Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    15. Siječanj 2020. 07:05

Jutro cure! Moji danasnji testovi su nedvosmisleno pozitivni! Sjene su postale crte! Prepreprepresretna sam i van sebe. Nadam se da ce sve biti super i vjerujem u to. Stavljam tri puta po dva utrica i vjerujem da me to cuva od mog niskog progesterona! Cekat cu sutra da ne dode pa ce mi biti realnije da sam trudna, sad jos uvijek nisam pri sebi i ne mogu vjerovati da je to to! 
    Ostale cure, pratim danas razvoj vasih sjena! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MAmica21
    15. Siječanj 2020. 07:16

ana.b.

Moje iskustvo sa Clearblue digitalnim OVU je bio bingo! Moj M i ja smo doduše imali odnose neovisno od O, stalno i skoro svaki dan toko ciklusa😌
    Stvarno ne treba gledat crte na štapiću, već monitor. Ja sam isto mislila da necu imati O, ali na kraju je dosla kasnije- prikazao se smiley (18.dc) :) ja sam gledala crte na štapiću iz radoznalosti, ali ne gubite nadu, ako bude O onda ce se pojavit i Smiley na ekranu☺️ sretno svima!!! 

Mallla
    15. Siječanj 2020. 07:21

Slee pa stavi nam sliku da i mi malo gledamo prave crte 😉 odlične vijesti, veselimo se s tobom!
    Ana.b meni se čini da je druga od gore bila nedjelja jer je dosta jača testna crta ali je očito takva bila zbog malo intenzivnijeg urina ili nešto.... Mislim da ti pik tek slijedi i na zadnjoj mi se čini da crta po malo pojačava. Bez obzira što upute kažu da ne gledamo crte kad je pik crte su tamne obadvije! 

url=https://lilypie.com]

MAmica21
    15. Siječanj 2020. 07:21

ana.b.

Da ali nemoguće jer Clearblue sam koristila u nedjelju on pokaže 4 najplodnije dana znači to je ned, pon, uto i sri što bi značilo O bi trebala biti danas…ali jučer i danas mi negativno pa ne razumijem zasto

Meni se pojavio smiley i drugi dan nije. To je zato sto smiley pokaze kad je najveca doza Lh hormona prisutna i onda u roku 12-36h opadne i onda nastaje O.
    To ne znači da nije bila O ako drugi dan nema. Meni je na uputama pisalo da smiley ostaje 48h na ekranu jer time pokazuje plodne dane, nigdje nije pisalo nakon smiley ponoviti test☺️☺️  tko zna, možda je vec i upalilo kod tebe! Sretno🍀

15. Siječanj 2020. 07:25

Slee

Jutro cure! Moji danasnji testovi su nedvosmisleno pozitivni! Sjene su postale crte! Prepreprepresretna sam i van sebe. Nadam se da ce sve biti super i vjerujem u to. Stavljam tri puta po dva utrica i vjerujem da me to cuva od mog niskog progesterona! Cekat cu sutra da ne dode pa ce mi biti realnije da sam trudna, sad jos uvijek nisam pri sebi i ne mogu vjerovati da je to to!
    Ostale cure, pratim danas razvoj vasih sjena!

Wuhuuu superiskaaaa...radis i betu danas? Cestitammmm ❤❤❤ ...nek bude skolska 🤗

• anaid
    15. Siječanj 2020. 07:26

Slee super, mirno i sretno 😍 ajde nam sad napisi "recept", kolko ste imali odnose, sta pijes i koliko dugo radite na bebi 🤗

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 07:28

Cestitaaaaam Sleee!!! Daj sliku!!! 😍😍😍😍

Slee
    15. Siječanj 2020. 07:40

Evo, ovo je moj danasnji ulov, nadamse da nisu presvijetle. Ovo je bilo nakon 2 min, mozda su jos potamnile, ali sam morala na posao

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

15. Siječanj 2020. 07:42

Slee

Evo, ovo je moj danasnji ulov, nadamse da nisu presvijetle. Ovo je bilo nakon 2 min, mozda su jos potamnile, ali sam morala na posao

To je to 👍👍👍👍👍

Mallla
    15. Siječanj 2020. 07:46

Wuhuuu Slee to je to ❤️
    MAmica21, ana.b ima clearblue koji pokazuje 4 plodna dana, 2 treptajuća smajlija i dva koja ne bljeskaju. Janimam onaj što pokazuje 2 najplodnija dana, tako da ne vjerujem da je njoj pik bio već da se je test malo zafrknuo. Jedino ako drugi pokazatelji kažu da je O onda bi taj jedan smajl računala kao pik. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.