Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    18. Svibanj 2019. 08:47

I mene zanima ima li koji plusić? Opasno mi treba happy end ovog ciklusa odbrojavanja 😊 
    Martina, jesi uspjela uloviti pik?  Super da ti se poklopila O kad ti je dragi kući 😉
    Ovo za lh trakice kao detektor trudnoće od mene ogromnih 0 bodova, jer et meni prije 2 dana trakica bila pozitivna, skoro pa pik, a onda u roku od sat vremena došla vještica. Ne trebam ni govorit koliko sam se bila ponadala i ohrabrila, tak da to sebi nikad više neću radit. Samo hcg kad budem htjela provjeravat T 😁

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 08:51

Temp.vidite a malo me jucer boluckao stomak,5dana sam do M,imam pritisak naprijed u dnu tebuha kao da me tjera tiskati ...ma neznam objasniti,pritisak ne boli ali osjecam napetost i nadutost pomalo.Grudi isto normalno napete,nisu vise "tijesto"hahhaha
    Jucer sam piskila one step kineski test kao jako osjetljiv u popodnevnim satima i negativno je.
    Pik pokazao 9 i 10 na trakicama i to je to.Sta kazete i kako se vi danas osjecate

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 08:52
    zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 08:53

vuky

Nego, ima li koji plusic danas?

Ja bi radila ali mi se cini jos rano.jucet mi bio neg

LjubičicaX
    18. Svibanj 2019. 08:54

zvjezdica37

Cure evo vec sad mi je ciklus zamakao u danima dosta pa mi onako mozete reci dali se slazete samnom da je ovo bio neki bezveze ciklus jer ispadne da prva i druga faza ciklusa su skoro iste,nema nekog skoka za drugu fazu,kako god sam gledala po netu slike uvijek ima skok pa onda temp.malo idu gore dolje,al ne ovako ko kod mene.
    I ako moze da mi kazete kako vi racunate da ce se desiti O od pika koji traje dva dana?Dali od prvog dana kada ugledate pozitivno ili od drugog?
    Saljem slikicu a mozete i vi svoje da opet malo gledamo😀

Ja računam od prvog dana pika 😁 Za svaki slučaj pokrijem akcijom sve, ali računam od prvog ugledanog pika, negdje sam čak pročitala kad se ugleda pik kao preporučuje se ne testirati više, nego samo akcija, baš iz tog razloga da se ne bi zbunjivale 😁 Al svaka čast ko to ispoštuje. A ovo što kažeš da ti je nejasan tvoj ciklus...možda je to upravo prvi, rani znak plusića. Do sad su ti bili većinom jasni pa ništa. A ti si imala onu pravu opuštenu akciju baš u vrijeme pika, tak da jedva čekam tvoj hcg test jer od mene sunti velike šanse 😁

10/2020 biohemijska

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 08:54

LjubičicaX

I mene zanima ima li koji plusić? Opasno mi treba happy end ovog ciklusa odbrojavanja 😊
    Martina, jesi uspjela uloviti pik? Super da ti se poklopila O kad ti je dragi kući 😉
    Ovo za lh trakice kao detektor trudnoće od mene ogromnih 0 bodova, jer et meni prije 2 dana trakica bila pozitivna, skoro pa pik, a onda u roku od sat vremena došla vještica. Ne trebam ni govorit koliko sam se bila ponadala i ohrabrila, tak da to sebi nikad više neću radit. Samo hcg kad budem htjela provjeravat T 😁

Kao sto sam rekla to je dodatni stres...

LjubičicaX
    18. Svibanj 2019. 08:57

zvjezdica37

Mallla

Hej LELA nije to još pik ali ide prema njemu kroz dva dana bi mogao biti.
    Potpisujem Pinu i ovo da se ne živciraš ako ne uhvatiš iz prve pik a iovo da naručiš s ebaya. Roze su visoko osjetljive, zelene su manje, al neznam koliko jel 20 ili 40.

Mallla zelene ja koristim i one su 20 osjetljivosti.Cine mi se ok po mom i ja takve uzimam

A jesi li koristila crvene ikako, ako jesi, kojima daješ prednost? 
    Ja sam koristila neke crvene i super su bile, sad imam neke crvene ali drugačije od ovih prije što sam koristila i nisam zadovoljna nikako pa razmatram zelene ili plave naručit, zato pitam...

10/2020 biohemijska

vuky
    18. Svibanj 2019. 09:09

Zvjezdice Tebi je dan očekivane za 5 dana? I meni se čini da si prerano radila, ako možeš, pričekaj dan očekivane M! 
    Koliko vi ulovite pik? Meni sa onim trakicama iz Mullera bas lijepo potamnila trakica a prvi put sam lovila, sad uzela sa njuškala, blijeda je crtica ( roze su jedne i druge ) 

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 09:11

LjubičicaX

zvjezdica37

Mallla

Hej LELA nije to još pik ali ide prema njemu kroz dva dana bi mogao biti.
    Potpisujem Pinu i ovo da se ne živciraš ako ne uhvatiš iz prve pik a iovo da naručiš s ebaya. Roze su visoko osjetljive, zelene su manje, al neznam koliko jel 20 ili 40.

Mallla zelene ja koristim i one su 20 osjetljivosti.Cine mi se ok po mom i ja takve uzimam

A jesi li koristila crvene ikako, ako jesi, kojima daješ prednost?
    Ja sam koristila neke crvene i super su bile, sad imam neke crvene ali drugačije od ovih prije što sam koristila i nisam zadovoljna nikako pa razmatram zelene ili plave naručit, zato pitam…

Samo sam zelene koristila.one su mi nekako zlatna sredina.I one neke iz bipe po 100kn al se vise ne sjecam ...sign ili tako nesto...cak neznam ni koliko su te osjetljive al svakako su mi preskupe

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 09:13

vuky

Zvjezdice Tebi je dan očekivane za 5 dana? I meni se čini da si prerano radila, ako možeš, pričekaj dan očekivane M!
    Koliko vi ulovite pik? Meni sa onim trakicama iz Mullera bas lijepo potamnila trakica a prvi put sam lovila, sad uzela sa njuškala, blijeda je crtica ( roze su jedne i druge )

Vuky mozda...ako me ne pocne boliti stomak ima sanse,ako krene boliti onda znam sta je.
    Jel imas sliku od tih rozih?koliko je osjetljivost njima sta pise.Mozda jos nije pravi tajming za pik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.