Jutro, ima koji +
Kodak meme 28dc I jos name O…I sam sva umorna nikakva nemam snage uopće a na poslu 😖
Nisi jos imala ovulacija? Koliko ti taju ciklus i?
Kasni mi 14 dana, lh pozitivne 18 i 26 dc 🤔.. Jucer bila na ultrazvuku folikul 19 mm.. Trebao bi prsnuti svaki čas 🤣Ali sluznica 6mm.. Slijedi čekanje.. Ima koja slicna iskustva?
Mala
Jutro curke! Kod mene nista, opet negativan test 10dpo.
Eto ne polazem neke velike nade vise.
Sise me rasturaju od bolova, bas jako!
Eto da nisam radila test i vidila da je negativan pomislila bih da sam trudna, al eto ocito nisam jer sam 8dpo imala neki svijetlosmeđi iscjedak pa ako je to bila impl, test bi vec bio pozitivan. ☹️
Kako ste ostale?! ♥️
Bok točkice, ništa još nije definirano tako da samo pozitivno :) mene leđa rasturaju i dalje, dakle od O koja je bila sa nedjelje na ponedjeljak ne prestaju (donji dio leđa). Mada ne mora to ništa značiti jer mi se i prije znalo dešavat da me boli, ne znam koliko dugo jer prije nisam pratila..
Iscjedak se neki danas pojavio, ali niš spektakularno da bih rekla da je neki znak. Grudi ne bole, ima ciklusa kad me bole, ali više kad ne tako da se po grudima ne mogu ravnat jer mi se znaju napuhat na broj veći. Loše spavam od ponedjeljka, stalno se budim vrtim, sanjala neki dan za jednu poznanicu da je trudna pa idući dan da sam ja (radila test i da je pozitivan), ali to je podsvijest i ono što bih htjela. Ne bi trebala dobiti 27/28 pa ću test mooožda raditi tamo 25/26, ali vidjeti ću.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela, sve to mogu i ne moraju biti simptomi T. A ja se nadam i drzim fige da jesu! 🤞🏻
Ja se sjecam prosli ciklus kako sam ja bila uvjerena da sam trudna, znaci svi moguci simptomi T. Imala neki svijetlosmeđi iscjedak, temp skocila skoro duplo nego inace, sise rasturale, iscjedak obilni. Da na kraju svi testici negativni i menga dosla u dan.
Tako da ja mislim da kad ne budem imala ama bas nikakvih neobicnih simptoma da cu bas tada biti trudna 😂
Ja sam stvarno uvijek jako pozitivna i uvijek se nadam sve dok ne procurim i kad procurim postoji nada da sam ipak trudna međutim treba nekad biti i realan. Iako znam da je sve moguce! 😊
Naravno, slažem se. Meni je fascinantno i predivno kad neke žene prije testa napišu ili kasnije kao da su znale da su trudne da su jednostavno osjećale, dakle ja to ne osjećam :D hahahaha
Jel radite na prvoj trudnoći ili?
Meni bi bila prva kad se ostvari.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni danas 6 dpo. Nikakvog osjecaja, nikakvih simptoma. Kod mene bas bas nista. Planirala sam raditi od utorka 10 dpo testice ali ako ovako nastavi mislim da nece imat smisla
Ja vjerujem da neke to mogu osjetiti, ne znam kakav je to osjecaj al nadam se da cu uskoro i ja to osjetiti.
Iako i ja sad imam snazan osjecaj da sam trudna pa mi test pokazuje suprotno 😂
Da meni ce to biti prva trudnoća, sad je 10 ciklus kako se trudimo. A vi?
