Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Siječanj 2020. 12:21

Odem na wc jer osjecam dolje kao da curi i dodem,kad ono...bijeli iscjedak..kako je bilo grceva jutros tak su nestali i vise nijedan nisam osjetila..kasni i kasni i kasni...🤣🤣🤣

17. Siječanj 2020. 12:23

Tajchy00

Kasni mi 14 dana, lh pozitivne 18 i 26 dc 🤔.. Jucer bila na ultrazvuku folikul 19 mm.. Trebao bi prsnuti svaki čas 🤣Ali sluznica 6mm.. Slijedi čekanje.. Ima koja slicna iskustva?

Imala si dvije O ovaj mjesec,to ti je super,meni je isto trakica pokazivala kao 2 pika odnosno dvije ovulacije,aliii...s drugim pikom sam napravila test na T i pokazala se slaba crtica,i vidala je par dana i sad se igra skrivaca zadnjih par dana,doduse evo ja vise nisam ni radila test zadnja dva dana tako da ono 😂😂😂 kako bude bit ce 😛

Nova19
    17. Siječanj 2020. 12:31

Moji simptomi 12dpo, cice me rasturile u jednom trenutku u noći... to još nisam osjećala do sada 🤞🏻
    Žgaravica, veliki apetit, iscjedak, probadanja.. sve je tu a to sam već imala prije M, ali ona krvava žilica na 7dpo i cice mi daju nadu da se nešto dešava... danas kupujem test i pismom za 3 dana ukoliko ne dođe 🤞🏻
    Kako je curama koje uskoro očekuju?? Ili piškaju?? 😊

Nova19
    17. Siječanj 2020. 12:31

*piskim 

17. Siječanj 2020. 12:43

Lilo23

crnerupe

Odem na wc jer osjecam dolje kao da curi i dodem,kad ono…bijeli iscjedak..kako je bilo grceva jutros tak su nestali i vise nijedan nisam osjetila..kasni i kasni i kasni…🤣🤣🤣

Jesi radila test danas?

Nisam nista radila,nekako sam se prestala nadati da se nesto dogada,ali sam zato nakon cetiri dana uspjela dobiti sestru svog ginekologa da mi pusti ketonal za bolove ako dode i narucila sam se za pregled da vidim jel sve okej s jajnicima i jel borbeno polje cisto da ne bi bilo nekih iznenadenja,ciste ili miomi ili nedaj boze nesto gore...jer zadnji put kada je kasnila je bila biokemijska,a sada ne znam...nakon 5 pozitivnih i jednog negativnog bas sumnjam da je T 🤣

• Ninuska
    17. Siječanj 2020. 13:00

crnerupe

Odem na wc jer osjecam dolje kao da curi i dodem,kad ono…bijeli iscjedak..kako je bilo grceva jutros tak su nestali i vise nijedan nisam osjetila..kasni i kasni i kasni…🤣🤣🤣

Koliko🤞

• Ninuska
    17. Siječanj 2020. 13:03

Je li moguce da mi je ovaj mjesec kasnije ovulacija, tj. 30 dan ciklusa? Jer bas imam obilan prozirna iscjedak, a trebam dobiti u nedjelju? 

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 13:09

Lilo23

Mene danas ziga lijevi jajnik od jutra nadam se da se nesto kuha 😄

Jooj to je odlična vijest <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 13:10

crnerupe

Lilo23

crnerupe

Jesi radila test danas?

Nisam nista radila,nekako sam se prestala nadati da se nesto dogada,ali sam zato nakon cetiri dana uspjela dobiti sestru svog ginekologa da mi pusti ketonal za bolove ako dode i narucila sam se za pregled da vidim jel sve okej s jajnicima i jel borbeno polje cisto da ne bi bilo nekih iznenadenja,ciste ili miomi ili nedaj boze nesto gore…jer zadnji put kada je kasnila je bila biokemijska,a sada ne znam…nakon 5 pozitivnih i jednog negativnog bas sumnjam da je T 🤣

Ajme napravi i javi, želim ti svu sreću da bude +++++++ <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    17. Siječanj 2020. 13:11

Nova19

Moji simptomi 12dpo, cice me rasturile u jednom trenutku u noći… to još nisam osjećala do sada 🤞🏻
    Žgaravica, veliki apetit, iscjedak, probadanja.. sve je tu a to sam već imala prije M, ali ona krvava žilica na 7dpo i cice mi daju nadu da se nešto dešava… danas kupujem test i pismom za 3 dana ukoliko ne dođe 🤞🏻
    Kako je curama koje uskoro očekuju?? Ili piškaju?? 😊

Zvuči jako dobro!!! ja imam još 10 dana do ne očekivane pa za sada ništa...leđa i dalje bole, neki neznatni grčići dolje, ali ništa alarmantno, grudi ništa, iscjedak ništa posebno..

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.