Joj, bas razmisljam kako bi zene koje rade na bebi trebale imati slobodne dane na poslu zbog toga. Bila bi to najbolja demografska mjera. Ja stvarno nemam snage ici sutra na posao. Uopce nisam usredotocena. Sada pokusavam nesto napraviti za posao sutra i nema sanse, mozak baj baj
Hahhaha,ja zato posao ne nosim doma hvala Bogu sto ne mogu zbog posebnog programa firme koji koristimo 😂🙈
Meni druga isto najtamnija odozdo😱
Treca koja tako vidi! Onda mi se ne cinii 🥰🥳🥳
Slee hvala, hoci naravno 🍀
Crne rupe kad uvecam vidim i ja trecu tamniju, inace bas i ne vidim najbolje u zadnje vrijeme 😂
Kad vadis betu? Pitam opet, koji su to testovi, izgledaju mi kao moji. Za mene je svaka crta dokaz trudnoce (osim clear blue, taj test ne bi nikad vise kupila) i ne moze lazno pozitivan bit osim u slucaju lijekova nekih, ne znam kojih. Ugl ako netko radi na trudnoci, logicno ne pije lijekove koji bi mogli stetit bebi. Znaci trudnoca je. 🍀
Once you make a decision, the universe conspires to make it happen.
Slee hvala, hoci naravno 🍀
Crne rupe kad uvecam vidim i ja trecu tamniju, inace bas i ne vidim najbolje u zadnje vrijeme 😂
Kad vadis betu? Pitam opet, koji su to testovi, izgledaju mi kao moji. Za mene je svaka crta dokaz trudnoce (osim clear blue, taj test ne bi nikad vise kupila) i ne moze lazno pozitivan bit osim u slucaju lijekova nekih, ne znam kojih. Ugl ako netko radi na trudnoci, logicno ne pije lijekove koji bi mogli stetit bebi. Znaci trudnoca je. 🍀
Ne znam dal cu i kad cu jer bi trebala dobiti tek za 3 max 4 dana a nadam se da necu,a obzirom da sam prosle godine imala biokemijsku trudnocu,malo me strah sad tog iscekivanja i svega,ali i meni se cini sada kada je potamnilo da je trudnoca al dosta rana jer i meni jucerasnja izgleda najtamnija 🙈
Joj, bas razmisljam kako bi zene koje rade na bebi trebale imati slobodne dane na poslu zbog toga. Bila bi to najbolja demografska mjera. Ja stvarno nemam snage ici sutra na posao. Uopce nisam usredotocena. Sada pokusavam nesto napraviti za posao sutra i nema sanse, mozak baj baj
Hahhaha,ja zato posao ne nosim doma hvala Bogu sto ne mogu zbog posebnog programa firme koji koristimo 😂🙈
Hahahaha a ne bih ga ni ja nosila, ali kako radim u skoli uvijek imam ispita ili zadaca ili necega po doma. Najbolje da ukinem domace zadace dok smo u pokusavanju 😂😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
I ono sto sam uocila novo kod mene...tu i tamo nesto kao vrtoglavica kao da zalelujam na trenutak i izgubim malo ravnoteze,par pristica iskace a inace nemam problema s time,uzasno sam zedna,samo bi pila litre i litre vode i uocila sam da me strasno svrbi koza na trbuhu😂
Crnerupe ma ja sam za tebe bas sigurna da je to to.
Sutra ujutro prvi urin, ima nas vise kandidata. Uzbudljivo jutro!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Hahahaha a ne bih ga ni ja nosila, ali kako radim u skoli uvijek imam ispita ili zadaca ili necega po doma. Najbolje da ukinem domace zadace dok smo u pokusavanju 😂😂
Pa to bi ih mogla nagraditi do porodiljnog ako ispadne veliki plus ovaj tjedan pa drzim fige i tebi i toj djecici 🤞🏻😃😃😃
Ja prijavljujem zarenje u bradavicama.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore