Pisem poslje zenice. Al ja opet dobila neko krvarenje danas. 😔 trakica mi slabija nego prije par dana kad sam objavila. Ne znam sta da mislim vise. Imala.jucer grcice dolje i jako.veliki zelju za seksom i bila.sam sva mokra da M nije mogo vjerovat. E sad zas sam prokrvarila.danaa nemam pojma al.sita sam.vise.
Znaci danas se crtica jedva nazire na trakice. Grcice imam jos malo ono kao za M. E sad sta se desilo pojma nemam. Ak ne stane krvarenje sutra opet moram ginici...poludit cu vise. A bilo sve ok na ultrazvuku. Mozda se pretvorilo u cistu pa puklo sada. Najvjerojatnije...
Martina tebe to krvarenje bas zeza... a na uzv sve ok... jesi samo jedno mišljenje išla pitati ili te slala dalje? Mene moja gin za cistu slala na polikliniku da oni prate... možda drugo mišljenje ako već nisi?
Joj martina tebe bas to zeza, drzim fige daa brzo prode i da nije nis ozbiljno :*
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav, nema baš puno komentara na clearblu lh test koji radina principu smajlića. On mi se čini jednostavniji jer samo pokaže smajlić, nema procjene da li je crta tamnija ili svjetlija. Na testu piše da se nakon smajlića ni ne treba ponavljati test. Kakva su vašaiskustva s tim testom?
Inače, prva trudnoća u 2016 godiz prvog pokušaja, a sad 7 mjeseci neće pa neće :(
Ako imas clearblue sa smajlicem i imas 10 komada unutra. Tj imas aplikator i stavljas nastavke. 10 kom. Kada maknes taj nastavak imas crtice. Ne znam dal.ga moras okrenuti na drugi stranu ali ovo sta sam.ja koristila.je imo.smajlic i to. Posaljem sliku.
Martina koliko kosta taj "izlet"sa smajlicem?
😁😁
Mislim da ispod 150kn kod nas nije
Da tak je i tu oko 19 eura. Isplativije je sigurno preko neta uzimati one trakice. Al sad sam uzela neke druge. One obicne testere.
Cure evo vec sad mi je ciklus zamakao u danima dosta pa mi onako mozete reci dali se slazete samnom da je ovo bio neki bezveze ciklus jer ispadne da prva i druga faza ciklusa su skoro iste,nema nekog skoka za drugu fazu,kako god sam gledala po netu slike uvijek ima skok pa onda temp.malo idu gore dolje,al ne ovako ko kod mene.
I ako moze da mi kazete kako vi racunate da ce se desiti O od pika koji traje dva dana?Dali od prvog dana kada ugledate pozitivno ili od drugog?
Saljem slikicu a mozete i vi svoje da opet malo gledamo😀
Ja sam onda imala dva dana i racunala sam od prvog dana. A sad. Tko zna kad je 😁😁😁 moj grafic je ovaj put bezvezan jer sam tek krenula mjeriti.
Nego, ima li koji plusic danas?
Ja bi radila ali mi se cini jos rano.jucet mi bio neg
Nemoj jos rano ti je. Pricekaj do dana M.
Martina tebe to krvarenje bas zeza… a na uzv sve ok… jesi samo jedno mišljenje išla pitati ili te slala dalje? Mene moja gin za cistu slala na polikliniku da oni prate… možda drugo mišljenje ako već nisi?
Ma nije vidla nikakvu cistu. Sam folikul od 1.8 koji se kako sad izgleda pretvorio u cistu pa puko. Ne znam to sigurno. Ja bubam napamet jer ne znam sta bi moglo drugo biti kad je na ultrazvuku sve ok. Radila mi je i papu. Sumnjam da je od toga. Imali smo akciju jucer ja i M nakon neakcijanja od mjeaec dana. Pa smo mozda malo pretjerali u strasti. Stvarno nemam pojma. Od pon moram piti progesteron. I jedino novo je da sam opet pocela piti Aspirin. Al sumnjam da bi odmah od jednog bilo efekta.
Joj martina tebe bas to zeza, drzim fige daa brzo prode i da nije nis ozbiljno :*
A sta da ti kazem ne znam niti sama. Znam da je glupo al citam po netu svas. Moze biti krvarenje kod O. Znalo mi se desiti da imam smedi iscjedak al ovo mi je presvjetlo za to. Al vidit cu za koji dan. ❤💋
Jutro cure 🌷
Vuky testiraj i dalje, trebala bi već bit dosta tamna ako sutra ocekujes O. Jel tvoj dragi tu sad? 😂 drago mi je da se Martini poklopilo.
Meni danas 36dc, M kasni vec drugi dan.. jucer jaaki grcevi i očekivala sam m danas, al s obzirom da je nema morat cu po test kasnije.. stvarno sam karakter ovaj mjesec
Bas jesi 👍 joj jedva cekamo da vidimo sta ce reci testic. Ja nekak mislim da bi mogo biti plusic. Drzim 🤞💋❤🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji