Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arwen87
    16. Siječanj 2020. 14:53

ana.b.

Arwen87 u potpunosti se slažem s tobom…i sve se postigne razgovorom…Mislim za mene je normalno da u braku skupa razgovaramo i sve dijelimo naše tuge i radosti, da jedno drugo tjesimo i volimo.

Pa to i ja kazem,u dvoje je sve lakse i bolje...ovako kad zna sve i upucen je u cijelu situaciju,toliko puta me je do sad smirio,odvratio mi misli i zaokupio me necim drugim kako ne bi razbijala glavu i samo kukala jer je prosao jos jedan ciklus uzalud!
    Razumijem cure koje kazu da zele postediti svoje muzeve,ali mislim da je to dvosjekli mac!
    Ovdje zena prolazi sve i svasta,od uzimanja lijekova,pretraga,bockanja,posjecivanja doktora i sta ja znam jos cega,i kako da muskarac to sve dozivi i priblizno ozbiljno kao ona ako zna samo djelic slagalice? Ili ne zna nista uopce?
    Kako da shvati da je bolje popisati 100 lh trakica nego si davati klomifene!?
    Kako da zna da je lakse popiti 5 razlicitih vitamina nego primiti jednu hormonsku injekciju koja izaziva nuspojave danima poslije?
    Kako da zna koliko se njegova zena mozda osjeca manje zenom zato sto mu ne moze pruziti ono sto bi nam svima trebalo biti normalno i prirodno i koliko se tuge,bola i tjeskobe nakuplja u njoj zato sto se boji da se to mozda nikad i nece ostvariti?
    Kako da shvati i zna koliko boli i rastuzuje svaki negativan test,ako ga njegova zena napravi poskrivecki,isplace dusu jer opet nije uspjelo a onda izadje pred njega sa osmijehom na licu da ga postedi?!
    Zato po meni tu nema postede,zajedno ste u ovome,zajedno zelite stvoriti novi zivot,i tko ce vam biti najveca podrska i rame za plakanje ako ne vi jedno drugome❤️

• justagirl2201
    16. Siječanj 2020. 15:01

Cure vidite li vi ista tu? 
    https://ibb.co/RNHCctz

• anaid
    16. Siječanj 2020. 15:06

justagirl2201

Pa mozda nesto na mjestu gdje bi trebalo biti...kak ti je temperatura? Imas kakve simptome?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 15:06

justagirl2201

Ja na prvu vidim, a onda što duže gledam vidim više crta, jer je svijetlo pa mi se preslikava u očima valjda haha. 
    Vidim da je rađeno 7DPO zašto radite tako rano, jel ijednoj pokazao pozitivno tako rano? nisam baš upućena :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    16. Siječanj 2020. 15:22

Temp ne mjerim pa nemam prema cemu ravnat...iscjedak, sise...sve klasika pms...sve moze bit i ne mora 😊😂
    Lela mi smo ti ovdje lovci na sjene i jako se rano krecemo testirat...nema smisla znam 😂😂

16. Siječanj 2020. 15:25

Ja nazalost ne vidim nista😂
    Al zaista je rano😂

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 15:30

justagirl2201

Temp ne mjerim pa nemam prema cemu ravnat…iscjedak, sise…sve klasika pms…sve moze bit i ne mora 😊😂
    Lela mi smo ti ovdje lovci na sjene i jako se rano krecemo testirat…nema smisla znam 😂😂

Ma uopće ne sudim, gledam koliko rano mogu i ja HAHAHAHAHAHA

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    16. Siječanj 2020. 15:43

Waren87 bas 👍🏻 
    To i jest brak da smo u svemu zajedno i u dobrom i u lošem 😊😊
    Justagirl2201 Ja ne vidim još ništa...ali rano je, ima još nade 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    16. Siječanj 2020. 15:43

Pridruži nam se u lovu na sjene hehehehhe...koji ti dpo?

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 15:46

justagirl2201

Pridruži nam se u lovu na sjene hehehehhe…koji ti dpo?

Moj je stvaaarno još uvijek malen, ne bih trebala dobiti 27., ovul bila sad u ponedjeljka hahaha, mogla bi sjene loviti od nedjelje/ponedjeljka recimo xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.