Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    16. Svibanj 2019. 08:46

zvjezdica37

tera_

ania

Citam po forumima, da bi bilo super da se zena dovede do orgazma…..znaci kakooo nakon toliko akcije?!🤣🤣
    Ne da nemam volju za seks, nego su mi se zadnji atomi snage u meni🤣🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Kod mene nema tih problema, uvjek moze akcija :D

Kod mene bi proslo da moze uvijek ali nekad na kraju dana se ugase zelje od umora i samo zaspem😊

Zvjezdice, ista situacija i kod mene, zna se desit da čitav dan jedva čekam akciju i maštam kad uspavamo malu, da ćemo se prepustit jedno drugome i dok te sve obaveze pozavršavamo, ja već napola spavam 😂

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    16. Svibanj 2019. 08:54

zvjezdica37

LjubičicaX

Lalaaa žao mi je! Idemo u nove borbe! Ako ti išta znači, pridružujem se, i meni je jutros vještica se ukazala 😭
    Ali prije toga na nekih sat vremena, pošto sam ovdje a i na drugim temama pročitala to za LH trakice, popiškim ja jednu jer sam čvrsto odlučila da ubuduće test piškim samo kad zakasni M. I gle čuda, trakica pozitivna, skoro pa pik, a nije prvi jutarnji urin 😀… Ostavim je da vam ju uslikam, i nakon nekih 20 min me naglo glava zabolila a to je najava da će svake minute vještica krenut i stvarno tako bilo, kroz nekih pola sata se ukazala 😭 Pošto je uranila dva dana, sad će ona opet brljavit do pravog datuma i onda će krenut kak treba.U tome svemu bacim trakicu u smeće, a muž već odnio smeće da baci.
    Hoću da kažem, da ne piškite džabe trakice, nikakav to pokazatelj nije, samo vas može zbunit. Čuvajte živce i kad dođe vrijeme, piškite hcg testove.

Jooj znaci i kod tebe vjestica dosla…a jbg….😞😞
    Bas ono bezveze jelda…ma sutta si vec ko nova ,pa ces prekopcat razmisljanje.
    U pravu si za lh trakice,samo unose pomutnju i iskreno radit to a ni ne razumijet se u tako slozen proces je bezveze.
    Ko zna sta sve u zena tokom ciklusa rade hormoni i puno je tu tajnovitosti od zene do zene u nacinu funkcioniranja …svako je prica za sebe,sto bi rekli nasi-fali more drz se kraja
    Trebali bi puno stvari prepustit prirodi a ne eksperimentirat…no eto…nije skoro nikad tako

Pored svih tih pomagala, teško je odlit iskušenju posevno u one ključne dane kad se i najmanji znak prati i pomno razmatra 😀
    Mene je onaj negativni test od prije par dana spustio na zemlju, tak da sam izostanak simptoma PMS-a pripisala vrkuti, ona je to dovela u red da više nije bolno i intenzivno 😀
    Uvjerena sam da mi više neće past na oamet test radit bar do dana očekivane M, to donosi manje stresa, bar meni 😀 Sad malo se odmorit, psihički prihvatit novi poraz, pa onda u nove bitke 😊

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

Sunčica5
    16. Svibanj 2019. 08:57

Zvjezdice 
    11dpo trakica sa ebaya.
    Mislim da realno ni ne moze prije.
    Usadiva se u maternicu u fazi blastociste a od spajanja jajasca i spermija tek 5 dan je u toj fazi.
    A dok se ne ugnjezdi ne moze se ni luciti beta hcg hormon.

Ja sam odolila pisnuti test. Bar za sad 😂 

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    16. Svibanj 2019. 09:02

E da i lipo se vidjela. Nisam je morala traziti

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    16. Svibanj 2019. 09:04

Cure s mengom zao mi je ali idemo dalje u nove pobjede 
    Mislim da i mene ceka taj scenarij. Ali sto je tu je. 

“Nebo strpljive voli.”

• baby
    16. Svibanj 2019. 09:07

Lalaaa

Curke, meni jucer popodne dosla M. Rekla sam ja vama da bi bezveze trošila test. A sada u novo odbrojavanje … ovaj mjesec mi plodni dani padaju taman kad sam na godišnjem, biti će akcije na kvadrat . Opet ću svog ofucati kao seskog mačka 😂😂😂

Kako si me nasmijala 🤣😂😂 samo nek taj macak odradi posao 😁

16. Svibanj 2019. 09:26

baby

Nema pravila…jedino sto znam je da kad zelis dijete onda nejde, a kad ne planiras dode neocekivano..u to sam se uvjerila..ja se patim mjesecima a prijateljica koja nije ni htjela evo odma trudna…

Istina al samo zato sto kad radite na bebi razmisljate o tome non stop a vrijeme nikako proc a kad ne razmisljate o tome onda ni ne kontas na plodne i neplodne dane..trakice i tko zna sta sve ne. Tako da sve ide iz glave al na kraju mislim da se svede na isto. Kao kad stavis vodu za kavu. Dok odes na wc vamo tamo pa kud prije kuha a kad bi stajala pored nje i cekala ne bi nikad. Tak ti je to...

16. Svibanj 2019. 09:27

Mallla

Ma kakav svaki dan…. Ni teoretske šanse neeema.
    A kad ideš na spermiogram apstinencija mora bit 3+ dana.
    Ja ostala trudna nakon 1 sexa u plodnim danima. A kad smo svaki dan e onda ništa.
    Ja beznam da bi imala volje svaki dan. Ima dana kad mi se ne živi kamoli sexa 😂😂

Buahahhahah bogme bas tako....

16. Svibanj 2019. 09:28

Lalaaa

Curke, meni jucer popodne dosla M. Rekla sam ja vama da bi bezveze trošila test. A sada u novo odbrojavanje … ovaj mjesec mi plodni dani padaju taman kad sam na godišnjem, biti će akcije na kvadrat . Opet ću svog ofucati kao seskog mačka 😂😂😂

A bemu miskeca...bas mi zao 😔..ali zato sad  malo odmor...onda pripremice za opustanje i evo godisnji...akcija i na kraju secer 😁😁😁👍👍👍👍

16. Svibanj 2019. 09:32

zvjezdica37

Sunčica5

Znaci od 25dc kad sam napravila prvu krenula je tamniti i do 30 dc je bila pozitivna. Onda sam na 31dc napravila test na trudnocu i bio je negativan.
    Mozda je bila biokemijska neznam. Ali testom nisam uhvatila ni sjenicu.

Meni ponovo jucer tamni lh trakica a poslije pika je bila svjetla.Mislim da moze biti i anovulacijski

O bemu miskeca..ma mislim da nemre biti anovulacijski i pokazat pozitivnu trakicu. Ajd vidit cemo kak ce ti biti za koji dan. Jer ak i je kojim slucajem ano imas 2 mogucnosti. Da ne dobis M uopce a nisi trudna ili da dobis M a ona bude kaos kao kod mene. Al govorim sad o izljevu onak...nego bas pravom...tipa tusiras se a ono ne staje. Kao otvorena rana. Al nemojmo donositi zakljucke unaprijed..Imas jos vremena. 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.