Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    16. Siječanj 2020. 16:06

Arwen* hahaha malo sam pobrkala slova 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Slee
    16. Siječanj 2020. 16:29

Vidim padaju lovovi na sjene! Jedva cekam da mi se neka od vas pridruzi!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 16:35

Slee

Vidim padaju lovovi na sjene! Jedva cekam da mi se neka od vas pridruzi!

Znam da si negdje pisala rane simptome iza začeća pa ako mi možeš pomoći u kojoj grupi (ako se sjećaš) da usporedim hahahha :D hvala ti. Kako si?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Slee
    16. Siječanj 2020. 17:05

Tu sam u ovoj grupi sve napisala, prevrti par stranica iza.
    Psihicki sam sretna i uzbudjena, fizicki koma. Boli grlo, uho, temperatura. Pao imunitet. Sutra vadjenje druge bete, drzite fige

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 17:06

Slee

Tu sam u ovoj grupi sve napisala, prevrti par stranica iza.
    Psihicki sam sretna i uzbudjena, fizicki koma. Boli grlo, uho, temperatura. Pao imunitet. Sutra vadjenje druge bete, drzite fige

Oki, potražim hvala ti. :)
    Javljaj sutra, bit će sve super <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    16. Siječanj 2020. 17:22

MM kupio selen i cink i sad me pita kak da to pije.
    Jel od svakog po 1 tabletu ?
    Mada malo sufram pise selen 200 mg a cink 60.. to su onda 2 tablete od svakog? Nisam pametna, da ga ne otrujem jos 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

sanja0508
    16. Siječanj 2020. 17:34

Martina1982

Ma sve stoji sta ste napisale. I hvala vam na podrsci. ❤Ponekad ja mislim da sam zabrijala. I u ovom slucaju je konkretno tako ispalo zato sto sam si dala truda i dala sam svu sebe u to maksimalno jer znam da voli djecu i gdje god dodemo djeca dipaju po njemu i on im svasta da da rade i djeca ga obozavaju. Bilo je slucajeva di je neke tude bebice uspavo na rukama i drzo ih tako satima bez da ide zapalit cigaru samo nek djete spava da se ne probudi. I kao covjek je prekrasan i divan. Osjecajan kad treba i grub kad treba. Zna se ponasat. Postuje i cijeni mi. Drzi do mene i ne da nikom na mene. I znam da me voli. I znam da mu jr u dubini duse tesko vise cak zbog mene nego zbog sebe jer uvijek stavlja druge ispred sebe. A njemu kako bude. Ne znam. Razgovaramo o svemu i zna on sve. Gledali smo mi na youtubu postupke i upucen je on u sve. Eto jedino ne zna za trakice al aj ok nije to strasno. I jucer je reko ja znam da ti zelis to odmah i sad i zbog godina. Al eto. Mozda ja pretjerujem. Mozda bi se stvarno trebala maknuti od svega i foruma i trakica i bazalne. Jer htjela ja to priznat ili ne ali prva nam se trudnoca ostvarila kad sam rekla ma nek ide sve dovraga i dijete i sve…drugi mjesec ostala sam trudna. Ali….kako doc do tog trenutka? Mislim da nikako. Mislim da se on mora jednostavno desiti sam od sebe.

Znas koji je moj zakljucak svega. Mislim da on tebe previse voli i da ima neki strah da ces biti previse tuzna ako ne uspijete ovaj ciklus. I onda musko kao musko, nece pricati o tome vec ce on u svojoj glavi bolje se povuci u sebe i ne moci doci do kraja nego da ti budes tuzna ako sve ne ispadne kako zelis. Jos pogotvo zadnjih dana nisi optimisticna kao uvijek, pa ako to primjetimo mi koje te znamo preko poruka, zamisli kako je njemu koji tebe gleda svaki dan, a ti si mu vjerovatno najdraza osoba na svijetu. 
    Radim kod kuce isti stvar. Smijem se, placem, pricam i sanjam o bebi. I vidim da se MM tesko nosi s tim. Ne zato sto bebice jos nema, vec zato sto ja imam osjecaj da mi je stao svijet.
    Zato ajmo se dogovoriti....pokusati cemo promjeniti plocu i vratiti nasu vedrinu 😍
    (Eto to je moj zakljucak iz svega tvog napisanog i mog osobno dozivljenog)  😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

16. Siječanj 2020. 17:39

Meni na boci pise od cinka jedna tableta dnevno
    Kako ti pise tako nek uzme👍

• anaid
    16. Siječanj 2020. 17:43

Marinalin

Meni na boci pise od cinka jedna tableta dnevno
    Kako ti pise tako nek uzme👍

Solgarove .? 
    Onda budem mu tak rekla, ja bi odma to poduplala 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    16. Siječanj 2020. 17:48

I kod mene na bočici od cinka piše jedna dnevno tak da i ja mislim da bi trebalo onak kako piše 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.