Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 10:47

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Ja imam 26 (uskoro 27 - ali ne dodajem dok ne navršim :D), on 32. Ja sam inače hipohondar i meni je na ginekološkom bilo sve ok, papa uredna i onda mi jedna dr. usputno kaže kao pa ako je papa uredna ne znači da nemam bubam klamidiju ureoplazmu itd, a ja ono wtf? zašto me niste testirali jer čitam da su sve te bakterije i virusni jako opasni u ranoj trudnoći. Ugl, ne očekujem M 27/28, ako dobijem idem PRVO na sva bakteriološka testiranja i briseve za HPV, mokraću i krv za sva ta *ranja i onda ću se bacit na posao dalje.

Ja moram krajem 2 mj kod ginekologice tako mi je rekla da dodem pa cemo vidjet sta dalje i kako ce ona odluciti jer mi je stvarno dobra ginekologica na sva pitanja lijepo odgovori i bas je super objasni mi sve sta me zanima tako da ja njoj dosta vjerujem

To je najvažnije da si zadovoljna. Ja nisam baš zadovoljna pa ću morati tražiti dalje. Ako sam dobro povezala ti isto ne trebaš dobiti 27? O ti je bila u ponedjeljak? Imaš li kakve simptome?

U utorak je bila ovulacija. I da isto bi 27 po aplikaciji trebala dobit a vecinom je aplikacija uvijek tocno pokazala mozda dan kasnije al vecinom mi dode kak pise u aplikaciji. Nemam jos nista jucer sam povratila jednom ne znam zasto al mislim da nema veze sa simptomima mozda neka viroza 🤷‍♀️
    Uglavnom test mislim radit tek kad mi zakasni ako uspijem izdrzat da ne radim ranije haha

Ja mislim da je meni bila pon jer me tad probadao jajnik, nisam radila trakice pa su to sve moja nagađanja, ali sam nekako poprilično sigurna. Kad mi desni jajnik ovulira to osjetim, a kad lijevi to nikad. Mene i dalje donji dio leđa kolje, rekla sam mu da mijenjamo pozu sad za vikend da se oporavim malo hahaha, a vraćamo se ako nedaj bože dođe M opet na ovu staru jer je navodno najbolja za raditi bebu iako ju i ja obožavam. Dakle leđa k o m a hahaha, osjetim da nešto iz mene curka, ali ništa dramatično tu i tamo neki grčić u lijevom pa desnom, ali to jer baš osluškujem, a da nisam fokusirana ne bi ni zamijetila haha. Cicke iste….Ja razmišljam 26 u nedjelju napraviti mada slažem se da je pametnije sačekati da  ne dođe.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Arwen87
    16. Siječanj 2020. 10:53

Dakle,ako se vasi muzevi ponasaju kao derista,onda ih tako i tretirajte!
    Nadjite im par teskih slucajeva i iskustava da procitaju,mozda im to otvori oci i mozda im bude jasno sta sve zena i njeno tijelo mora proci ,cemu sve treba biti podvrgnuto da bi se doslo do neceg za sto oni misle da je macji kasalj!
    Recite im da pisanje na trakice,tempiranje odnosa,kupovanje lijekova i vitamina,stres i briga zbog svega toga nije neki vas hir,nego da radite sve sto mozete kako bi na kraju rodili njegovo/vase dijete,jer sam sigurna da ni jedna od nas ne bi razbijala glavu temperaturom,trakicama,testovima,ciklom,ananasom,endometrijem,implantacijom i slicnim stvarima da nismo u istoj kasi i da bi si bez problema mogle naci i neke ugodnije stvari kojima cemo se zaokupiti!
    Mislim da je veci  problem ako ih se iskljuci iz svega toga i ako ih se pusti da sto manje znaju,jer na kraju dodje do ovoga da oni smatraju kako ima vremena i kako se samo treba opustiti a pri tom nemaju pojma da njihove zene ujutro cim progledaju mjere temperaturu,gutaju saku vitamina, natakaju se odvratnim sokom od cikle,jedu tone ananasa,budu zedne pola dana da bi popisale trakicu  da bi im ona dala valjan rezultat i slicno....
    Sad sam i ja razvukla sa pricom,oprostite mi,ali evo,bas me naljuti kad tako procitam neka vasa iskustva o tome sta prozivljavate  i kako nemate podrsku kad vam najvise treba!
    Ocito neki muski smatraju da je lakse zeni prolaziti pakao i trpati organizam kemijom i hormonima nego da se i oni malo potrude i ukljuce u sve!

