Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Siječanj 2020. 23:08

Slee

Mislim da onda nisu! Pogotovo ako je ova s trecim urinom bila najslabija, jer da su takvi testovi i ona bi bila jaka kao i sve druge.

Onda ima neke nade da ne docekam vjesticu ovaj mjesec! 🤞🏻🙃

Aneee
    12. Siječanj 2020. 23:20

crnerupe

Zene vasa misljenja o testovima do sada? Jel se cini koja linija od svih najtamnija ili su vam jednake? 😏😟

Meni se čini najgornja najtamnija 🧐 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    12. Siječanj 2020. 23:23

E cure toliko sam se obradovala smajliju kao da je pozitivan test za T a ne za O 😂 sad da prestanem sa nocurkom ili da nastavim baš do pika ? A femisan do O ili može čitav ciklus?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MarinaStam
    12. Siječanj 2020. 23:43

Slee

m33 dobrodosla! Koji ti je onda danas dpo? Kad ne treba doci m?
    Marinastam ajmeeeee prekullll ja biii, spasilo bi me sada upravo od ove neizvjesnosti! Koliko to dode

139,90.-chf to je oko 120.-€ i ima 10 komada unutra.
    Ne znam, morat cu nekako muza nagovorit 😍
    On misli da sam se previse unijela u to sve i da treba mnogo opustenija da budem jer zdravi smo i sve je ok samo eto sto sam jako nestrpljiva 🙈

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

Mallla
    13. Siječanj 2020. 01:07

Kako je ode fino napeto 😉 neka ove sjene sjenice tamne i nastave tamnuti. Crnerupe čini mi se druga od dole najtamnija ali to su mini nijanse.... Čekamo onu pravu finu debelu crtu. 
    Ana.b opaaa dobrodošla Ovulacijo!
    Novim curama dobrodošlica i mislim da ove trakice iz ljekarne jesu plus... Samo bi dodala da osim clearblua i one step znaju dati lažne crte zato smo tu sa sjenama oprezni...... Ali čini mi se da je pljusak plusića na pomolu! Baby boom u 9om mj 😄😄

url=https://lilypie.com]

13. Siječanj 2020. 05:51

Citala sam na Forumu od app FF da su zene znale koristiti taj test sa krvi i pokazao se jakooo tocan. Jest malo skupa investicija da. Al dobro za nestrpljive super. Ja ipak ne bi dala bas toliko za to. Dovoljni su testici za sada. A i betu mos obaviti kod doktora kad god oces. Curke sa crticama na testicima drzim 🤞da pocnu tamniti i jedva cekam danas da nam javite novosti ❤

• m33
    13. Siječanj 2020. 07:39

Slee

m33 dobrodosla! Koji ti je onda danas dpo? Kad ne treba doci m?
    Marinastam ajmeeeee prekullll ja biii, spasilo bi me sada upravo od ove neizvjesnosti! Koliko to dode

A danas je 12dpo, test negativan.. nista ni ovaj mj.. 
    ahhh!

13. Siječanj 2020. 08:16

Martina stam i ja sam previse zabrijala na sve te testove i sve bi pokupovala.
    Neznam dal dostavljaju u Njemacku uopce😂

• justagirl2201
    13. Siječanj 2020. 08:26

Jutrooo curkiceee...di ste piškalice? Iščekujemo plusiće 😍

Anchyy
    13. Siječanj 2020. 08:33

..jutro, ja ne piškim do daljnjega samo se rasrdim..
    ....il bu došla ili ne... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.