Mislim da onda nisu! Pogotovo ako je ova s trecim urinom bila najslabija, jer da su takvi testovi i ona bi bila jaka kao i sve druge.
Onda ima neke nade da ne docekam vjesticu ovaj mjesec! 🤞🏻🙃
Zene vasa misljenja o testovima do sada? Jel se cini koja linija od svih najtamnija ili su vam jednake? 😏😟
Meni se čini najgornja najtamnija 🧐
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E cure toliko sam se obradovala smajliju kao da je pozitivan test za T a ne za O 😂 sad da prestanem sa nocurkom ili da nastavim baš do pika ? A femisan do O ili može čitav ciklus?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
m33 dobrodosla! Koji ti je onda danas dpo? Kad ne treba doci m?
Marinastam ajmeeeee prekullll ja biii, spasilo bi me sada upravo od ove neizvjesnosti! Koliko to dode
139,90.-chf to je oko 120.-€ i ima 10 komada unutra.
Ne znam, morat cu nekako muza nagovorit 😍
On misli da sam se previse unijela u to sve i da treba mnogo opustenija da budem jer zdravi smo i sve je ok samo eto sto sam jako nestrpljiva 🙈
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Kako je ode fino napeto 😉 neka ove sjene sjenice tamne i nastave tamnuti. Crnerupe čini mi se druga od dole najtamnija ali to su mini nijanse.... Čekamo onu pravu finu debelu crtu.
Ana.b opaaa dobrodošla Ovulacijo!
Novim curama dobrodošlica i mislim da ove trakice iz ljekarne jesu plus... Samo bi dodala da osim clearblua i one step znaju dati lažne crte zato smo tu sa sjenama oprezni...... Ali čini mi se da je pljusak plusića na pomolu! Baby boom u 9om mj 😄😄
url=https://lilypie.com]
Citala sam na Forumu od app FF da su zene znale koristiti taj test sa krvi i pokazao se jakooo tocan. Jest malo skupa investicija da. Al dobro za nestrpljive super. Ja ipak ne bi dala bas toliko za to. Dovoljni su testici za sada. A i betu mos obaviti kod doktora kad god oces. Curke sa crticama na testicima drzim 🤞da pocnu tamniti i jedva cekam danas da nam javite novosti ❤
m33 dobrodosla! Koji ti je onda danas dpo? Kad ne treba doci m?
Marinastam ajmeeeee prekullll ja biii, spasilo bi me sada upravo od ove neizvjesnosti! Koliko to dode
A danas je 12dpo, test negativan.. nista ni ovaj mj..
ahhh!
Martina stam i ja sam previse zabrijala na sve te testove i sve bi pokupovala.
Neznam dal dostavljaju u Njemacku uopce😂
..jutro, ja ne piškim do daljnjega samo se rasrdim..
....il bu došla ili ne...
Sortiraj odgovore
Najstariji