Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2019. 19:24

LjubičicaX

Martina1982

LjubičicaX

Lalaaa žao mi je! Idemo u nove borbe! Ako ti išta znači, pridružujem se, i meni je jutros vještica se ukazala 😭
    Ali prije toga na nekih sat vremena, pošto sam ovdje a i na drugim temama pročitala to za LH trakice, popiškim ja jednu jer sam čvrsto odlučila da ubuduće test piškim samo kad zakasni M. I gle čuda, trakica pozitivna, skoro pa pik, a nije prvi jutarnji urin 😀… Ostavim je da vam ju uslikam, i nakon nekih 20 min me naglo glava zabolila a to je najava da će svake minute vještica krenut i stvarno tako bilo, kroz nekih pola sata se ukazala 😭 Pošto je uranila dva dana, sad će ona opet brljavit do pravog datuma i onda će krenut kak treba.U tome svemu bacim trakicu u smeće, a muž već odnio smeće da baci.
    Hoću da kažem, da ne piškite džabe trakice, nikakav to pokazatelj nije, samo vas može zbunit. Čuvajte živce i kad dođe vrijeme, piškite hcg testove.

Oooioo zao mi je. Slazem se da da treba ipak cekati dan M a mozda cak i koji dan kaanjenja jer sve je to tako rano. A postedis se razocarenja bar za jedan put. Nista sad na nove pobjede. Lovimo skupa pikic pa plusic. 💋💋💋💋💋💋

Da, da ovaj mjesec smo zajedno u lovu 😊 Samo da ova moja vještica dođe kako treba, što prije dođe, prije će otić. Kad si ti imala strpljenja i svoju konačno ispratila, onda ću nekako i ja se strpit ovih dana. Hvala za svu pozitivu koju nam svima šalješ svaki dan ❤

Ma zacas ce te proc. Par dana i eto te u lovu na pik 😁😁😁👍👍👍👍

16. Svibanj 2019. 19:29

vuky

Ania kod mene inače uvijek bude, sluz i sve to izraženo, sad mislim da psiha igra ulogu da nema ničega. Ne da mi se ni sex. A inače mi se uvijek da. Malo me živcira toliko misliti na sve to i pitati se kad i kako ostati trudna, a opet si ne mogu pomoći da ne mislim…. grrrrr …. rekla sam danas dragom da se psihički osjećam užasno. I Tak! Luda skroz!

Da tesko je ne razmisljati o tome i onda covjeka to ponese toliko da mu postane stresno. Probaj jednostavno nekako svoje misli preokrenuti na nacin da ne shvacas to kao nesto pod moranje. Jer ne moramo mi nista. Moramo jedino umrijet ako cemo tako gledati sta moramo ili ne. Opusti se mislima i porazgovarak sama sa sobom i kazi sama sebi da ces postici sta zelis i da ces dobiti sta zelis samo mozda ne u onom vremenu u kojem ti zelis. Jer nazalost tako je. Ne znamo kad ce se nase zelje ostvariri. Sigurna sam da hoce. 💋💋💋💋❤❤❤

16. Svibanj 2019. 19:32

ania

vuky

Ania kod mene inače uvijek bude, sluz i sve to izraženo, sad mislim da psiha igra ulogu da nema ničega. Ne da mi se ni sex. A inače mi se uvijek da. Malo me živcira toliko misliti na sve to i pitati se kad i kako ostati trudna, a opet si ne mogu pomoći da ne mislim…. grrrrr …. rekla sam danas dragom da se psihički osjećam užasno. I Tak! Luda skroz!

Ja sam upravo zbog toga, sto nemam ni zelju za seksom, ni nista sto inace osjecam kad je uvulaciju u tijeku, pomislila da mi je mozda ovo ciklus bez ovulacije, pa sam sa trakicama pokusala. I kako mi trakice nisu pokazivale ovulaciju, pomislila sam da mozda je stvarno anovulatorni, ali jucer mi je potamnila trakica, par dana kasni ovulacija, ali ja i dalje nisam imala niti imam neke simptome, cak ni onu probadajucu bol u jajniku koju uvijek osjetim. Zanima me dali je moguce da trakica bude pozitivna a da nema ovulacija?!
    Psiha je cudoooo.
    Ali kako protiv nje?!

