Heloou!
Crnerupe pa ti još nisi dobila... Pa čovječe sad je vrijeme za test a ne onnih xyz dana prije i lovanje sjena... Ajde navijamo da je to to. Svim srcem.
Justagirl2201 ako ti je svega previše razumijem da želiš odmak ali me čudi da si već 7dpo odustala od svega. Pa gle implatacija ti se dogodila 11dpo u prošloj trudnoći tj. 10dpo...ženo glavu gore ❤️
Inače da se nadovežem na temu muževa, kad je nešto ekstra važno mi pričamo ali ne dam mu među trakice, temperature i forum, to je moj mali čarobni svijet. Kao i lovljenje sjena. Dakle nekad pizdim pa žugam na njega i o njemu al mu zapravo ne dam u ovu priču jer je ovo moj bjeg među vas i užitak izmeđuostalog.... Kako sam pozitivna vidi se da se bliži ovulacija 😂😂😂
Marinastam dobro računaš, ovulacija je nulti dan pa 1 dpo.... Itd. Ja npr dobijem 14dan nakon pika, što znači da mi lutealna faza uglavnom traje 13 dana.
url=https://lilypie.com]
Naisla sam na misao dana pa koja od vas zeli procitati,slobodno:
Jednom prilikom, dok je prolazio pored cirkusa, čovjek zastade i začudi se ugledavši slonove svezane samo tankim užetom za prednju nogu. Bez lanaca i kaveza, samo s užetom koje očito mogu u bilo kojem trenutku potrgati. Iz nekog razloga slonovi to nisu učinili.
U tom je trenutku čovjek primijetio trenera u blizini te ga upitao kako je moguće da slonovi nikada ne pobjegnu. Trener mu odgovori: “Znate, kada su slonovi bili mladi i mnogo manji nego sada, mi smo koristili to uže kako bismo ih vezali i oni ga nisu mogli potrgati jer su bili maleni. Kako su odrastali, sve su se više navikavali na činjenicu da ne mogu pobjeći. Vjerovali su kako ih uže još uvijek može zadržati i zato više i ne pokušavaju pobjeći.”
Čovjek je bio zapanjen. Ovi veliki slonovi mogu se u svakom trenutku osloboditi, ali zbog uvjerenja da ne mogu, ostaju svezani, lišeni slobode.
Koliko nas, poput ovih slonova, ide kroz život držeći se uvjerenja da ne možemo nešto učiniti jer smo nekad davno pokušali i nismo uspjeli? Neuspjeh je dio učenja, a u životu se nikada ne smijemo prestati boriti!
Rođene smo jake,možemo mi to! 💪🏻🥰🙈
❤💪
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Večer svima. Nova sam ovdje, danas kupila trakice po prvi puta i za koji dan krećem s lovom na the pik . Imam 32 g, dvije trudnoće i jedna beba, sada jako jako želimo drugi bebuljicu. Dva ciklusa za sada prošla i ništa, iako kada je bas bas trebalo se igrati mi smo bili eto premoreni tako da mislim da nisam ni mogla biti trudna. Još koji dan i krećemo za ozbiljno
.
Svima koji su u iščekivanju držim palčeve .
Malela dobrodošla o sretno u lovu na pik, pa nek bude odmah i plus 😄
url=https://lilypie.com]
1. ODBROJAVANJE 2020 .
Nemo ➕
Brunoibrankica - 15.1.2020. - kasni 2 dana🤞
Slee - 16.1.2020 - ➕
Sanja0508 - 17.1.2020 - 0 dana🤞
Tommyfame - 20.1.2020 - 3 dana🤞
Anaid - 20.1.2020 - 3 dana 🤞
Nova19 - 22.1.2020 - 7 dana🤞
Mrvica2019 - 22.1. 2020. - 5 dana🤞
Tockicaaa - 23.1.2020 - 6 dana🤞
Anitor - 25.1.2020 - 8 dana 🤞
Vuky - 26.1.2020. - 9 dana🤞
Lilo23 - 27.1.2020. - 10 dana🤞
Lela2807 - 27.1.2020 - 10 dana 🤞
Martina1982 - 29.1.2020 - 12 dana 🤞
2. Odbrojavanje 2020.
Tera - 3.2.2020. - 17 dana 🤞
Marinalin - 3.2.2020. - 17bdana 🤞
Mallla - 9.2.2020. - 23 dana🤞
Breskva - 10.2.2020 - 24 dana 🤞
Jutro,probudili su me grcevi kao kada trebam dobiti i spavala sam u komadu 10 sati pa mislim da je to to,babaroga stize 🤣 javit cu vam kad dode,al po trenutnom stanju prognoza je sutra ili prekosutra po jacini grceva😂
Ja trebala jucer dobiti,najkasnije danas..i dalje nista 🤣
Sto se tice lutealne faze…svakome bude razlicite,sve ovisi o duzini ciklusa i kada pada ovulacija,ali u principu je najbolje i idealno 14-ti dan od ovulacije….znsci ne pika kad uhvatite,nego najkasnije 2 dana od pika plus tih 14 dana iliti najkasnije 16 dana otkada uhvatite pik ako je tako lakse 😃
🤞🏼❤😘
Ejjjj di si ti? Kako si? Jel bilo jako krvarenje i bolovi ili? Jesi sada malo bolje? Jedan od ciklusa ove godine ce biti tvoj! 🤞🏻😘
..jutro zlateko.
...krvarim obilno, bolovi su to.. no sad sam sve prepustila sudbini.. i više ne razmišljam o plodnim danima, trakicama , ovulacijama... bit ce onda kada je suđeno 😊❤
Jutro, ima koji +
Kodak meme 28dc I jos name O...I sam sva umorna nikakva nemam snage uopće a na poslu 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro cure, ja bas imam nemirne snove zadnjih dana ful lose spavam budim se tako da nije cudno da sam umorna.. Ajmoo cekamo plusice
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
jutro... eto prijavljujem prvi dan M … ide nešto "zgoreto" znači tamno ali ide....
kad procurim kvalitetno brojim 4 dana i onda počnem sa dva klomifena na dan...
bit će nekako….
ljubim Vas sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji