I kad vidim trudnice koje ne cijene to malo blago, iskreno pomislim, zbog čega bude ona bolja mama od mene? zašto ona a ne ja? još kad vidim one gdje su im novci bitniji od nerođenog djeteta...mislim da nije fer...zašto se mi tu moramo toliko mučiti a pružile bi djeci sve?
Mallla,hvala na odgovoru.Slikano je par min.nakon testiranja.Pocela sam testirati prije tri dana,a boja mi varira.Danas je cak najtamnija.Tvoje su bas tamne 💪💪.Vec neko vrijeme pijem caj od vrkute,stolisnika i lista maline,a ovaj ciklus sam pocela piti i maca prah.Citala sam da to pomaze u ravnotezi hormona i potice ovulaciju.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sad mi je žao što se mužu i meni jednostavno nije desilo…prije 5 godina, 2 godine..nebitno..nego smo se toliko pazili zbog faxa i posla da sam bila sretna kad bi dobila…sad s 28 godina imam samo probleme…
Baby tako isto imamo misljenje ja i muz :/
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Clio35 s macom obavezno stani prije ovulacije jer ti je može zafrknit. Kad ti trakica tamni vrlo miguće da će sutra ili prekosutra biti pik.
Baby i Tera probajte odagnat takve misli čim dođu jwr vas sano još više rastužuju. Kada smo tužne i nezadovoljne nismo dobro mjesto za malu točkicu, nastojte se filati pozitivnim mislima. Doći će i vaše vrijeme to je sigurno samo treba strpljenja. Super pa imamo ovakvo mjesto gdje možemo ispustit sve svoje misli bez osude i bez susprezanja.
A meni će uraniti M ili sam možda trudna.... A možda me vrime zbrkalo.
url=https://lilypie.com]
Mallla da treba biti pozitivan i opusten i ja jesam uglavnom takva osim kad dobijem e tada poludim od svega i samo po glavi zasto zašto...bit ce jednog dana, svakom dode njegovo vrijeme :)
Drzim fige da si ipak trudna :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
A dobro svi imamo loših dana pogotovo kada stigne M. Onda je ajme i kuku s mislima.
Uvijek mi se čini da ovaj dio od O do M traje 100 godina a ne 2 tjedna 😂
8.5 imala pik. 7, 8 i 9 odnos. Jucer ujutro blago rozi iscjedak u trenutku i vise se nije pojavljivao. Jutros napravila test, iako znam da je rano. Pokazao je bljedu drugu crticu. Sacekat cu jos do cetvrtka pa ponoviti. Cesto mokrim. Nocas dva puta isla. I sva sam malaksala i neka mucnica cijelu noc nisam skoro oka sklopila.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hanica bravooo... Kad ne očekuješ M?
Onaj spoting što si imala je očito onda bila implatacija. Sad samo smireno i polako, navijamo da to bude to!
Sortiraj odgovore
Najstariji