Crnerupe ma ja sam za tebe bas sigurna da je to to.
Sutra ujutro prvi urin, ima nas vise kandidata. Uzbudljivo jutro!
Ne znam hocu li sutra ujutro raditi,vidjet cu kako cu biti raspolozena,mozda uspijem izdrzati do srijede ili cetvrtka 😂 sumnjam ali mogu pokusati hahaha
Crne rupe po meni najbolje da izvadis betu. Ako ces cekat jos 4 dana, evo divim ti se. Da sam danas mogla danas bi otisla vadit. Ovako izvadis, znas kolika je. Vidim tipkat cemo skupa po jesenskim bebama.
Vezano za biokemijsku, vjerujem da puno zena u zivotu dozivi biokemijsku da ni ne skuzi jer mozda u tom trenu nije u planiranju bebe, ne prati simptome, dane, temperature, ovo ono, i vrlo vjerovatno ako i zakasni M koji dan ne skuze. Dodje M, tijelo se ocisti, ali to je samo potvrda da zena moze ostati trudna. Nisam ju dozivjela pa ne mogu i ne zelim puno o tome, ali mislim da je nase tijelo mocnije nego mislimo. Osobito ako u startu nesto nije u redu, tijelo se samo ocisti. Zato samo pozitiva. Ja sam bila tu na forumu kad sam krenula planirati drugu trudnocu. Sta sam sve prosla s tim curama, joj da samo znate. Sve smo mi bile i tuzne i razocarane, ali puno ih je preslo na pdf trudnoca dok sam jos pratila. Ja sam taman mislila k vragu sve, idemo oboje doktoru, 11 mj pokusavanja. Kad ono jedan jedini mj taj zadnji, kad sam bila toliko flegma i bolilo me briga, nakon 19 dana kasnjenja sam na nagovor cura napravila test koji je bio pozitivan, eno prdić spava snom pravednika. 😊
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Bivajući smajli 😁😁😁😁😁
Znači bliži se
Sad akcijanje počinje 🙈🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Blicajući* 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jeeeeei ana b.eto vidisss...sada akcijaaa!!!
Cure drage ja vidim crtice i veselim se s vama jutru da vidimo kak tamne!!! 😍😍😍😍
Bivajući smajli 😁😁😁😁😁
Znači bliži se
Sad akcijanje počinje 🙈🙈
Vrijeme za akciju i onda da nam za dva tjedna pokazes pozitivan test 🙃 drzim fige za naljepsi moguci ishod 🤞🏻🥰
Jeeeeei ana b.eto vidisss…sada akcijaaa!!!
Cure drage ja vidim crtice i veselim se s vama jutru da vidimo kak tamne!!! 😍😍😍😍
Ja se samo nadam da ce i dalje tamniti🥰 do sada mi je izgledalo kao da je malo potamnila i neke cure su isto tog misljenja,sad ne znam...strah me da ne posvjetli ili je ne bude uopce 😕
Tooo anaaab pa znala sam! Rekla sam da stize! Sada uzivajte i volite se! Za dva tjedna neka bude veselja!
Ja mislim da su moje sjenice ipak samo evaporacijske i strah me veselit se i nadat se, ali neka bude kako treba biti!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Tooo anaaabpa znala sam! Rekla sam da stize! Sada uzivajte i volite se! Za dva tjedna neka bude veselja!
Ja mislim da su moje sjenice ipak samo evaporacijske i strah me veselit se i nadat se, ali neka bude kako treba biti!
Mene isto strah da nisu evaporacijske,ali ako tamni,onda valjda nisu? 😨😕
Mislim da onda nisu! Pogotovo ako je ova s trecim urinom bila najslabija, jer da su takvi testovi i ona bi bila jaka kao i sve druge.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji