Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Siječanj 2020. 20:44

Ja trebala jucer dobiti,najkasnije danas..i dalje nista 🤣

Sto se tice lutealne faze...svakome bude razlicite,sve ovisi o duzini ciklusa i kada pada ovulacija,ali u principu je najbolje i idealno 14-ti dan od ovulacije....znsci ne pika kad uhvatite,nego najkasnije 2 dana od pika plus tih 14 dana iliti najkasnije 16 dana otkada uhvatite pik ako je tako lakse 😃

MarinaStam
    16. Siječanj 2020. 20:46

Ja ne racunam 6. dan kao Ovulacija +5 nego kao Ovulacija +6 jer dan ovulacije ne racunam nikako, mislim zato sto i jeste dpo dani POSLE ovulacije

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 20:47

crnerupe

Sto se tice lutealne faze…svakome bude razlicite,sve ovisi o duzini ciklusa i kada pada ovulacija,ali u principu je najbolje i idealno 14-ti dan od ovulacije….znsci ne pika kad uhvatite,nego najkasnije 2 dana od pika plus tih 14 dana iliti najkasnije 16 dana otkada uhvatite pik ako je tako lakse 😃

Ajmeeeee dobar znak!!!  Imas li kakve simptome?  Kad mislis raditi test

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

MarinaStam
    16. Siječanj 2020. 20:48

crnerupe

Sto se tice lutealne faze…svakome bude razlicite,sve ovisi o duzini ciklusa i kada pada ovulacija,ali u principu je najbolje i idealno 14-ti dan od ovulacije….znsci ne pika kad uhvatite,nego najkasnije 2 dana od pika plus tih 14 dana iliti najkasnije 16 dana otkada uhvatite pik ako je tako lakse 😃

Nadam se da nece ni doci 🥰
    Jesi testirala?

Kcerkica 2015 ♥️

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 20:49

MarinaStam

Ja ne racunam 6. dan kao Ovulacija +5 nego kao Ovulacija +6 jer dan ovulacije ne racunam nikako, mislim zato sto i jeste dpo dani POSLE ovulacije

Kuzim sta hoces reci. :D uglavnom ja jos ne znam kad cu raditi test najranije, a ti svakako javljaj ako budes prije i punoo srece zelim da nam slikaš +++++ :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

16. Siječanj 2020. 20:50

LeLa2807

crnerupe

Ajmeeeee dobar znak!!! Imas li kakve simptome? Kad mislis raditi test

A radila sam ja 9DPO, pa 10 i 11 isto i bile su sjene,sinoc opet,i tako...ma otpisala sam to,sve te crtice sam pripisala nekoj cisti prije nego trudnoci..ali sam imala u samom startu osjecaj da je to trudnoca prije nego sam ugledala prvu crticu..ako sam dobro polovila,ti imas 27 godina uskoro? Ovaj broj kraj nicka je datum rodenja ili? 😃🙈

Anchyy
    16. Siječanj 2020. 20:51

MalaD

točkicaa

MalaD hahaha ja nista ne kuzim ili je pik pa ce sad ovulacija ili je bila ovulacija jako rano pa si tudna, mislim ja vidim na ovim za trudnocu jako svijetle crtice 😳🤔
    Ne znam sta bi ti rekla, lako je moguce i da su trudna😍
    Ja bi na tvom mjestu osla vadit betu. Evo ne znam, ja ti iskreno zelim da si trudna!

Sta ne da se vide?! Na stiku mi se odmah nazirala.. Stvarno ne kuzim.. Sad ne stignem.. Niti ne znam gdje ima za vaditi bete u Varazdinu.. A i zlo mi je nekako.. Sad neznam je li to od treme ili je li sam stvarno trudna.. Pricekat cu jos koji dan pa vidjet..

Ja sam iz Vz, Živa ti vadi betu ili Nikola

MarinaStam
    16. Siječanj 2020. 20:54

Lela i ti isto javljaj i nadam se pozitivnom ishodu i kod tebe 😍

Crnerupe zar moze cista da daje hcg hormon  ?
    Ja mislim da si ti trudna 🥰

Kcerkica 2015 ♥️

MarinaStam
    16. Siječanj 2020. 20:55

Ubacila sam smajli pa izbacilo link oprosti 

Kcerkica 2015 ♥️

• Ninuska
    16. Siječanj 2020. 20:55

Ja bih u nedjelju trebala dobiti, ali nemam nikakvih simptoma, ni grudi me ne bole, vise su osjetljive na dodir. Malo cesce piskim, jak iscjedak, i zivci koma. Danas sam se sama sa sobom posvadala i isplakala. I da potpuno o sudstvo volje za sexom. Ima li koja sa slinim simptomima? 👋👋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.