16. Siječanj 2020. 11:06

Ma sve stoji sta ste napisale. I hvala vam na podrsci. ❤Ponekad ja mislim da sam zabrijala. I u ovom slucaju je konkretno tako ispalo zato sto sam si dala truda i dala sam svu sebe u to maksimalno jer znam da voli djecu i gdje god dodemo djeca dipaju po njemu i on im svasta da da rade i djeca ga obozavaju. Bilo je slucajeva di je neke tude bebice uspavo na rukama i drzo ih tako satima bez da ide zapalit cigaru samo nek djete spava da se ne probudi. I kao covjek je prekrasan i divan. Osjecajan kad treba i grub kad treba. Zna se ponasat. Postuje i cijeni mi. Drzi do mene i ne da nikom na mene. I znam da me voli. I znam da mu jr u dubini duse tesko vise cak zbog mene nego zbog sebe jer uvijek stavlja druge ispred sebe. A njemu kako bude. Ne znam. Razgovaramo o svemu i zna on sve. Gledali smo mi na youtubu postupke i upucen je on u sve. Eto jedino ne zna za trakice al aj ok nije to strasno. I jucer je reko ja znam da ti zelis to odmah i sad i zbog godina. Al eto. Mozda ja pretjerujem. Mozda bi se stvarno trebala maknuti od svega i foruma i trakica i bazalne. Jer htjela ja to priznat ili ne ali prva nam se trudnoca ostvarila kad sam rekla ma nek ide sve dovraga i dijete i sve...drugi mjesec ostala sam trudna. Ali....kako doc do tog trenutka? Mislim da nikako. Mislim da se on mora jednostavno desiti sam od sebe.

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 11:08

Isto tako je i meni, stvarno mislim da sam sretnica što imam njega. On mene svaki dan pita jesi popila folnu, kad sam krenula sa vrkutom - raspitivao se za što je to. Pošto sam operirala dojku prije dvije godine dva puta (dobroćudno) onda je sam istraživao kako je trudnoća dobra za hormone jer se luči progesteron, a ja imam višak estrogena. Sad u 12 mj kad sam dobila bilo mi je baš teško on me samo zagrlio i rekao - nema veze bit će idući mjesec. Zna da sam na forumu da čitam i pišem jer mi je tako lakše. Sam mi je rekao ako uskoro ne uspijemo da bi išao raditi spermiogram jer nikad se ne zna, mada ja kao tipično žensko sam imala rekaciju ma ne nije u tebi problem. 

Nama je temeljna boljka što ne možemo svaki dan bit skupa još 6 mj pa potrefit sve to skupa je puno teže - ali vjerujemo da će se stvari poklopiti. Ja u svakom slučaju iza ovog ciklusa planiram ići na "primarnu" detaljnu obradu u smislu ponovno vaditi hormone, sve moguće briseve i pretrage urina i krvi uz naravno papa test i utz, nadam se da će sve biti u redu pa onda se bacit na posao do ljeta, na ljeto će biti lakše tad ćemo svaki dan biti skupa - naravno nije ni to garancija čitajući tuđa iskustva, ali opet. Ja imam uskoro 27 tako da si dajem ovu cijelu godinu vremena, a onda nedaj Bože dalje razmišljati.

On je prije bio u fazi želim dijete od mene, ali je čekao naravno da ja budem spremna.

Sve više  razmišljam kako je fascinantno da iz faze "nedaj Bože da sam trudna" se prebacim u fazu da mi je to fokus i jedina želja....čudan je život :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 11:10

Lilo23

Ja sam u utorak bas osjetila ovulaciju lijevi jajnik me probado cijeli dan. Al mene nikad grudi nisu boljele poslje ovulacije ili prije menge ne znam zasto mislim jedva da ih ima pa mozda zato ni ne bole haha. Ja bi cekala jer mi se ne da bit razocarana i onda se svejedno nadam dok menga ne dode potrosim bar tri testa ne bi li vidla kakvu sjenu al nikad nista i onda kad dode menga onda sam sva nikakva 2 3 dana zbog toga tako da bi ja rado da cekam da zakasni bar 2 dana i da onda napravim test i vidim plusic 😁 al kad vidiž ove sve sjene od cura i pluseve od nekih najradije bi odma danas napravila test haha

hahaha, takva sam i ja, najradije bi za vikend napravila.

