Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    13. Siječanj 2020. 08:45

Ja sam radila test, ali to sto kaze Anchy, samo sam se raspizdila da prostite. Mislim da nista od toga. I daje je to samo sjenica, ocekivala sam da ce na 11dpo malo jace se vidjeti. Ali dobro, ako i nije to to, od sljedeceg tjedna u nove pobjede. Ali da bi bila razocarana, naravno da bih. 
    Prilazem dvije fotke, jedna fotka testa i jedna usporedba sa zadnja tri. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Breskva
    13. Siječanj 2020. 08:47

Kod mene,kinez pozitivan crta se pojavila niti minutu Neznam dali mi se cini tamnija od proslih crta,sve su u smecu pa nemogu usporedit,ali opet kazem ... to je kinez. Clearblue negativan.nemam sliku jer sam jurila na posao,pa poslikam kad dodem doma.
    Od simptoma napuhanost,sinoc navecer grcenje oko maternice dosta jaki. Na gacicama bež iscjedak ne puno. Ostale cure????

• anaid
    13. Siječanj 2020. 08:56

Napeto nam je vidim :)) 
    Kod mene nis, 7dpo, nikakvih simptoma, sve tiho i mirno... 🤷‍♀️

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    13. Siječanj 2020. 09:20

Slee Ja vidim sjenicu na svim, ali me zanima dal je moguće da su baš svi testovi koje si radila lažni plusevi? Nekako mi to čudno da budu baš svi koje se radila lazno pozitivni...🤔 još cekaj ima još nade 🤞🏼

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

13. Siječanj 2020. 09:40

Slee

Ja sam radila test, ali to sto kaze Anchy, samo sam se raspizdila da prostite. Mislim da nista od toga. I daje je to samo sjenica, ocekivala sam da ce na 11dpo malo jace se vidjeti. Ali dobro, ako i nije to to, od sljedeceg tjedna u nove pobjede. Ali da bi bila razocarana, naravno da bih.
    Prilazem dvije fotke, jedna fotka testa i jedna usporedba sa zadnja tri.

Meni je jutrosnja najtamnija 🤞🏻🥳🥳🥳

13. Siječanj 2020. 09:40

Breskva

Kod mene,kinez pozitivan crta se pojavila niti minutu Neznam dali mi se cini tamnija od proslih crta,sve su u smecu pa nemogu usporedit,ali opet kazem … to je kinez. Clearblue negativan.nemam sliku jer sam jurila na posao,pa poslikam kad dodem doma.
    Od simptoma napuhanost,sinoc navecer grcenje oko maternice dosta jaki. Na gacicama bež iscjedak ne puno. Ostale cure????

Ja mislim da je to to pogotovo ako se odmah crtica pokazala 🥰🙈

13. Siječanj 2020. 09:41

ana.b.

Slee Ja vidim sjenicu na svim, ali me zanima dal je moguće da su baš svi testovi koje si radila lažni plusevi? Nekako mi to čudno da budu baš svi koje se radila lazno pozitivni…🤔 još cekaj ima još nade 🤞🏼

Mene isto to brine jer je od subote ujutro bila najtamnija,a na jucerasnjoj s trecim urinom se gotovo i ne vidi crtica i onda to mene malo brine isto 😂

Aneee
    13. Siječanj 2020. 09:44

crnerupe

ana.b.

Slee Ja vidim sjenicu na svim, ali me zanima dal je moguće da su baš svi testovi koje si radila lažni plusevi? Nekako mi to čudno da budu baš svi koje se radila lazno pozitivni…🤔 još cekaj ima još nade 🤞🏼

Mene isto to brine jer je od subote ujutro bila najtamnija,a na jucerasnjoj s trecim urinom se gotovo i ne vidi crtica i onda to mene malo brine isto 😂

A danas ?? 😁 Ja kad bi na dva vidila sjednica pukla bih od sreće 😅 jer može se desiti da jedan test ne valja i baca sjene ali da te potrefi više njih je već čudno 😊 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    13. Siječanj 2020. 09:47

Marinalin šta da radim sa femisan? Samo do O ili piješ bez pauza? Piše nije za trudnice, a sad dali smeta zacecu to me brine ako nastavim piti i poslije O 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

13. Siječanj 2020. 09:49

Ana b nemam pojma ja prvi put evo sad pijem femisan 
    O mi je za 7 dana pa cu malo vidit po netu😱😱😱
    Znam da cu od O pet dana jest jezgru ananasa 
    Kazu da je to super a nista me ne kosta ananas😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.