Jucer sam pisnula onu trakicu koju sam vam stavila tu na forum. Mislila sam i danas jos jednu. Sta mislite, je prerano sada ili da cekam 17h?
Ania, ja sam jednom dva ciklusa pila kapsule ulja nocurka, jer kao dobar je za sluz. I nula bodova od toga, apsolutno nikakve promjene. Jedino sad nakon dva ciklusa vrkute prava skolska sluz
Uuu puno ste pisale.
Cure što ste zacrvenile glavu gore, novi ciklus nova nada ❤️
Zvjezdice kinez 8dpo jedva golim okom vidljivo. TI si ono imala finu sluz i simptome O. Što te zbunjuje?
LH ne piškite kao test za T s tim se slažem jer nije pouzdano.
Vrijeme - ja sam meteoropat na mene vrijeme utječe jako, a ciklus mi je svako proljeće zbrkan, tako da mislim da jako utječe.
Ania ako imaš trakica dosta slobodno uradi jednu prije 17h pa ćeš vidjeti.
Maca i vrkuta = pijem ih u kapsulama, macu sam pila do 11dc (jer nisam znala kad će O pa uranila s prestankom) vrkutu ću piti do 23dc. Ali obično vrkuta ide cijeli ciklus a maca do ovulacije
url=https://lilypie.com]
Jucer sam pisnula onu trakicu koju sam vam stavila tu na forum. Mislila sam i danas jos jednu. Sta mislite, je prerano sada ili da cekam 17h?
Ja lh trakice piskam oko13 h i popodne
Zvjezdica...ja sam jucer isto tako, ona koju sam vam slikala je oko 13 h, i onda sam ponovila navecer, bila je ista ili mozda mrvicuuu tamnija.
Meni se cinilo kao da je to to, danas cu pisnuti cisto da provjerim dali je jos uvijek tamna ili posvjetljuje...
Ania kod mene inače uvijek bude, sluz i sve to izraženo, sad mislim da psiha igra ulogu da nema ničega. Ne da mi se ni sex. A inače mi se uvijek da. Malo me živcira toliko misliti na sve to i pitati se kad i kako ostati trudna, a opet si ne mogu pomoći da ne mislim.... grrrrr .... rekla sam danas dragom da se psihički osjećam užasno. I Tak! Luda skroz!
Zene zao mi je sto je stigla vjestica, ali brzo to prode i onda u nove pobjede :)
Jutros nisam stigla mjerit temp. Grudi su postale bolne, dolazi m u stilu
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ania kod mene inače uvijek bude, sluz i sve to izraženo, sad mislim da psiha igra ulogu da nema ničega. Ne da mi se ni sex. A inače mi se uvijek da. Malo me živcira toliko misliti na sve to i pitati se kad i kako ostati trudna, a opet si ne mogu pomoći da ne mislim…. grrrrr …. rekla sam danas dragom da se psihički osjećam užasno. I Tak! Luda skroz!
Ja sam upravo zbog toga, sto nemam ni zelju za seksom, ni nista sto inace osjecam kad je uvulaciju u tijeku, pomislila da mi je mozda ovo ciklus bez ovulacije, pa sam sa trakicama pokusala. I kako mi trakice nisu pokazivale ovulaciju, pomislila sam da mozda je stvarno anovulatorni, ali jucer mi je potamnila trakica, par dana kasni ovulacija, ali ja i dalje nisam imala niti imam neke simptome, cak ni onu probadajucu bol u jajniku koju uvijek osjetim. Zanima me dali je moguce da trakica bude pozitivna a da nema ovulacija?!
Psiha je cudoooo.
Ali kako protiv nje?!
Sortiraj odgovore
Najstariji