Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 12:02

Martina1982

Pisem poslje zenice. Al ja opet dobila neko krvarenje danas. 😔 trakica mi slabija nego prije par dana kad sam objavila. Ne znam sta da mislim vise. Imala.jucer grcice dolje i jako.veliki zelju za seksom i bila.sam sva mokra da M nije mogo vjerovat. E sad zas sam prokrvarila.danaa nemam pojma al.sita sam.vise.

Hej draga,mislim da se ne trebas previse bedirati,ciklus zene je jos uvijek daleko mistican i nevjerovatan po pitanju stvari kada je sve ok a desi se nesto van norme.Ako ti krvarenje nije jako izrazeno onda pretpostavljam da su mozda neke cistice u pitanju ,stvarno se nemoj brinuti.
    Recimo ja kada sam bila u ranim dvadesetim mjesecima sam imala cikluse na 35 dana i obavezno sam krvarila opet na sredini cilklusa.U to vrijeme mi je dijagnoza bila pcos...eto,poslje se smirilo.kako doslo tako proslo.
    Jos uvijek nije kasno da nabacis jedan smjesak danas i sto ne mozes uraditi to ces drugi dan,zovni gin.pa cete i to rijesit🤞🤞👍💗

18. Svibanj 2019. 12:02

Sunčica5

Ajmooo Pinaa piski 🥳🥳

Ja prijavljujem negativan test i danas. Prestajem s utricima pa je sutra ocekivam.

A miskeca mu. Al jos ima nade dok ne dode M. Znas kako to bude 😉. Drzim ti 🤞 ❤❤❤🤗🤗🤗

Sunčica5
    18. Svibanj 2019. 12:16

Martina ja sam prije nekih godinu dana isto imala krvarenje svakih 15 dana. Dva miseca. Izgledalo je kao menstruacija ali gin kaze da to nije M. Zaboravila sam sam naziv za to.
    A ja mislim da mi je bilo od stresa.

Ti kao moj muz dok ne dode M nada na najjace 😊

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    18. Svibanj 2019. 12:45

Mallla

Zvjezdice kvaka s LH je ta što LH i HCG imaju dio lanca jednakog onda LH trakica može detektirat kad je prisutan hcg. Lh se ne preporuča testirat s prvim jutarnjim urinom jer ga tada ne bi trebalo uopće biti, a nekad bude pa se žene ponadaju da su T. Dobro sam to istražila i zaključila da LH ne treba mjenjati za HCG osim iz zabave.
    Sad sam naručila zelene trakice pa se nafam da će biti ok.
    A da komentiram i graf… Ja bi ti O označila između 12 i 14dc tada ti je porast bio koliko vidim.
    Crvene trakice nisam imala ali rozih više vrsta jesam i bile su mi ok iako se drugi žale na njih. Negdje sam bila pročitala da su 10 osjetljivosti dok je na drugoj temi bila tvrdnja da nije tako nego da su najmanje osjetljive… Tako da ja u tim pričama ostanem zbunjena i onda odlučim vjerovat sebi.
    Ja sam solidno jutros, grudi napuhane, ja umorna i ništa mi se neda. Danas prestala s vrkutom a počela s vitaminima…. Dakle ništa posebno…. Danas sam 6dpo

E samo da ti da si ti izgleda pogodila O umjesto FF,a i i trakica koje su tek poslje potamnile.
    Evo zasto,poceli su mi jaki bolovi i temp je naglo pala sto znaci da M stize...ako mista drugo bar se necu patiti danima ovako na tabletama.vrkutu sam pauzirala pa sad ostane lezanje i lijekovi.
    Jos ako dodje sutta onda ce se ispostaviti da mi je ciklus bio bas kratak.Eto i ja cu otpasti sa spiska vrlo brzo a vidim po kalendaru da sam promasila odnos na dan O iako je bilo i u tim danima.Eto...cekamo

Mallla
    18. Svibanj 2019. 12:48

Martina može biti lako krvarenje od O i sex vratolommija 😁
    Ja sam danas u PMS raspoloženju, živčana, bol donjeg djela leđa koja udara u noge, bockanje po jajnicima i osjećaj vlažnosti. Ovaj dio s živčanosti je PMS stanje, ovo drugo može budit nadu ali mi je rano za bilo što od toga. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    18. Svibanj 2019. 12:52

Zvjezdice ja sam ti ovo zaključila s temp. Na grafu. A FF zna nekad zbucat, tek nakon 3 ciklusa on postane malo bolji u predviđanju. Opet mi se čini nemoguće da lh tamni poslje O a ne prije ja bi ipak vjetovala trakicama nego sebi

url=https://lilypie.com]

tera_
    18. Svibanj 2019. 13:24

Zene, vise ni ja neznam sta je s ovim ciklusom jel bio ili nije bio pik kad je traka pokazala... imam upalu misica pa ni neznam jel ista boli zbog nadolazece m ili od misica...
    Grudi su skroz lude, bas bole na dodir, aurola mi je skoro pa pobjelila :O a bradavice iskocene velike ii tamne... iscjedak bas curi bjelkast ali vise vodenasto nego kremasto.. neznam sta vise da mislim.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

18. Svibanj 2019. 14:08

Mallla i u mene vec par dana povremena bol u donjem dijelu leđa,  ali ne u bubrezima kako inače bude prije i prvi dan M. 
    I taj osjecaj vlaznosti sam jucer osjetila, sto nisam nikad prije, sta to nesto znaci?

Hannica0 👧
    18. Svibanj 2019. 14:08

Moj prvi dan zadnje menge je bio 26.4 O je bila 9.5 popracena lh trakicama. 
    Danas na gacicama oskudno crvenkasto :/ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

tera_
    18. Svibanj 2019. 14:20

Hannica0

Moj prvi dan zadnje menge je bio 26.4 O je bila 9.5 popracena lh trakicama.
    Danas na gacicama oskudno crvenkasto :/

Mozda je implantacijsko... ono je od 6 do 10dpo... 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.