tada ne bi trebalo uopće biti, a nekad bude pa se žene ponadaju da su T. Dobro sam to istražila i zaključila da LH ne treba mjenjati za HCG osim iz zabave.
    Sad sam naručila zelene trakice pa se nafam da će biti ok.
    A da komentiram i graf... Ja bi ti O označila između 12 i 14dc tada ti je porast bio koliko vidim.
    Crvene trakice nisam imala ali rozih više vrsta jesam i bile su mi ok iako se drugi žale na njih. Negdje sam bila pročitala da su 10 osjetljivosti dok je na drugoj temi bila tvrdnja da nije tako nego da su najmanje osjetljive... Tako da ja u tim pričama ostanem zbunjena i onda odlučim vjerovat sebi. 
    Ja sam solidno jutros, grudi napuhane, ja umorna i ništa mi se neda. Danas prestala s vrkutom a počela s vitaminima.... Dakle ništa posebno.... Danas sam 6dpo

url=https://lilypie.com]

vuky
    18. Svibanj 2019. 09:26

Ove, mislim da je 10 osjetljivost, nisam sto isto sigurna, ne piše na pakiranju ( naručila sa njuškala) očekujem u biti sutra ili prekosutra O!

tera_
    18. Svibanj 2019. 09:28

Zvjezdice i ja ne polazem nade u ovaj ciklus, cim grudi ovako bole to je kod mene pms :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

18. Svibanj 2019. 09:35

Jutro cure 🌷
    Vuky testiraj i dalje, trebala bi već bit dosta tamna ako sutra ocekujes O. Jel tvoj dragi tu sad? 😂 drago mi je da se Martini poklopilo.
    Meni danas 36dc, M kasni vec drugi dan.. jucer jaaki grcevi i očekivala sam m danas, al s obzirom da je nema morat cu po test kasnije.. stvarno sam karakter ovaj mjesec 

vuky
    18. Svibanj 2019. 09:36

Je, još sutra smo zajedno, ako bude kasnije O , ćorak .... nego ja inače dosta vode pijem, vi bas pazite kod testiranja da ne pijete i to?

tera_
    18. Svibanj 2019. 09:54

Pina96

Jutro cure 🌷
    Vuky testiraj i dalje, trebala bi već bit dosta tamna ako sutra ocekujes O. Jel tvoj dragi tu sad? 😂 drago mi je da se Martini poklopilo.
    Meni danas 36dc, M kasni vec drugi dan.. jucer jaaki grcevi i očekivala sam m danas, al s obzirom da je nema morat cu po test kasnije.. stvarno sam karakter ovaj mjesec

Hajde razveseli nas sa + :) vrijeme je dabar jedan se desi :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 10:14

Pina96

Jutro cure 🌷

Daj Pina vise stvarno!!Ti se zezas sa nama!!!kupuj taj test vise i javljaj odmah sta jeeeee

Sunčica5
    18. Svibanj 2019. 10:36

Ajmooo Pinaa piski 🥳🥳

Ja prijavljujem negativan test i danas. Prestajem s utricima pa je sutra ocekivam.

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    18. Svibanj 2019. 10:48

Pina daaaajjj ubit ces nas cekanjem, pidigni nam prosjek, čekamo te!
    Vuky to je još daleko od pika osim ako ti mokraća nije baš toliko razrjeđena i ako piškiš često. Ako ti je problem bar 3h čekati između piškenja onda je za tebe bolja neka druga metoda nego LH. 
    Sunčice bit će neki drugi put, ovaj smo put sve neke 😐🙄 ko i ovo vrijeme vani. 

url=https://lilypie.com]

vuky
    18. Svibanj 2019. 11:13

Pokušati ću danas manje piti .... pa ćemo vidjeti.... moguće da bude O kasnije isto... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.