LELA da treba jos koji dan i bit ce to pik. Ma LH trakice nikako ne koristiti kao test. Da onak iz fore jer mogu detektirati, al nisi mjerodavni nikako.
Zvjezdice
Ja sam prije pocetka proslog ciklusa potrosila 10 lh trakica jer je bila pozitivna, bas sam se bila ponadala.
Jer do sad samo kad je bio prisutan beta hcg mi je bila pozitivna u toj fazi.
Ali izgleda da znaju prevariti ili je bila biokemijska.
Neznam n
Na sto drugo moze reagirati 🤷🏼♀️ Cistu?
Dobro da sad nemam ni jednu pa ih ne mogu pisati.
Taman bi trebale doci ovih dana. Jedva cekam loviti pik.
Nikad se ja necu opustiti haha
Vjerovatno kod nekog reagira a kod nekoga ne.mislim da je to od organizma do organizma u pitanju.ipak se i taj hormon izlucuje u trudnoci jel?
Tako barem sam citala.
Ah...ovo bi se sve moglo danima analizirat😀
Procitala sam da je bilo pozitivnih lh trakica a dosla m, tak da bolje piskit test na trudnocu :D sigurnije…
Slazem se.I to samo iz razloga jer dodatno uzrokuje stres,inace bi cak bilo i zanimljivo studirati
II. ODBROJAVANJE
PINA96 - …dana - 17.5.2019 ♡
SUNCICA5 - 0 dana - 19.5.2019 ♡
IVANA1810-0 ili 1 dan-19.ili 20.05.2019♡
LADY_E - 3 dana - 22.5.2019 ♡
ZVJEZDICA 37 -5 dana - 24.5.2019 ♡
TERA_ - 5 dana - 24.5.2019 ♡
MALLLA - 7 dana - 26.5.2019
Pozdrav, nema baš puno komentara na clearblu lh test koji radina principu smajlića. On mi se čini jednostavniji jer samo pokaže smajlić, nema procjene da li je crta tamnija ili svjetlija. Na testu piše da se nakon smajlića ni ne treba ponavljati test. Kakva su vašaiskustva s tim testom?
Inače, prva trudnoća u 2016 godiz prvog pokušaja, a sad 7 mjeseci neće pa neće :(
Ako imas clearblue sa smajlicem i imas 10 komada unutra. Tj imas aplikator i stavljas nastavke. 10 kom. Kada maknes taj nastavak imas crtice. Ne znam dal.ga moras okrenuti na drugi stranu ali ovo sta sam.ja koristila.je imo.smajlic i to. Posaljem sliku.
Martina koliko kosta taj "izlet"sa smajlicem?
😁😁
Mislim da ispod 150kn kod nas nije
I to sam isprobala danas ali jako blijeda crta tako da mislim da od ovoga puta ništa, vrijedilo je pokušati😉
Hahaha ma naravno🤗😉😉😀
Hej LELA nije to još pik ali ide prema njemu kroz dva dana bi mogao biti.
Potpisujem Pinu i ovo da se ne živciraš ako ne uhvatiš iz prve pik a iovo da naručiš s ebaya. Roze su visoko osjetljive, zelene su manje, al neznam koliko jel 20 ili 40.
Mallla zelene ja koristim i one su 20 osjetljivosti.Cine mi se ok po mom i ja takve uzimam
Sunčici, zvjezdici i meni što sam zapamtila je lh bila pozitivna nakon O a bez trudnoće.
Kad si trudan onda sve što si taj mj činio čini se baš kao dobitna kombinacija. Pametnije je napravit hcg. Lh te samo zbuni i postaneš opterećen i popišaš sve živo i neživo. Dakle imala sam lh pozitivan i s trudnoćom i bez nje pa ajde budi pametan, baš se nekad lovimo za niti.
Kako nam se približi kraj ciklusa sve popizdekamo.
Popizdekamo u pravom smislu rijeci😂😂
Cure evo vec sad mi je ciklus zamakao u danima dosta pa mi onako mozete reci dali se slazete samnom da je ovo bio neki bezveze ciklus jer ispadne da prva i druga faza ciklusa su skoro iste,nema nekog skoka za drugu fazu,kako god sam gledala po netu slike uvijek ima skok pa onda temp.malo idu gore dolje,al ne ovako ko kod mene.
I ako moze da mi kazete kako vi racunate da ce se desiti O od pika koji traje dva dana?Dali od prvog dana kada ugledate pozitivno ili od drugog?
Saljem slikicu a mozete i vi svoje da opet malo gledamo😀
Sortiraj odgovore
Najstariji