Zene....ja bila kod ginice i slusajte ovo. Imam folikul veliki 1.8 na desnom jajniku a on puca na 1.9 i rekla je da za vikend imam Ovulaciju 👍👍👍👍👍👍 rekla je ostalo sve ok. Dala aspirin od 100 mg i da ga ne pijem kad dobim M i jos Famenita hormone da pijem ako se desi trudnoca da opstane. Aj vi recite. A simptoma ne da nemam nego nemam. Imam sam malo osjecaj dolje mokri. I to je to. A tem ujutro 36.3.
Eto, teško je po trakicama i simptomima ista znati! Sad vikend akcija 😊
Bila si kod ginekologa redovno ili si htjela vidjeti ako je O?
Temp i dalje 36.9, grudi jace bolne,iscjedak vodenast.. to sve izgleda kao moj pms, osim sto grudi nisu natecene.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Zene….ja bila kod ginice i slusajte ovo.Imam folikul veliki 1.8 na desnom jajniku a on puca na 1.9 i rekla je da za vikend imam Ovulaciju 👍👍👍👍👍👍 rekla je ostalo sve ok. Dala aspirin od 100 mg i da ga ne pijem kad dobim M i jos Famenita hormone da pijem ako se desi trudnoca da opstane. Aj vi recite. A simptoma ne da nemam nego nemam. Imam sam malo osjecaj dolje mokri. I to je to. A tem ujutro 36.3.
I meni je pred ovulaciju bila tolika temp.
Sretno i samo akcija :))))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Eto, teško je po trakicama i simptomima ista znati! Sad vikend akcija 😊
Bila si kod ginekologa redovno ili si htjela vidjeti ako je O?
Posto sam krvarila skoro mjesec dana i imala anovulacijaki ciklus, imala sam kontrolu nakon prestanka krvarenja. Nisam se niti nadala tome da ce vidit folikul a kamo da cu imat Ovulaciju. Iako to ne znaci nista ako on ne pukne. Al rekla.je da puca na 1.9 tak da. Vidit cemo. M dolazi danaa kuci. Bit ce akcije na veliko jer nismo akcijali mjesec dana...hhhhhh...
E da i bas me zanima kako ce trakice odreagirati ovaj put. Jucer nisam piskila trakicu. Sad cu kad dodem doma.
Ajooojjj.. Pa dajte mora biti makar 1 +. Žao mi je sunčice ali ostani tako pozitivna!
Tera, zvjezdice kako ste vi?
Ja sam 5dpo i moja temp. Raste, ovih dana raste po malo ali konstantno. Moguće da je to vrkuta tako uredila. Vidjet ćemo na što će to izaći. Prema prošlim ciklusima mi uvijek 5dpo raste a onda oko 10dpo padne pa opet naraste do M. Vidjet ćemo!
Ma bit ce jedan plus sigurno. Mora biti. Nema sanse da prode odbrojavanje bez bar jednog plusa. Ma i statistika nalaze da mora. 🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Malla znam da ne mora znaciti ali poucena dosadasnjim iskustvom cak i najjeftiniji test s ebaya mi je uvijek tocno pokazao kad je bila T a i kad nije.
Makar sjenicu koja bi ili jacala i bi dobila M pa bi bila biokemijska.
Cak nisam ni tuzna. Valjda sam s vremenom naucila prihvatiti i gurati dalje.
Mozda je ovaj put sve drugacije. Ajmo pricekat jos malo pa i da zakasni. Moramo se nadati. Da s vremenom se covjek navikne na to. Nazalost. Al doc ce dan i kad ces se iznenaditi ❤❤❤💋💋💋
Jutro cure 💐
Suncice zao mi je zbog - 😭 nek ti vjestica dode sto prije pa u nove pobjede 🤞
Sad kad pričate tako o grudima.. mene danas uopce ne bole, niti su se ovaj mjesec uopce napuhale. Inace imam tanku 2cu pa mi je pms jedino kad malo napunim grudnjak 😂😂 ovaj mjesec ni to. Grcevi su i dalje tu, a od M ni traga. Po jednoj ap je trebala doci jucer, a po jednoj danas.
Nisam stigla u dm jucer po test, a necu ni danas.. pa cu ociro pricekat jos koji dan do M. A gledam prosla tri ciklusa sam napravila i po 3 testa cak prije kasnjenja 😂😂 dobra sam ovaj mjesec
Gle mozda ni ne dode ovaj ciklus pa se iznenadis. Ja drzim fige da ne dode 👍👍🤞🤞🤞💋💋❤❤
Martina da to bi bilo bas pravo iznenadenje. Ali...
A ti u akciju 😊
“Nebo strpljive voli.”
Sortiraj odgovore
Najstariji