Hm, teško mi je reći koji je pokušaj jer mi ne živimo skupa preko tjedna - ja radim u drugom gradu i tako moramo biti do 6/7 mj., pa je išta potrefit teško. Krenuli smo nešto u 9/10 mj bez praćenja ičeg (!) tad je bila nula. u 12 mj sam išla vaditi umnjake na kirurgiju, dobila dve kure antibiotika hrpa brufena i u 12 smo baš potrefili plodne dane jer sma ja bila na bolovanju doma sa njim (nisam radila u drugom gradu), ali valjda od stresa za organizam jer sam tad i temp dobila ništa. Ovaj mj smo imali šanse jer su nam se prošli vikend potrefili plodni dani, a O ned na pon što bi rekla prema bolovima (ne koristim trakice - jer koji je smisao samo da se zbediram da je O u srijedu kad mi nismo skupa npr.) i sad čekam, po kalendaru više nemamo baš nekih šansi do 5 mj. ovisi i o ovom ciklusu ako dobijem nedaj Bože pa kad dobijem, kako će se plodni dani posložiti jer ja ne dobijem u dan, ali zna oscilirat +/- 2,3 dana... tako da, brine me sve to skupa, ali tako je kako je trenutno....
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni danas 6 dpo. Nikakvog osjecaja, nikakvih simptoma. Kod mene bas bas nista. Planirala sam raditi od utorka 10 dpo testice ali ako ovako nastavi mislim da nece imat smisla
Ali to nije loš znak....svakako javljaj dalje <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja sam bila jedna od onih koja sam ZNALA da je to to...
Opce neznam opisat, ali jednostavno sam se par dana nakon ovulacije osjecala cudno, trudno... ubrzo krenuli simptomi tipa pribadanja koja inace nemam i onda sam jedan dan dok sam vozila s posla bas osjecala par sekundi jako pribadanje i znala sam da je to to...
Poslije nikad taj osjecaj i evo jos cekam...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja sam bila jedna od onih koja sam ZNALA da je to to…
Opce neznam opisat, ali jednostavno sam se par dana nakon ovulacije osjecala cudno, trudno… ubrzo krenuli simptomi tipa pribadanja koja inace nemam i onda sam jedan dan dok sam vozila s posla bas osjecala par sekundi jako pribadanje i znala sam da je to to…
Poslije nikad taj osjecaj i evo jos cekam…
kad čitam, zvuči mi to predivno kad žene jednostavno znaju i osjećaju. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela, a to je bas zeznuto sto zivite odvojeno pa ni ne mozete tempirati odnose, al zato ja vjerujem ako ovaj mjesec nisi ostala trudna a ja mislim da jesi, onda ces sigurno odmah prvi mjesec cim krenete opet zivit zajedno! 😘🤞🏻
Mi tempiramo odnose mozda ne bas 10mjeseci al 6mjeseci sigurno, osjetim ovulaciju, koristim lh trakice i mjerim temp zadnjih par mjeseci pa znam kad mi je O i svaku smo “pokrili” i prije i na dan O, pa evo nista. I to me ubija, sto znam da nismo nista prepustili slucaju, potrudili se i da se na kraju nista ne ulovi?! 🙄 Al dobro poslozila sam si u glavi da ocito ima nesto vise u tome.
Vjeruj mi da me to baš opterećuje, imam ovdje super posao u struci (stresan -ali koji nije), on u našem gradu ima u državnoj firmi i onda sam ustvari razvučena na dvije strane - dat otkaz da budemo stalno skupa ili gurat još ovako, ali dala sam si rok do ljeta i ako niš ne uspije vratit ću se doma jer ne želim gubit vrijeme i da mi godine prolaze. Mi smo imali odnose petak, subotu i nedjelju popodne i taj zadnji koji bi davao najviše sanse ja sam odmah ustala i išla na vc, a tek kasnije čitala da to uopće nije dobro, da bi bar pola h trebalo ležati. tako da ne znam točno u kojem je trenu krenula O i stvarno se nadam da se nešto zadržalo doplivalo i zalijepilo...kažem ti uopće nemam osjećaj da sam trudna, a još je rano za osjećaj da ću dobiti naravno.
baš bi to htjela....
6 mj vam nije ništa znam da ne zvuči utješno i svi (naravno prva ja) želimo odmah, ali realno 6 mj nije zabrinjavajuće.
Mada sve oko mene cure/žene su ostale odmah trudne (barem tako kažu), a vrhunac mi je jedna sestrična ostala pod kontracepcijom koju je redovno pila u 40oj godini, druga od predejakulata u 38 - obje tad nisu planirale trudnoću imale su već djece. ne vjerujem da bi lagale jer nemaju ništa od toga.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji