Malla unazad 6 mjeseci su mi se malo zbrčkali ciklusi tako da su mi od 25- 31 dan....danas mi je 6.dc, gin kaze da vec imam vodeci folikul, mislim da je rekla da je 10mm veličine
nakon O, kada ste najranije radile test da je nesto pokazao?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
nakon O, kada ste najranije radile test da je nesto pokazao?
Ja sam 2x kad sam bila t baš imala osjecaj da se uhvatilo i oba puta 12 dana nakon o radila test s prvim jutarnjim urinom i vidjela se druga crtica
Mika kako neznaš kada je O ja ti savjetujem da kupiš brdo trakica i odmah kreneš s piškanjem kako bi upoznala svoj ciklus. Radi trakicu popodne kad ti odgovara i svaki dan po jednu u okvirno to vrijeme kada počme poprilično tamniti onda svako 4h piški po jednu dok ne uloviš pik. Između piškenja nemoj piti puno tekućine niti piškiti. Cure jako hvale zelene trakice. Ja koristim roze, one su osjetljivije ali sam novu pošiljku naručila zelene. Kad nakon 3 ciklusa korištenja skužiš kad ti je O onda možeš trakice raditi samo tih 5 dana oko O. Ja se nadam da ćeš zeku ulovit puno prije nego to sve pohvataš. I nikada ne raditi s prvim jutarnjim urinom!
Hanica ja sam 2016 radila na 8dpo i vidila sjenu sjenine sjene na testu 10ml/u osjetljivosti.
url=https://lilypie.com]
A od kolika je osjetljivost zelenih? Na njuškalu nema boje samo pise osjetljivost 😏
Cure, htjela sam vas samo informirati, neznam ako ste cule za ritex gel, koji pomaze kod zaceca, na nacin da hrani spermice, ovdje ga jako hvale....ne zivim u hr, pa sam okruzena stranim mamama🤣
Ugl to je gel koji stvori prirodno okruzenje za spermice i u toku seksa se pretvara u sluz koja je teksturom jednaka nasoj prirodnoj sluzi, onako ratezljivo.
Neznam ako netko ima iskustva, ali ovdje se kunu u njega, a i citala sam recenzije zadovoljnih mama...
Pozdrav, nema baš puno komentara na clearblu lh test koji radina principu smajlića. On mi se čini jednostavniji jer samo pokaže smajlić, nema procjene da li je crta tamnija ili svjetlija. Na testu piše da se nakon smajlića ni ne treba ponavljati test. Kakva su vašaiskustva s tim testom?
Inače, prva trudnoća u 2016 godiz prvog pokušaja, a sad 7 mjeseci neće pa neće :(
Ako imas clearblue sa smajlicem i imas 10 komada unutra. Tj imas aplikator i stavljas nastavke. 10 kom. Kada maknes taj nastavak imas crtice. Ne znam dal.ga moras okrenuti na drugi stranu ali ovo sta sam.ja koristila.je imo.smajlic i to. Posaljem sliku.
Cure, evo i ja vam se pridruzujem.
Inace pisem na drugoj temi, ali sam danas bila kod gin.pa mi je preporucila lh trakice, mislila sam naruciti s njuskala da mogu ovaj ciklus odmah poceti s testiranjem. Koji dan treba početi i koje najbolhe da uzmem? Znam da ima rarine osjetljivosti
Ak.ne znas kad je ovulacija tocno onda odmah nakon M. To je moja preporuka i sve dok ne bude pozotivna. Kad bude poz onda jos jedan dan cisto da vidi i to je to. Nakon toga akcija i cekanje 😉
Mika, ove s njuskala ti dodu roze.
Moj ti je savjet da pogledas na ebay.co.uk , dodu za tjedan dana a skoro su duplo jeftinije nego na njuskalu. Npr na njuskalo za 70ak kn dobijes 20 trakica, a na ebay 50.
Ja sam prvi put s njuskala narucila 20kom (kao bit ce dovoljno, ostat cu trudna odma prvi ciklus kad uhvatim pik), i drugi put, e onda sam treci put uzela 50kom da sam mirna.
Ne posustaj ako prvi mjesec ne uhvatis pik, meni su trebala dobra 3-4 ciklusa
Sortiraj odgovore
Najstariji