Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2019. 07:22

II. ODBROJAVANJE
    PINA96 - …dana - 17.5.2019 ♡
    SUNCICA5 - 1 dana - 19.5.2019 ♡
    IVANA1810-1 ili 2 dana-19.ili 20.05.2019♡
    LADY_E - 4 dana - 22.5.2019 ♡
    ZVJEZDICA 37 -6 dana - 24.5.2019 ♡
    TERA_ - 6 dana - 24.5.2019 ♡
    MALLLA - 8 dana - 26.5.2019 

17. Svibanj 2019. 07:23

Sunčica5

Prijavljujem — ko kucu.
    26dc vec je trebao pokazati bar nesto da jesam T.
    Sto je tu je, u nove pobjede. Cekam M i nadam se da ce mi trakice doci kroz par dana da krenem vatati pik
    Sretno ostalim curama koje su u ceki

E cuj al ne mora to znaciti tako. Znas da testovi znaju nekada pokazati -  a poslje +. 

Mallla
    17. Svibanj 2019. 07:26

Ajooojjj.. Pa dajte mora biti makar 1 +. Žao mi je sunčice ali ostani tako pozitivna!
    Tera, zvjezdice kako ste vi?
    Ja sam 5dpo i moja temp. Raste, ovih dana raste po malo ali konstantno. Moguće da je to vrkuta tako uredila. Vidjet ćemo na što će to izaći. Prema prošlim ciklusima mi uvijek 5dpo raste a onda oko 10dpo padne pa opet naraste do M. Vidjet ćemo! 

url=https://lilypie.com]

Sunčica5
    17. Svibanj 2019. 07:34

Malla znam da ne mora znaciti ali poucena dosadasnjim iskustvom cak i najjeftiniji test s ebaya mi je uvijek tocno pokazao kad je bila T a i kad nije. 
    Makar sjenicu koja bi ili jacala i bi dobila M pa bi bila biokemijska. 
    Cak nisam ni tuzna. Valjda sam s vremenom naucila prihvatiti i gurati dalje.

“Nebo strpljive voli.”

Sunčica5
    17. Svibanj 2019. 07:35

Mallla

Ajooojjj.. Pa dajte mora biti makar 1 +. Žao mi je sunčice ali ostani tako pozitivna!
    Tera, zvjezdice kako ste vi?
    Ja sam 5dpo i moja temp. Raste, ovih dana raste po malo ali konstantno. Moguće da je to vrkuta tako uredila. Vidjet ćemo na što će to izaći. Prema prošlim ciklusima mi uvijek 5dpo raste a onda oko 10dpo padne pa opet naraste do M. Vidjet ćemo!

Biti ce bar kod jedne od vas cura bas nekako vjerujem u to 😊 sretno svima do plusica 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    17. Svibanj 2019. 08:00

Jutro cure svima,ah ti minusi su se poceli slagati,bas ih nismo zeljne al sta ces😏😏
    Kod mene osobno je nekako pocelo kao razdolje pms a,sve klasicno a ako me pocne jace boliti onda cu vec dobrano biti sigurna da stize!
    Tako da nemam u planu test raditi,a temp.je cik cak ,jucer i danas jos drzi vislje.Uglavnom...nis posebno 😊

Sunčica5
    17. Svibanj 2019. 08:08

Zvjezdice menst.bolovi nisu znak samo da stize M.
    U obedvije trudnoce sam imala poprilicno jake bolove a bila sam T. 
    A grudi npr. nisu uopce boljele. 
    Tako da je pravilo da nema pravila 😉 

“Nebo strpljive voli.”

Mallla
    17. Svibanj 2019. 08:22

Sunčice i kod mene, klasični pms bez bolnih grudi a T zapravo, tako da se slažem nema pravila.
    Ma znam da pokaže test ako je a dan prije M. Suosjećam. 
    Ja sam isto nešto ne previše uzbuđena ovaj mj pa se nadam da ću u tom raspoloženju dočekati M. 

url=https://lilypie.com]

17. Svibanj 2019. 08:44

Jutro cure 💐
    Suncice zao mi je zbog - 😭 nek ti vjestica dode sto prije pa u nove pobjede 🤞
    Sad kad pričate tako o grudima.. mene danas uopce ne bole, niti su se ovaj mjesec uopce napuhale. Inace imam tanku 2cu pa mi je pms jedino kad malo napunim grudnjak 😂😂 ovaj mjesec ni to. Grcevi su i dalje tu, a od M ni traga.  Po jednoj ap je trebala doci jucer, a po jednoj danas.
    Nisam stigla u dm jucer po test, a necu ni danas.. pa cu ociro pricekat jos koji dan do M. A gledam prosla tri ciklusa sam napravila i po 3 testa cak prije kasnjenja 😂😂 dobra sam ovaj mjesec

vuky
    17. Svibanj 2019. 08:59

Pina96 nadam se da bude plusic ❤️ 
    Meni i dalje volja na nuli! Skoro nebi ni probavala da se opet ne razočaram :/
    Jutro cure, kako ste vi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.