Da nazalost moguce je. To se meni desilo prosli ciklus. Ali sumnjam da je kod tebe to. Mozda ce tek nastupiti ovih dana ako je jucer bila trakica tamna. A psiha je katastrofa. Nekad radimo same protiv sebe zbog psihe. Al.sta ces. Ipak smo mi zene 🤦‍♀️👍💋❤🥴😉🤣

16. Svibanj 2019. 19:34

Pina96

Ania ja bi rekla da je onaj jucer bio tamniji. Ovo danas vec nije pik.
    Evo mali update i od mene, nakon dva dana opet bijeli gusti kremasti iscjedak, a danas su me i sise lagano počele bolit. Gledala sam prosli ciklus su me isto 3 dana prije M pocele bolit, a s obzirom da mi je O ovaj mjesec dosla 3 dana kasnije, vjerojatno ce i M tek za 3 dana. Grcevi povremeni i dalje…
    Ako stignem danas do dm a kupit cu test i napravit ga sutra, cisto da ne razbijam glavu vise 🤦‍♀️ danas je 12dpo

Da i ja bi rekla da je pik bio jucer. Hhhhhh ajde samo polako. Mozda se i ugodno iznenadis 😉💋❤🤞

16. Svibanj 2019. 19:36

zvjezdica37

Pina96

Ania ja bi rekla da je onaj jucer bio tamniji. Ovo danas vec nije pik.
    Evo mali update i od mene, nakon dva dana opet bijeli gusti kremasti iscjedak, a danas su me i sise lagano počele bolit. Gledala sam prosli ciklus su me isto 3 dana prije M pocele bolit, a s obzirom da mi je O ovaj mjesec dosla 3 dana kasnije, vjerojatno ce i M tek za 3 dana. Grcevi povremeni i dalje…
    Ako stignem danas do dm a kupit cu test i napravit ga sutra, cisto da ne razbijam glavu vise 🤦‍♀️ danas je 12dpo

Pina obavezno javi ujutro i posalji nam sliku takodjer ako hoces,i ja cu za par dana testirat isto

Ti zvjezdice pricekaj do dana M 🤣🤣🤣🤣🤣😛😛😛😛😛

16. Svibanj 2019. 19:37

Tko je ono danas imao termin kod ginekologa? Kak je proslo? 

16. Svibanj 2019. 19:46

zvjezdica37

tera_

zvjezdica37

tera_

Zene, od jutros grudi su mi splasnule skroz i postale bolne, sta je sad to :D (8dpo)

Evo ti mali tekst koji sam nasla za ove dane od ovula ije u kojima si ti

zvjezdica37

tera_

Zene, od jutros grudi su mi splasnule skroz i postale bolne, sta je sad to :D (8dpo)

Evo ti mali tekst koji sam nasla za ove dane od ovula ije u kojima si ti

Uvjek su mi otecene i bolne i do tjedan prije m, a sad su samo bolne, tj bile otecene 2dana i splasnule…

Moje su samo bolne ali isto nisu napuhane

Ja nisam obracala paznju do sada na cicke oko O. Samo na onaj glupi iscjedak. Bas cu obratiti paznju. Ali ak nisam obratila paznju onda vjerojatno nisu bile niti napuhane..nit bolne...🤦‍♀️

Mallla
    16. Svibanj 2019. 19:50

Meni gotovo nikad ne bole cicke, napušu se i budu teške ali ne bole. Sada su mi nakon O isto napuhane i stalno imam neke mini grčiće al stalno je hladno pa pripisujem tome. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    16. Svibanj 2019. 20:16

Ja bila kod ginekologa danas, morat cu kod endokrinologa zbog povisemog prolaktina

16. Svibanj 2019. 20:30

baby

Ja bila kod ginekologa danas, morat cu kod endokrinologa zbog povisemog prolaktina

Aha. A sta kaze da zato mozda imas problem kod ciklusa i ostalo? Dobro kad odes kod njega sigurno ces morat jos neke pretrage napraviti ali bit ce to sve ok. Bolje da vidis sta je nego da se mucis bezveze. Al sve se to moze rjesiti. Ne brigaj 👍👍👍👍❤️❤️❤️👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.