Jedino mi je smiješno jer sam preksinoć sanjala da je jedna cura koju znam trudna, a sinoć da ja radim test i da je pozitivan i onda sam se probudila sva puna adrenalina i nisam mogla spavat ahahahahhaa. šta ti je podsvijest :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    16. Siječanj 2020. 11:14

Martina1982

Ma sve stoji sta ste napisale. I hvala vam na podrsci. ❤Ponekad ja mislim da sam zabrijala. I u ovom slucaju je konkretno tako ispalo zato sto sam si dala truda i dala sam svu sebe u to maksimalno jer znam da voli djecu i gdje god dodemo djeca dipaju po njemu i on im svasta da da rade i djeca ga obozavaju. Bilo je slucajeva di je neke tude bebice uspavo na rukama i drzo ih tako satima bez da ide zapalit cigaru samo nek djete spava da se ne probudi. I kao covjek je prekrasan i divan. Osjecajan kad treba i grub kad treba. Zna se ponasat. Postuje i cijeni mi. Drzi do mene i ne da nikom na mene. I znam da me voli. I znam da mu jr u dubini duse tesko vise cak zbog mene nego zbog sebe jer uvijek stavlja druge ispred sebe. A njemu kako bude. Ne znam. Razgovaramo o svemu i zna on sve. Gledali smo mi na youtubu postupke i upucen je on u sve. Eto jedino ne zna za trakice al aj ok nije to strasno. I jucer je reko ja znam da ti zelis to odmah i sad i zbog godina. Al eto. Mozda ja pretjerujem. Mozda bi se stvarno trebala maknuti od svega i foruma i trakica i bazalne. Jer htjela ja to priznat ili ne ali prva nam se trudnoca ostvarila kad sam rekla ma nek ide sve dovraga i dijete i sve…drugi mjesec ostala sam trudna. Ali….kako doc do tog trenutka? Mislim da nikako. Mislim da se on mora jednostavno desiti sam od sebe.

Znam da je lakše reći nego to provesti, ali i ja kad zaglibim pokušavam se preresetirat. Ja npr. planiram što ćemo za vikend i pokušam se fokusirat na naš odnos jer uprotivnom zanemarimo i njih. 
    Jedini opušteni odnos mi je kad malo popijem - znam strašno za reći, a onda kad gledam aha danas je ovulacija doslovno čekam da to odradi i onda se čudim što ne upali....
    Zato se trudim stavit fokus na nas dvoje, a vjerujem da će dijete doći.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

16. Siječanj 2020. 11:31

Tockica super👍👍💕
    I ti pojes nocurak kolko se sjecam
    Cink muski pije jednu tabletu dnevno i jednu tableta selena

• anaid
    16. Siječanj 2020. 11:47

Ja sam danas malo u bedu, jer sam saoostiila dragom da nista ovaj ciklus... i pitala sam ga dal bi mu bio problem pit cink i selen, poslala sam mu slike tableta, i rekao je da ce odmah danas u ljekarnu kupit... pa eto to mi dalo malo motivacije i odmah mi je lakse ...
    Nego razmisljam, kak da se narucim na folikulumetriju?
    Dal da samo nazovem sestru i velim da bi se narucila na to ili kaj ? Nemojte se smijat al nemam pojma kak da to izvrdem 😂😂 (a posto sam zadnja 4 mj suha ko barut imam razlog sumnjati da nes ne stima sa ovulacijom)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    16. Siječanj 2020. 13:52

Arwen87 u potpunosti se slažem s tobom...i sve se postigne razgovorom...Mislim za mene je normalno da u braku skupa razgovaramo i sve dijelimo naše tuge i radosti, da jedno drugo tjesimo i volimo.   

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

16. Siječanj 2020. 14:08

Tockica meni je ovo prvi ciklus da pijem nocurak i pijem 3 tablete do O i drzi fige🥰
    moraju nam muski piti Cink i selen😂
    Moja kuma kaze da su 6mj radili bebu
    proplakala je svaku M i onda otisli na pretrage i rekli da su njemu spori i mali broj i da on pije cink i selen.
    I sljedeci ciklus odma zatrudnila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.