Ania ja bi rekla da je onaj jucer bio tamniji. Ovo danas vec nije pik.
Evo mali update i od mene, nakon dva dana opet bijeli gusti kremasti iscjedak, a danas su me i sise lagano počele bolit. Gledala sam prosli ciklus su me isto 3 dana prije M pocele bolit, a s obzirom da mi je O ovaj mjesec dosla 3 dana kasnije, vjerojatno ce i M tek za 3 dana. Grcevi povremeni i dalje...
Ako stignem danas do dm a kupit cu test i napravit ga sutra, cisto da ne razbijam glavu vise 🤦♀️ danas je 12dpo
Uuu Pina ti si izdrzalaodlicno dugo bez testa... Wow.... Navijamo da grudi budu simpton T a ne M.
url=https://lilypie.com]
Zene, od jutros grudi su mi splasnule skroz i postale bolne, sta je sad to :D (8dpo)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ania ja bi rekla da je onaj jucer bio tamniji. Ovo danas vec nije pik.
Evo mali update i od mene, nakon dva dana opet bijeli gusti kremasti iscjedak, a danas su me i sise lagano počele bolit. Gledala sam prosli ciklus su me isto 3 dana prije M pocele bolit, a s obzirom da mi je O ovaj mjesec dosla 3 dana kasnije, vjerojatno ce i M tek za 3 dana. Grcevi povremeni i dalje…
Ako stignem danas do dm a kupit cu test i napravit ga sutra, cisto da ne razbijam glavu vise 🤦♀️ danas je 12dpo
Pina obavezno javi ujutro i posalji nam sliku takodjer ako hoces,i ja cu za par dana testirat isto
Zene, od jutros grudi su mi splasnule skroz i postale bolne, sta je sad to :D (8dpo)
Tera koji dan ti je bila ovulacija?meni je ff izracunao po piku da je bilo 10.5 al to nije onda meni kao i tebi 8 dan O vec manje
Uuu puno ste pisale.
Cure što ste zacrvenile glavu gore, novi ciklus nova nada ❤️
Zvjezdicekinez 8dpo jedva golim okom vidljivo. TI si ono imala finu sluz i simptome O. Što te zbunjuje?
LH ne piškite kao test za T s tim se slažem jer nije pouzdano.
Vrijeme - ja sam meteoropat na mene vrijeme utječe jako, a ciklus mi je svako proljeće zbrkan, tako da mislim da jako utječe.
Ania ako imaš trakica dosta slobodno uradi jednu prije 17h pa ćeš vidjeti.
Maca i vrkuta = pijem ih u kapsulama, macu sam pila do 11dc (jer nisam znala kad će O pa uranila s prestankom) vrkutu ću piti do 23dc. Ali obično vrkuta ide cijeli ciklus a maca do ovulacije
Ma nist posebno,nisam svoja ovaj mj pa pricam i pitam gluposti
Evo ti mali tekst koji sam nasla za ove dane od ovula ije u kojima si ti
Uvjek su mi otecene i bolne i do tjedan prije m, a sad su samo bolne, tj bile otecene 2dana i splasnule...
Kbc St
Tera koji dan ti je bila ovulacija?meni je ff izracunao po piku da je bilo 10.5 al to nije onda meni kao i tebi 8 dan O vec manje
9.5 po trakici, sto znaci 7dpo... krivo sam izracunala neznam ni koji je datum :D
Kbc St
Evo ti mali tekst koji sam nasla za ove dane od ovula ije u kojima si tiZene, od jutros grudi su mi splasnule skroz i postale bolne, sta je sad to :D (8dpo)
Uvjek su mi otecene i bolne i do tjedan prije m, a sad su samo bolne, tj bile otecene 2dana i splasnule…
Moje su samo bolne ali isto nisu napuhane
Sortiraj odgovore
Najstariji