Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Svibanj 2019. 09:35

LjubičicaX

Lalaaa žao mi je! Idemo u nove borbe! Ako ti išta znači, pridružujem se, i meni je jutros vještica se ukazala 😭
    Ali prije toga na nekih sat vremena, pošto sam ovdje a i na drugim temama pročitala to za LH trakice, popiškim ja jednu jer sam čvrsto odlučila da ubuduće test piškim samo kad zakasni M. I gle čuda, trakica pozitivna, skoro pa pik, a nije prvi jutarnji urin 😀… Ostavim je da vam ju uslikam, i nakon nekih 20 min me naglo glava zabolila a to je najava da će svake minute vještica krenut i stvarno tako bilo, kroz nekih pola sata se ukazala 😭 Pošto je uranila dva dana, sad će ona opet brljavit do pravog datuma i onda će krenut kak treba.U tome svemu bacim trakicu u smeće, a muž već odnio smeće da baci.
    Hoću da kažem, da ne piškite džabe trakice, nikakav to pokazatelj nije, samo vas može zbunit. Čuvajte živce i kad dođe vrijeme, piškite hcg testove.

Oooioo zao mi je.  Slazem se da da treba ipak cekati dan M a mozda cak i koji dan kaanjenja jer sve je to tako rano. A postedis se razocarenja bar za jedan put. Nista sad na nove pobjede. Lovimo skupa pikic pa plusic. 💋💋💋💋💋💋

16. Svibanj 2019. 09:37

zvjezdica37

Curke ovako iskreno koliko vam je najranije test pokazao mikroskopsku crtu poslije dana ovulacije,zanima me za One step testove ponajvise a moze i opcenito.

Mislim da minimalno 11 12 dana poslje O. Ili 2 tjedna od odnosa. Kad ne znas tocno kad je bila O. Al najbolje je kad M kasnim. Pazi znas da cak i tada zenicama zna biti - na testicu pa tek poslje bude +. 

16. Svibanj 2019. 09:39

II. ODBROJAVANJE
    PINA96 - 1 dana - 17.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 3 dana - 19.5.2019 ♡
    IVANA1810-3 ili 4 dana-19.ili 20.05.2019♡
    LADY_E - 6 dana - 22.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -8 dana - 24.5.2019 ♡
    TERA_ - 8 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 10 dana - 26.5.2019 ♡

16. Svibanj 2019. 09:41

E a da vas pitam nesto. Sta mislite da li ima i ako da u kojoj mjeri ovo vrijeme utjecaja na nase tijelo i hormone i cikluse?  

zvjezdica37
    16. Svibanj 2019. 10:02

Martina mislim da sve utjece manje vise periodicno.Recimo meni proljece uvijek uzburka hormone a znalo mi je i ciklus poremetiti.
    Znaci da tijelo osjeti promjene i kad nam se ne cini tako.

16. Svibanj 2019. 10:20

Ups nisam ispravila dane 😊
    II. ODBROJAVANJE
    PINA96 - 0 dana - 17.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 2 dana - 19.5.2019 ♡
    IVANA1810-2 ili 3 dana-19.ili 20.05.2019♡
    LADY_E - 5 dana - 22.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -7 dana - 24.5.2019 ♡
    TERA_ - 7 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 9 dana - 26.5.2019 ♡

vuky
    16. Svibanj 2019. 10:45

Mislim da sve utječe na nas, vremenske promjene, prehrana, kako se mi odnosimo prema sebi i najviše naša glava! 
    Prošli ciklus sam osjetila svaki dc promjene po ps-u, sad mi se čini da nema nikakvih promjena, ni u sluzi ni ništa, od jučer mi se na lh trakici počela vidjeti druga crtica jasno, sad moram uloviti PIK, sto se tiče drugoga, ne vidim ikakve pripreme za O! Bo...

LjubičicaX
    16. Svibanj 2019. 11:45

Martina1982

LjubičicaX

Lalaaa žao mi je! Idemo u nove borbe! Ako ti išta znači, pridružujem se, i meni je jutros vještica se ukazala 😭
    Ali prije toga na nekih sat vremena, pošto sam ovdje a i na drugim temama pročitala to za LH trakice, popiškim ja jednu jer sam čvrsto odlučila da ubuduće test piškim samo kad zakasni M. I gle čuda, trakica pozitivna, skoro pa pik, a nije prvi jutarnji urin 😀… Ostavim je da vam ju uslikam, i nakon nekih 20 min me naglo glava zabolila a to je najava da će svake minute vještica krenut i stvarno tako bilo, kroz nekih pola sata se ukazala 😭 Pošto je uranila dva dana, sad će ona opet brljavit do pravog datuma i onda će krenut kak treba.U tome svemu bacim trakicu u smeće, a muž već odnio smeće da baci.
    Hoću da kažem, da ne piškite džabe trakice, nikakav to pokazatelj nije, samo vas može zbunit. Čuvajte živce i kad dođe vrijeme, piškite hcg testove.

Oooioo zao mi je. Slazem se da da treba ipak cekati dan M a mozda cak i koji dan kaanjenja jer sve je to tako rano. A postedis se razocarenja bar za jedan put. Nista sad na nove pobjede. Lovimo skupa pikic pa plusic. 💋💋💋💋💋💋

Da, da ovaj mjesec smo zajedno u lovu 😊 Samo da ova moja vještica dođe kako treba, što prije dođe, prije će otić. Kad si ti imala strpljenja i svoju konačno ispratila, onda ću nekako i ja se strpit ovih dana. Hvala za svu pozitivu koju nam svima šalješ svaki dan ❤

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• ania
    16. Svibanj 2019. 11:49

vuky

Mislim da sve utječe na nas, vremenske promjene, prehrana, kako se mi odnosimo prema sebi i najviše naša glava!
    Prošli ciklus sam osjetila svaki dc promjene po ps-u, sad mi se čini da nema nikakvih promjena, ni u sluzi ni ništa, od jučer mi se na lh trakici počela vidjeti druga crtica jasno, sad moram uloviti PIK, sto se tiče drugoga, ne vidim ikakve pripreme za O! Bo…

Kod mene jucer pozitivna lh trakica, a sluzi nigdje. Cak mi se cini sa dok sam bila dosta mladja sam imala tu sluz kao bjelanjak, a sada nemam. Osjetim mozda tih dana da sam vlaznija, ali nema te rastezljive sluzi. Pokusala sam ovaj mj prije ovulacije piti ulje nocurka, ali sam se prestrasila da mi nije nesto poremetilo jer mi ovulacija nije bila bas u uobicajeno vrijeme. I opet sluzi nigdje...

LjubičicaX
    16. Svibanj 2019. 11:51

Cure koje koriste vrkutu i macu zajedno, znači počinje se piti nakon što M završi? Maca se pije do ovulacuje, e jel to do pika ili čim trakica počne tamnit? 😀 I koliko količinski pijete? Sa macom sam na vi, ali eto da i to ovaj ciklus pokušam, prije detaljnijih pretraga. 

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.